jarko Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 jak sie przerabia czyjes wiadmosci? moze tak: tak naprawde chodze w dresach i kocham tylko BMW Niom, to było bystre... Teraz przerób jakąś wiadomość we własnej skrzynce którą ktoś do Ciebie napisał i spróbuj zgłosić to do moderatora :gwizdanie: Zrób screena i udowodnij Nam wszystkim że da się tu manipulować :gwizdanie:
MARCIN607 Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 myśle że coś pokręciłeś. I nie chce mi się wierzyć żeby Malikowi chcialo się tak kombinować żeby Cie uciszyć... mi też moim zdaniem do chwili aż nie wypowiedzą się pozostali zainteresowani to bicie piany
adrianus Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 3 strony, 10 obserwatorów haa!
Młody Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Widzę że inni się wypowiadają za łukasz i malika . Nie mają cierpliwości ? co do kropka to różnie z nimi bywa i rożnie są dawane. Po wypowiedziach audi_a4_klub nie widać aby kłamał i tekst 'trol" też widać kto napisał pierwszy. Ale oczywiście tego nie widzicie tylko ślepo bronicie. Ktoś tu kręci .
Wandej Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Dziwna sprawa :gwizdanie: Mysle ze na pewno kolega nie siliłby sie na wyjaśnienie tej sprawy jesli nie miałby racji :gwizdanie: Hugo na pewno nie bedzie stronniczy
vdm Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Widzę że inni się wypowiadają za łukasz i malika . Nie mają cierpliwości ? co do kropka to różnie z nimi bywa i rożnie są dawane. Po wypowiedziach audi_a4_klub nie widać aby kłamał i tekst 'trol" też widać kto napisał pierwszy. Ale oczywiście tego nie widzicie tylko ślepo bronicie. Ktoś tu kręci .
Reggi Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Widzę że inni się wypowiadają za łukasz i malika . Nie mają cierpliwości ? co do kropka to różnie z nimi bywa i rożnie są dawane. Po wypowiedziach audi_a4_klub nie widać aby kłamał i tekst 'trol" też widać kto napisał pierwszy. Ale oczywiście tego nie widzicie tylko ślepo bronicie. Ktoś tu kręci . O tototot
jarko Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Do mojej skrzynki może zaglądać, sprawdzać. Nic nie było usuwane, modyfikowane itp. Kolego nie masz racji. Nikt z administracji nie ma możliwości wglądu w Twoja skrzynkę. I to już od dłuższego czasu. Szkoda. Ale idąc tym tropem, to mogę zakładać, że malik przesłał fałszywą treść do Łukasza właśnie w taki sposób, w jaki zaprezentował to swiezak84 Dalej nie rozumiesz... Jeżeli wiadomość zawiera treści niezgodne z regulaminem wówczas używa się przycisku w tej danej wiadomości "zgłoś do moderatora" i ona w ORYGINALNEJ wersji trafia do admina, nie da się zmienić, no chyba że potrafisz edytować wiadomości w skrzynce odbiorczej... Takich zgłoszeń nie wysyła się przez PW w formie "cytuj"... A przynajmniej na podstawie takich zgłoszeń nie powinny być podejmowane żadne decyzje...
vauxhall95 Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 tego samego zdania jestem.[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 18:54_________________________________________________ Widzę że inni się wypowiadają za łukasz i malika . Nie mają cierpliwości ? co do kropka to różnie z nimi bywa i rożnie są dawane. Po wypowiedziach audi_a4_klub nie widać aby kłamał i tekst 'trol" też widać kto napisał pierwszy. Ale oczywiście tego nie widzicie tylko ślepo bronicie. Ktoś tu kręci . O tototot
jarko Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Wiadomość oryginalna : Radzę przyhamować bajerę jeżeli nadal chcesz na tym forum cokolwiek mieć do napisania pod tym nickiem. Za niewyparzoną gębę dostaniesz kropka a jak to nie pomoże to poleci ban na miesiąc albo dożywotnio. Niejasno się wyraziłem ? Nie życzę sobie byś ze mną dyskutował i mnie obrażał. Pozdrawiam. Wiadomość przerobiona: Radzę przyhamować bajerę jeżeli nadal chcesz na tym forum cokolwiek mieć do napisania pod tym nickiem. Za niewyparzoną gębę dostaniesz kropka a jak to nie pomoże to poleci ban na miesiąc albo dożywotnio. [TU WSTAW TEKST JAKI TYLKO CHCESZ] W miejsce ori tekstu wstawiasz swój i wysyłasz nie przyciskiem "zgłoś do moderatora" a normalnie na priva. Cała filozofia. Podejrzewam, że mogło to tak wyglądać. Przerób ją w skrzynce i daj mi tu screena ze skrzynki a nie za pomocą cytuj...
