ramzes2411 Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Witam, szczerze mówiąc to już nie wiem gdzie umieścić ten wątek, kiedyś pisałem tutaj zostałem przeniesiony do "Polecane instalacje", tam z kolei przeczytałem cyt:"czy napewno dokładnie przeczytałem tytuł tego działu" nie wiem gdzie powinien się znaleźć ten post? Chodzi mi o odpowiedź na pytanie jaką instalację założyć do B6 1.8T 163 KM? Co do ceny to hm zależy mi by było solidnie a nie tanio.
grzemo Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 sterownik Stag reduktor AC R01 Wtryski Hana plus kumaty gazownik (na pewno nie w auto alsa)
kaj82 Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 sterownik Stag reduktor AC R01 Wtryski Hana plus kumaty gazownik (na pewno nie w auto alsa) mam taki zestaw i jestem zadowolony
agoonzo Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 w opisie podają,że ten reduktor jest przewidziany do 150koni...jesteście pewni,że to dobry wybór?
kaj82 Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 jezeli sie obawiasz ze za maly to mozesz zamontowac 2xacr01
pablosan Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Przejrzyj forum "lpg-forum.pl". Tam dostaniesz konkretną specyfikację, aczkolwiek to co kolega napisał wyżej jak najbardziej powinno ogarnąć twoje auto (być może reduktor polecą inny).
ramzes2411 Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 Dzięki Panowie za odpowiedzi teraz tylko znaleźć kumatego gazownika co w cale nie jest takie prostę Chłopaki polecają Mławę, cho...nie daleko ale widzę że nie będę miał innego wyjścia
grzemo Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Jak Mława to tylko Nowotczyński. Gość zna się na tym co robi.
ramzes2411 Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 Tak wiem właśnie tam wszyscy polecają, tylko te kilometry do przejechania ehhhhh. Wkurza mnie to że po JAKOŚĆ muszę jechać prawie 200 kilometrów że nie ma nic bliżej ;(
wrocek66 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 W Lublinie masz Adama Rogowskiego , też gość zna się na rzeczy .
kaj82 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Tak wiem właśnie tam wszyscy polecają, tylko te kilometry do przejechania ehhhhh. Wkurza mnie to że po JAKOŚĆ muszę jechać prawie 200 kilometrów że nie ma nic bliżej ;( ja tez jechałem 100km, miałem jeden fuckup na poczatku, ale samo sie naprawiło i w sumie duzo nie zrobilismy bo jakies 5 tys km przez pare miesiecy ale na razie wsio gra, polecam Nowotczyńskiego ludzie jadą do niego nawet ponad 200km, widocznie warto :gwizdanie: :gwizdanie:
ramzes2411 Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 Pisałem do Pana Nowotczyńskiego zaproponował mi to samo co pisał grzemo czyli sterownik Stag reduktor AC R01 Wtryski Hana
juby_p Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Przejrzyj forum "lpg-forum.pl". Tam dostaniesz konkretną specyfikację, aczkolwiek to co kolega napisał wyżej jak najbardziej powinno ogarnąć twoje auto (być może reduktor polecą inny). Spróbuj odezwać się do Nikodema z tego forum jest z warszawy. W reduktorze Ac pływa ciśnienie
kaj82 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Przejrzyj forum "lpg-forum.pl". Tam dostaniesz konkretną specyfikację, aczkolwiek to co kolega napisał wyżej jak najbardziej powinno ogarnąć twoje auto (być może reduktor polecą inny). Spróbuj odezwać się do Nikodema z tego forum jest z warszawy. W reduktorze Ac pływa ciśnienie on nie wystawia faktury na montaz bo nie ma zarejestrowanej firmy,więc troche kombinacji jest, koles troche wariat, ale pojecie ma tez mi proponowal ta konfiguracje, ale wtedy jeszcze o acr01 nie bylo zadnych negatywów
juby_p Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 on nie wystawia faktury na montaz bo nie ma zarejestrowanej firmy,więc troche kombinacji jest, koles troche wariat, ale pojecie ma mogło się coś zmienić albo może załatwić fakturę, a myślę ze warto bo Nikodem na naprawdę pojecie.
grzemo Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Reduktory ACR 01 są już poprawione i nie ma z nimi żadnego problemu i jako jedyne mają zaniżony próg obsługi KM.
Buba Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Przejrzyj forum "lpg-forum.pl". Tam dostaniesz konkretną specyfikację, aczkolwiek to co kolega napisał wyżej jak najbardziej powinno ogarnąć twoje auto (być może reduktor polecą inny). Spróbuj odezwać się do Nikodema z tego forum jest z warszawy. W reduktorze Ac pływa ciśnienie U mnie na poczatku plywalo i nie wiadomo od czego. Teraz jest dobrze. Chyba musialo sie ulozyc co nieco...
juby_p Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Reduktory ACR 01 są już poprawione i nie ma z nimi żadnego problemu i jako jedyne mają zaniżony próg obsługi KM. pierwsze maja wylot gazu 16mm a poprawione 12mm i jak szukałem z 2 tygodnie temu to nie moglem znaleźć poprawionego wszyscy mieli z 16mm wylotem.
Rekomendowane odpowiedzi