Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AJM] Moj Czarny AVANT na ViRuSiE :) , KW,19 Toureg koła , hydrografika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Poka linka do tego urzadzonka:wink:

Opublikowano

Poka linka do tego urzadzonka:wink:

Nie mam linka.Ale teraz jak radio chciałem kupić rozmawiałem z gościem i jest w stanie to załatwić.

---------- Post dopisany at 16:24 ---------- Poprzedni post napisany at 16:23 ----------

Z nim trzeba gadać

Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Oki dzieki panowie za linki :)

Kowi87 pamietaj ze jeżeli chodzi o pioneera będe tobie dupsko zawracał :] , gdyby nie wyjazd na wakacje w sierpniu to pewnie by juz był pioneer ale moja by mnie chyba powiesiła za jaja :P

---------- Post dopisany 05-12-2012 at 12:18 ---------- Poprzedni post napisany 27-07-2012 at 18:00 ----------

Pany mam takie pytanie na prędkości , fakt skończyl sie dopiero sezon ale pasuje już myslec o kolejnym. Napewno bedzie zmiana koloru felg na inny i zmiana dystansów na przod na minim 10-15 mm bo te moje cos mi nie spasowały a teraz pytanie chodzi mi o opony mam felgi przód 9 cali tyl 9,5 cala i czy opony na 205 /40 przód tyl bym załozyl nie bedzie za bardzo hardcorowo??

Opublikowano

Dokładnie jak Junior pisze 215/35 na wszystkie koła, ewentualnie jak masz więcej hajsu to na przód 205/35:wink: Jak u mnie z kołami wypali to właśnie taki setup będzie siedzieć:naughty: a jak nie to powracam do 17 i wtedy 195/40 i 215/35:kox:

Opublikowano

Dlubiesz cos w tym karawanie?

Opublikowano

Nie raczej tylko kosmetyczne sprawy . Duperelami się zajmuje jakieś zarówki białe ledy itp rzeczy zmiana koloru felg i dystanse inne ... a tak to nic.. raczej no i jestem w poszukiwaniu stacji multimedialnej 2 din pionner avic 930 w dobrej cenie :P czekam na jakąś okazje. Raczej nic wieciej się nie bedzie działo . Chyba ze na coś mnie najdzie ale to odległy temat.

Opublikowano

Ogarne fure to cos pstrykniemy wkoncu:wink:

Opublikowano
:thumbup:
Opublikowano

Nuda nie było co robic w ostani dzien to sie zabrałem za rozkrecanie i mycie felg

dsc00821lvz.jpg

dsc0083l.jpg

troche bałaganu w mieszkaniu narobiłem 2 godzny krecenia śrubek , teraz tylko je rozklejenie i polerka i malunek na nowy kolor na lato .

Dystanse też bede zmieniał przod chyba 15 mm i tył 7 mm opony tez na przód wleca 215 /40 a tyl raczej zostaje 225 ale to jeszcze sie okaze.

Opublikowano
Nuda nie było co robic w ostani dzien to sie zabrałem za rozkrecanie i mycie felg

http://imageshack.us/a/img94/3548/dsc00821lvz.jpg

http://imageshack.us/a/img221/5418/dsc0083l.jpg

troche bałaganu w mieszkaniu narobiłem 2 godzny krecenia śrubek , teraz tylko je rozklejenie i polerka i malunek na nowy kolor na lato .

Dystanse też bede zmieniał przod chyba 15 mm i tył 7 mm opony tez na przód wleca 215 /40 a tyl raczej zostaje 225 ale to jeszcze sie okaze.

widzę że nie próżnujesz :decayed: wolną chwilą ogarnij też pierwszy post, żeby wszystkie foty w nim były itd :decayed:

Opublikowano

ja bym zrobił na fiolet fele i znaczek z grila

Opublikowano

Kolor bedzie albo srebrny albo grafit jakiś metalik . Zobaczymy jeszcze :)

Mam plany na :

-radio 2 din (pionnera ktorego nie moge znaleźć w dobrej cenie :P )

-kolor kół zmienić

-dystanse

-lampy przód czarne

-przyciemnienie szyb na jakiś najjaśniejszy czarny

To sa rzeczy które będe chcial ogarnąc + do tego oleje filtry itd na wiosne mysle ze do kwietnia sie wyorbie ze wszystkim przyszła zima a roboty mało .

Opublikowano
RADIO PIONEER AVIC-F310BT od.LOOMBARD.PL (2849041106) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. nie wiem czy cena wygórowana czy nie i czy podejdzie ale znalazłem na forum wiec wklejam jak raz Ci podpasi :wink: Możliwosc negocjacji ceny :decayed:
Opublikowano

Jeżeli chodzi o te pioneery to tylko wchodzi w gre AVIC 900 lub 930 BT. Ale czas pokaże co będzie 1500k trzeba dać za to lekko tylko jest temat czy mi sie to przyda czy nie... czy nie lepiej w coś innego wepachać ten hajs bardziej przydatnego :)