Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Koniec PZPN ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Mam k**wa mac taka nadzieje. Ile mozna dawac sie dymac tym lesnym dziadkom.

Opublikowano

oby

Mam ku*** mac taka nadzieje. Ile mozna dawac sie dymac tym lesnym dziadkom.

:good: oby
Opublikowano

Zobaczymy co z tego wyjdzie. :naughty: Jak widać tylko 6 osób podpisało się pod wnioskiem o odwołanie... :cool1:

Opublikowano

dla mnie wybór Laty był jednym wielkim nieporozumieniem :wallbash:

Opublikowano

dla mnie wybór Laty był jednym wielkim nieporozumieniem :wallbash:

całe to PZPN to jedno wielkie nieporozumienie :thumbdown:

Opublikowano

A ja Wam mówię, że g.wno z tego będzie. Niestety :thumbdown:

Opublikowano

Orzeł ma wrócić, ale na środek... nie na pierś... :gwizdanie:.

Lato i Kręcina do wyje_ania. Zresztą rozwiązać cały PZPN.

Lato się trzyma mocno stołka prezesa, ale mam nadzieje, że lada moment go puści... Takie kabarety odpierdzielają, że brak słów. Im tylko chodzi żeby w kieszeniach mieli jak najwięcej PLNów..., a nie o dobro Polskiej Piłki...

Opublikowano

Orzeł ma wrócić, ale na środek... nie na pierś... :gwizdanie:.

Lato i Kręcina do wyje_ania. Zresztą rozwiązać cały PZPN.

Lato się trzyma mocno stołka prezesa, ale mam nadzieje, że lada moment go puści... Takie kabarety odpierdzielają, że brak słów. Im tylko chodzi żeby w kieszeniach mieli jak najwięcej PLNów..., a nie o dobro Polskiej Piłki...

Trudno się z Tobą nie zgodzić. Niestety. :kwasny: :kwasny: :kwasny:

Opublikowano

"to jest złodziej, on chce 3 bańki, a tobie chce dać jedną" :wallbash:

nosz kur*a, jakby tutaj chodziło o sprawę polityczną - to już dawno by Grzesia z kolegami wyzamykali

W rozmowie chodzi pewnie o przetarg na budowe nowej siedziby PZPN - po takiej akcji powinni siedzibe PZPN przenieść tu - http://www.sw.gov.pl/pl/okregowy-inspektorat-sluzby-wieziennej-warszawa/zaklad-karny-siedlce/index.html

Z drugiej strony takie mamy realia - druga Ukraina :/

Opublikowano

Lato jest zarozumiały do bólu,brak jakiegokolwiek szacunku do wszystkich i wszystkiego.

Najlepsza była wczorajsza jego wypowiedź ws Orła,że nikt na razie nie zostanie ukarany.

No to ja się pytam kto stoi na czele tego burdelu i kto powinien ponieść konsekwencje...

Wg mnie do ME nic się nie zmieni-boją się go i tyle...

Opublikowano

Ja wiem czy się boją :mysli: według mnie Euro 2012 trochę ich wstrzymuje. Niby Kręcina ma się podać do dymisji. Więc jednej zapijaczonej mordy mniej. Oby tylko nie mówili jaką dostanie odprawę bo mnie krew zaleje :wallbash:

Ciekaw jestem czy faktycznie mają więcej filmików i opublikują je dzisiaj. Szkoda, że oprócz Laty inni działacze też są skorumpowani i dopóki taki beton będzie się trzymał razem to jeden drugiemu tyłka obrabiać nie będzie. Lato jest tak mega pozbawiony honoru i szacunku, że nie robi sobie NIC z krytyki. Dla niego to wieś tańczy i śpiewa, hulaj dusza diabła nie ma.

Ale po Euro to mam nadzieję, że zrobią porządek z PZPNem i będziemy mogli zaśpiewać "j...ć UEFĘ i FIFĘ i ich groźby" !! wolę aby nas zawiesili na 2 lata niż przez dłuższy czas patrzeć jak Ci złodzieje w PZPNie okradają naszą piłkę.

Opublikowano

Właśnie, wywalić ten cały beton i zastąpić ich ... hmmm... co my tu mamy ?

Jednego z Cracovi, drugiego z Zawiszy a trzeciego z Hutnika ! Tylko, który z nich na skarbnika ? :polew: :polew: :polew:

No i jak się "rozejdzie" po świecie jakie bryki stoją pod związkiem to sponsor strategiczny gwarantowany !!!

Tak serio to powinni rozgonić tych leśnych dziadków tak ok. kwietnia-maja aby wyższe władze piłkarskie nie mogły "powiesić" reprezentacji

Opublikowano

Koniec PZPN? Daj Panie Boże :good:

Opublikowano

PZPN jest jak MON - NIEREFORMOWALNY . Nic z nimi do euro nie zrobią, a po euro powinni ich wszystkich zamknąć. Na to co oni robią nie ma słów, mało tego są do tego perfidni w 100% i nawet nie wiecie jak będę cieszył się jak im się noga powinie i pójdą za kraty, bo to jest jedyna szansa żeby ich ściągnąć ze stołka.

Opublikowano

Quede kiedyś miałem o Lacie dobre zdanie - teraz tak mu kasa do banki uderzyła ze hey.

Stal się bezczelny bardziej niż Listkiewicz mam nadzieje ze jak dostanie wyrok to długi i bez zawiasów.

Opublikowano

sprawdzają nową panią minister, na co mogą sobie pozwolić... przed EURO i tak żadnej zmiany nie będzie. Dogadają się, że do mistrzostw sprawa ucichnie, a po podadzą się do dymisji... a później będzie że 'statutowo czy tam prawnie nie można tego zrobić'...

Już to kiedyś grali...wysyny...

Opublikowano

PZPN to jest państwo w państwie.

Opublikowano

Ja wiem czy się boją :mysli: według mnie Euro 2012 trochę ich wstrzymuje. Niby Kręcina ma się podać do dymisji. Więc jednej zapijaczonej mordy mniej. Oby tylko nie mówili jaką dostanie odprawę bo mnie krew zaleje :wallbash:

Ciekaw jestem czy faktycznie mają więcej filmików i opublikują je dzisiaj. Szkoda, że oprócz Laty inni działacze też są skorumpowani i dopóki taki beton będzie się trzymał razem to jeden drugiemu tyłka obrabiać nie będzie. Lato jest tak mega pozbawiony honoru i szacunku, że nie robi sobie NIC z krytyki. Dla niego to wieś tańczy i śpiewa, hulaj dusza diabła nie ma.

Ale po Euro to mam nadzieję, że zrobią porządek z PZPNem i będziemy mogli zaśpiewać "j...ć UEFĘ i FIFĘ i ich groźby" !! wolę aby nas zawiesili na 2 lata niż przez dłuższy czas patrzeć jak Ci złodzieje w PZPNie okradają naszą piłkę.

Miałem na myśli,że w PZPN-ie się go boją :)

Mieli już nie raz okazję go odwołać i kończyło się zawsze tak samo

5 przeciw,200 za pozostaniem..... :facepalm: