talib1990 Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 ok ... kupiony już X.... nawet nowa kiera gratis hehehe .. od razu podjechałem i wgrali LT 3.0 więc teraz tylko czekam na bociana z Krakowa i jadziem kurwaaaaa:kox::kox:
PABLO Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 teraz tylko czekam na bociana z Krakowa i jadziem kurwaaaaa:kox::kox: :grin: Fajnie że takie rzeczy wywołują u nas emocje, radochę jak małe dziecko w wielkim sklepie z zabawkami
Nowak_zg Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 nie pisze tutaj bo nie mam czasu .... ;> gre odebralem odrazu po otwarciu empiku w dniu premiery ... mega kolejek nie bylo preordery mialo moze kilka osob .... dostalem oczywiscie tez kod na sterowiec i kolorowa duza dwustronna mape ( to chyba jest w kazdym pudelku ? ) gra 10/10 sterowanie dla mnie ok model zniszczen dla mnie ok mapa ok nie mam zastrzezen zdjecie zrobione 17.09.2013 godz 9:30
Aron21 Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Faktycznie zainstalowanie 2 płyty na Dysku zrobiło mega robotę , gra ładuję się o wiele szybciej i nie ma już zanikających tekstur ani ścinek . Nie wiem dlaczego nie kazali instalować 2 płyty :facepalm: Grałem już w fabułę około 6h i dopiero 17% Gry Choć po 1 Skoku czekam na kasę bo było jej dużooooooooooo
PABLO Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Nowak bo już myślałem że zginąłeś w akcji z GTAV GTA V - PLAYING TENNIS - YouTube Mini gry w GTAV dają radę
talib1990 Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Giera zainstalowana pogralem 20 minut... bardzo fajnie sie ciupie jutro kontynuacja ) Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2
moskal Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 20 minut ??? cisnałem do 2 w nocy , miałem nie brac konsoli na weekend do domu żeby spędzic czas z dziewczynami , ale juz lezy spakowana w esce
kiciafirerek Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 ť Lifehacking: przebrali się za policjantów, aby ominąć kolejkę po GTA V -- Niebezpiecznik.pl --
Reniu Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Jak Wam idzie? U mnie po 20 godzinach grania 37.24% ukończenia. Wszystko fajnie widać na stronce Social Clubu: http://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/career/checklist Odnośnie opóźnień w ładowaniu tekstur pomaga zainstalowanie drugiej płytki na jakimś sensownym (czyt. z dobrym odczytem) Pendrive. Działa jak należy
PABLO Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Odnośnie opóźnień w ładowaniu tekstur pomaga zainstalowanie drugiej płytki na jakimś sensownym (czyt. z dobrym odczytem) Pendrive. Działa jak należy Reniu z całym szacunkiem ale mylisz się, musi być nagrana ale dobrej firmy płyta DVD tylko VERBATIM DL 8,5GB. Zobacz sobie jak wygląda odczyt DVD wykres a wstaw odczyt dysku i pena, zobaczysz ze pen jest wolniejszy od DVD w zależności od miejsca. W praktyce jeśli nie masz źle wypalonej płyty to nie może ciąć, chyba że laser j**nięty i zły ma odczyt. ---------- Post dopisany at 14:01 ---------- Poprzedni post napisany at 14:00 ---------- 20 minut ??? cisnałem do 2 w nocy , miałem nie brac konsoli na weekend do domu żeby spędzic czas z dziewczynami , ale juz lezy spakowana w esce Hahaha
Reniu Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Odnośnie opóźnień w ładowaniu tekstur pomaga zainstalowanie drugiej płytki na jakimś sensownym (czyt. z dobrym odczytem) Pendrive. Działa jak należy Reniu z całym szacunkiem ale mylisz się, musi być nagrana ale dobrej firmy płyta DVD tylko VERBATIM DL 8,5GB. Zobacz sobie jak wygląda odczyt DVD wykres a wstaw odczyt dysku i pena, zobaczysz ze pen jest wolniejszy od DVD w zależności od miejsca. Broda, mówimy o ORI Potwierdzone jest, że instalka na pendrive rozwiązuje problem z opóźnieniami w ładowaniu tekstur. Pogoogluj. Myślę, że chodzi tu o wąskie gardło kontrolera napędów HDD/DVD. Zapycha się przy odczycie HDD + DVD a przy HDD + Pendrive chodzi jak należy.
jakubekk Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Pobito rekord wszech czasów! "GTA V" w dobę zarobiło 800 milionów dolarów - Gry
PABLO Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 ---------- Post dopisany at 01:19 ---------- Poprzedni post napisany at 01:11 ---------- GTA V na PS3 i X360 – porównanie grafiki oraz rekordowa sprzedaż :: PCLab.pl
mycha1236 Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Jak Wam idzie? U mnie po 20 godzinach grania 37.24% ukończenia. Wszystko fajnie widać na stronce Social Clubu: http://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/career/checklist Odnośnie opóźnień w ładowaniu tekstur pomaga zainstalowanie drugiej płytki na jakimś sensownym (czyt. z dobrym odczytem) Pendrive. Działa jak należy Jaka prędkość odczytu masz w penie na którym zainstalowałeś dvd 2 ze jest lepiej niz z napędu ?
PABLO Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Teraz 3h pocisnąłem i zwiedziłem najwyższy szczyt gry, albo kolejka górską można tam się udać albo ścieżkami rowerowymi , polecam to drugie, widoki niesamowite
mycha1236 Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Jutro lece do Suwałk po elite z kopia Gta
Aron21 Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Jak Wam idzie? U mnie po 20 godzinach grania 37.24% ukończenia. Wszystko fajnie widać na stronce Social Clubu: http://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/career/checklist Odnośnie opóźnień w ładowaniu tekstur pomaga zainstalowanie drugiej płytki na jakimś sensownym (czyt. z dobrym odczytem) Pendrive. Działa jak należy U mnie po 12 Godzinach dopiero 28% http://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/career/checklist
Rekomendowane odpowiedzi