Wandej Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Wiadomość oryginalna : Radzę przyhamować bajerę jeżeli nadal chcesz na tym forum cokolwiek mieć do napisania pod tym nickiem. Za niewyparzoną gębę dostaniesz kropka a jak to nie pomoże to poleci ban na miesiąc albo dożywotnio. Niejasno się wyraziłem ? Nie życzę sobie byś ze mną dyskutował i mnie obrażał. Pozdrawiam. Wiadomość przerobiona: Radzę przyhamować bajerę jeżeli nadal chcesz na tym forum cokolwiek mieć do napisania pod tym nickiem. Za niewyparzoną gębę dostaniesz kropka a jak to nie pomoże to poleci ban na miesiąc albo dożywotnio. [TU WSTAW TEKST JAKI TYLKO CHCESZ] W miejsce ori tekstu wstawiasz swój i wysyłasz nie przyciskiem "zgłoś do moderatora" a normalnie na priva. Cała filozofia. Podejrzewam, że mogło to tak wyglądać. jarkowi o cos innego chodzi. Nie da sie(chyba) edytowac otrzymanej wiadomosci w skrzynce Czyba ze kropek zostal przyznany po zgloszeniu przez gg Nie to zebym kogos posądzał
Seba_LDZ Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Wiadomość oryginalna : Radzę przyhamować bajerę jeżeli nadal chcesz na tym forum cokolwiek mieć do napisania pod tym nickiem. Za niewyparzoną gębę dostaniesz kropka a jak to nie pomoże to poleci ban na miesiąc albo dożywotnio. Niejasno się wyraziłem ? Nie życzę sobie byś ze mną dyskutował i mnie obrażał. Pozdrawiam. Wiadomość przerobiona: Radzę przyhamować bajerę jeżeli nadal chcesz na tym forum cokolwiek mieć do napisania pod tym nickiem. Za niewyparzoną gębę dostaniesz kropka a jak to nie pomoże to poleci ban na miesiąc albo dożywotnio. [TU WSTAW TEKST JAKI TYLKO CHCESZ] W miejsce ori tekstu wstawiasz swój i wysyłasz nie przyciskiem "zgłoś do moderatora" a normalnie na priva. Cała filozofia. Podejrzewam, że mogło to tak wyglądać. no ale to i tak bez sensu bo oryginalna wiadomosc zapisala sie w archiwum wiec co za problem odnalezc obie wiadomosci i je porownac ?? zmienic mozna i to nie problem mozna zrobic screena tez nie problem ale wyslac uzywajac zglos do moderatora nie ma bata jak na moj gust [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 18:57_________________________________________________ Wiadomość oryginalna : Radzę przyhamować bajerę jeżeli nadal chcesz na tym forum cokolwiek mieć do napisania pod tym nickiem. Za niewyparzoną gębę dostaniesz kropka a jak to nie pomoże to poleci ban na miesiąc albo dożywotnio. Niejasno się wyraziłem ? Nie życzę sobie byś ze mną dyskutował i mnie obrażał. Pozdrawiam. Wiadomość przerobiona: Radzę przyhamować bajerę jeżeli nadal chcesz na tym forum cokolwiek mieć do napisania pod tym nickiem. Za niewyparzoną gębę dostaniesz kropka a jak to nie pomoże to poleci ban na miesiąc albo dożywotnio. [TU WSTAW TEKST JAKI TYLKO CHCESZ] W miejsce ori tekstu wstawiasz swój i wysyłasz nie przyciskiem "zgłoś do moderatora" a normalnie na priva. Cała filozofia. Podejrzewam, że mogło to tak wyglądać. Przerób ją w skrzynce i daj mi tu screena ze skrzynki a nie za pomocą cytuj... to akurat bez problemu da sie zrobic... tyle ze nie wyslac do moderatora
