Yelo Opublikowano 19 Października 2008 Autor Opublikowano 19 Października 2008 Szkoda, że nie na 1 pitstop, ale będzie kilka punkcików potrzebnych do obrony pozycji przed Raikonnenem.
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 nie pamiętam kiedy ostatnio wstałam w niedzielę o 8 rano oby było warto. witaj w klubie , ja tak samo
Yelo Opublikowano 19 Października 2008 Autor Opublikowano 19 Października 2008 No i nie w tym McLarenie uciekło powietrze
Gość osetti Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 nie życzę nikomu źle, ale mógłby się ktoś wydup*ć (byle nie Robert) :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 dokładnie , BMW to frajerzy... Gdyby NIKT HAJFIELT był na miejscu Roberta to na 100% kazali by się zamienić miejscami jak w Ferrari :wallbash:
Yelo Opublikowano 19 Października 2008 Autor Opublikowano 19 Października 2008 Tyle, że w Ferrari też pomogli Kubicy Patrząc z perspektywy wczorajszych kwalifikacji, to P6 jest zdecydowanie satysfakcjonujące. 6 pkt przewagi nad Raikonnenem tez daje spore szanse na obronę miejsca na podium na koniec sezonu.
domjenick Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 no i sytuacje mistrza swiata juz mamy jasna...
Yelo Opublikowano 19 Października 2008 Autor Opublikowano 19 Października 2008 6 pkt, było 9 a 3 odrobił Kimi...
Madas Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 no i po wyścigu i tak uważam że Kubica pojechał dzisiaj bardzo dobrze, w przyszłym sezonie powalczy o mistrza
domjenick Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 ...Lewis zrobil to ,co nalezalo i wygral,szkoda,bo to nie wynik przypadku...pracowal na to caly sezon,ale podoba mi sie postawa Roberta,szansa na trzecie miejsce w klasyfikacji generalnej-poczekamy na ostatni wyscig i tez sie bedziemy cieszyc z trzeciej pozycji dla naszego kierowcy
krzysiek23 Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 nie było zle -tylko szkoda roberta, rzeczywiscie BMW powinno mu pomoc i zamienic zawodnikow miejscami,gdyz nawet pit lane robert mial nieco krotszy,a zawsze to wiecej punktow na obrone przed finem,zobaczymy ostatni wyscig w brazyli bedzie bardzo ciekawie :thumbup:
Reniu Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 Szkoda Kovalainena no i szkoda że małpka znowu wygrała. Ogólnie nie jest źle zważywszy że Robert startował z 11 pozycji.
rafalekx Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 Jak dla mnie Robert i tak jest Wielki Strategia zespołu jakoś mu nie pomogła a on jechał bardzo dobrze, jakoś nikt mu nie odskakiwał mimo, że jego bolid nie prowadził się najlepiej. Bo wczorajsze marne kwalifikacje to jednak nie jakaś strategia tylko marne przygotowanie bolidu. Zaskoczyli mnie tymi 2 tankowaniami Ale jak widać w tym wyścigu nie dawało to zbyt wiele... Robert dzisiaj bardzo oszczędnie pojeździł, nie szalał, nikomu nie utrudniał życia, tylko 2 komplety opon zajeździł bełemwu chyba liczyło na deszcz, nie ukrywam że ja też No ale cieszmy się i tym co Robert wywalczył w tym sezonie Wg mnie będzie 3 Jeszcze tylko jedno mi się marzy... żeby Hammm... nawalił w ostatnim GP Bo to Massa powinien być mistrzem (mimo tych ten tego dzisiejszych "fajnych" i nieudolnych podmianek pozycji zawodników w teamie ferrari mogli to zrobić precyzyjniej i w wyszukany sposób np. jakiś piruet czy coś ale nie to żebym był fanem tego typu zagrywek, ale lepsze to niż Hujmiltun mistrzem :gwizdanie: )
Reniu Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 Hehe... najlepsze że FIAmilton dostał zepsuty puchar
Wąski Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 Brawo dla Roberta świetna jazda
domjenick Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 Hehe... najlepsze że FIAmilton dostał zepsuty puchar :laghing2:
Rekomendowane odpowiedzi