KRS2919 Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 kurcze to chyba nie umiem szukać , bo przeglądam , przeglądam i do avanta nie ma nic tego stylu
bidzio1 Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Opublikowano 17 Maja 2013 No to faktycznie kiepsko szukasz na forum takie kiedyś sprzedawał junior o ile dobrze pamiętam.
kaju Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Junior takie dostał, z tym, że to, co kosztują te, co miał junior, to u Michała zrobisz 3 komplety kupując normalne lampy... a Michał bez problemu ten wzór wyreza, nawet miał płytki poskładane dla mnie jako propozycje, ale że ostateczna koncepcja wyszła jak jest u niego, czy w mojej ex, no to tylko i wyłącznie moja inwencja była. Pisz do Michała,na pewno Ci to ogarnie za dobrą monete.
bidzio1 Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Opublikowano 26 Maja 2013 Otwieranie klapy z pilota zamontowane ;-) teraz w najbliższych planach lampki z tyłu w drzwi :-P i w dalszym ciągu walczę jak zrobić wyłącznik poduszki pasażera:-/ ---------- Post dopisany 26-05-2013 at 23:25 ---------- Poprzedni post napisany 25-05-2013 at 21:08 ---------- I kolejny oświetleniowy mod w aucie. W tylnej klapie obok czerwonych lampek znalazło się miejsce na białe skierowane w dół oświetlające przestrzeń wokół auta. W każdej małej lampce po 21 led a lampki są dwie. Fotki niedługo. Efekt zrobił na mnie wrażenie.
Kowi87 Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 Bidzio gdzie masz wątek o rezaniu tylnych ledów:naughty:
bidzio1 Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Opublikowano 27 Maja 2013 To było trochę i mnie w temacie i trochę u Karola ale osobnego nie ma ;-)
kaju Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 Bidzio gdzie masz wątek o rezaniu tylnych ledów:naughty:
bidzio1 Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Opublikowano 27 Maja 2013 oto moje lampki w bagażniku. Postaram się jeszcze zrobić fotki lepszym aparatem. Ale nie dzisiaj bo pada:-/ i może z góry bo powiem wam że naprawdę ładnie oświetlają. Jak to z wieczora zobaczyłem to byłem w lekkim szoku :-)
bidzio1 Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Opublikowano 27 Maja 2013 Karol to tak zwane nudy. ;-) jak miałem 80-tke to było to samo... Tylko myślenie co by tu jeszcze i gdzie dołożyć. Mam jeszcze w planach włożyć Ledy w lusterka żeby świeciły w dół po otwarciu auta z pilota. Dużo nowych aut tak ma. Ale zobaczymy.
kaju Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 Karol to tak zwane nudy. ;-) jak miałem 80-tke to było to samo... Tylko myślenie co by tu jeszcze i gdzie dołożyć. Mam jeszcze w planach włożyć Ledy w lusterka żeby świeciły w dół po otwarciu auta z pilota. Dużo nowych aut tak ma. Ale zobaczymy. czaje motyw ---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:13 ---------- dziwi mnie tylko nuda przy małym brzdącu
Magicbattle Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 ]Otwieranie klapy z pilota zamontowane ;-)[/b] teraz w najbliższych planach lampki z tyłu w drzwi :-P i w dalszym ciągu walczę jak zrobić wyłącznik poduszki pasażera:-/---------- Post dopisany 26-05-2013 at 23:25 ---------- Poprzedni post napisany 25-05-2013 at 21:08 ---------- I kolejny oświetleniowy mod w aucie. W tylnej klapie obok czerwonych lampek znalazło się miejsce na białe skierowane w dół oświetlające przestrzeń wokół auta. W każdej małej lampce po 21 led a lampki są dwie. Fotki niedługo. Efekt zrobił na mnie wrażenie. zrobiles tak ze klapa Ci sie unosi do gory??
kaju Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 ]Otwieranie klapy z pilota zamontowane ;-)[/b] teraz w najbliższych planach lampki z tyłu w drzwi :-P i w dalszym ciągu walczę jak zrobić wyłącznik poduszki pasażera:-/---------- Post dopisany 26-05-2013 at 23:25 ---------- Poprzedni post napisany 25-05-2013 at 21:08 ---------- I kolejny oświetleniowy mod w aucie. W tylnej klapie obok czerwonych lampek znalazło się miejsce na białe skierowane w dół oświetlające przestrzeń wokół auta. W każdej małej lampce po 21 led a lampki są dwie. Fotki niedługo. Efekt zrobił na mnie wrażenie. zrobiles tak ze klapa Ci sie unosi do gory?? W avancie ciężki temat do ogarnięcia chodzi mu, że z kluczyka zwalnia elektromagnes, tak jak to jest w poliftach
Magicbattle Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 no jest temat juz i cos dzialaja ale trzeba dobrac odpowiedniej dlugosci sprezyny. ale w tym roku chyba bedzie cos porezane
bidzio1 Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Opublikowano 27 Maja 2013 dziwi mnie tylko nuda przy małym brzdącu może inaczej, efektywne wykorzystanie czasu kiedy mały śpi albo ja nie moge spać ---------- Post dopisany at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany at 23:26 ---------- zrobiles tak ze klapa Ci sie unosi do gory?? nie i chyba ciężkie do zrobienia w avancie ---------- Post dopisany at 23:29 ---------- Poprzedni post napisany at 23:27 ---------- W avancie ciężki temat do ogarnięcia chodzi mu, że z kluczyka zwalnia elektromagnes, tak jak to jest w poliftach a gdzie ty tam masz elektromagnes :eusathink:
kaju Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 Myślę o czym innym, piszę co innego ide spać, bo mi nikt polać nie chce
kuba84 Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 bidzio może mi wyrezasz ledy w tylnych poliftach ?
Rekomendowane odpowiedzi