swiezak84 Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 jak sie przerabia czyjes wiadmosci? moze tak: tak naprawde chodze w dresach i kocham tylko BMW Niom, to było bystre... Teraz przerób jakąś wiadomość we własnej skrzynce którą ktoś do Ciebie napisał i spróbuj zgłosić to do moderatora :gwizdanie: Zrób screena i udowodnij Nam wszystkim że da się tu manipulować :gwizdanie: wiesz, nie zajmuje sie tym profesjonalnie... to że Ty nie wiesz jak to zrobic nie znaczy ze sie nie da. ale wystarczy miec troche zdrowego rozsądku - ktoś narozrabiał za co dostał bana. po czym sprzecznie z regulaminem zakłąda drugie konto zeby naglosnic sprawe i po wnikliwym dochodzeniu moderatorów i prezesa wychodzi na to że nie ma racji i w ten sposób sie publicznie osmiesza i wychodzi na skonczonego durnia - to jest Twój punkt widzenia, dobrze zrozumiałem?
jarko Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 W tej sprawie otrzymałem 1 PW od Ciebie, 1 od Malika. Zacytowałem dokładnie to, co otrzymałem. Decyzję podjąłem na podstawie tego, ponieważ muszę polegać na tym, co otrzymuję. Jest to nieodwołalne chyba, że wyjdzie, że Malik nie wysłał mi dokładnie tego, co mu wysłałeś na PW. No widzisz, to jest bardzo cenna informacja w sprawie zmieniająca obraz całej sytuacji... A jednak, jestem zaskoczony...
Szamek Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 23 obserwujących, ciekawie się robi
Reggi Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 W tej sprawie otrzymałem 1 PW od Ciebie, 1 od Malika. Zacytowałem dokładnie to, co otrzymałem. Decyzję podjąłem na podstawie tego, ponieważ muszę polegać na tym, co otrzymuję. Jest to nieodwołalne chyba, że wyjdzie, że Malik nie wysłał mi dokładnie tego, co mu wysłałeś na PW. No widzisz, to jest bardzo cenna informacja w całej sprawie zmieniająca obraz całej sytuacji... A jednak, jestem zaskoczony... Zara wyjdzie jakiś smrodek
P-U-M-A Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 No no sie porobiło teraz.
Bartas Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 mam nadzieje ze obserwatorow nie ucisza
jarko Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 jak sie przerabia czyjes wiadmosci? moze tak: tak naprawde chodze w dresach i kocham tylko BMW Niom, to było bystre... Teraz przerób jakąś wiadomość we własnej skrzynce którą ktoś do Ciebie napisał i spróbuj zgłosić to do moderatora :gwizdanie: Zrób screena i udowodnij Nam wszystkim że da się tu manipulować :gwizdanie: wiesz, nie zajmuje sie tym profesjonalnie... to że Ty nie wiesz jak to zrobic nie znaczy ze sie nie da. ale wystarczy miec troche zdrowego rozsądku - ktoś narozrabiał za co dostał bana. po czym sprzecznie z regulaminem zakłąda drugie konto zeby naglosnic sprawe i po wnikliwym dochodzeniu moderatorów i prezesa wychodzi na to że nie ma racji i w ten sposób sie publicznie osmiesza i wychodzi na skonczonego durnia - to jest Twój punkt widzenia, dobrze zrozumiałem? Daj Sobie kolego spokój, bardzo Cie proszę...
Seba_LDZ Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 23 obserwujących, ciekawie się robi oo odezwal sie
Rekomendowane odpowiedzi