marcin j Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Każdy ma swoich faworytów, tyle ode mnie. Rzeczywistość - rzeczywistością
GRazny Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 jak to ktoś kiedyś powiedział: "rasistą nie jestem ale asfalt powinien znać swoje miejsce" :> trzeba mu przyznać że zasłużył...
poziek Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 A ja tam jestem od dzisiaj fanem Sutila Nasz mega madafaka Robert, 3 w klasyfikacji generalnej nie mógł sobie poradzić z cipką, która rozwala bolid na treningach już o wyścigach nie wspomnę Tylko nie piszcie, że Robert miał bolid słaby itp Żenada Gorszy od Force India :gwizdanie: Dał dzisiaj ciała :gwizdanie: :gwizdanie:
endriuu Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 jestem tego samego zdania - dał ciała!
Madas Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem.....czekać tylko na lepszy mistrzowski przyszły sezon
jacekm Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Trzeniu aż takiej wody to tam nie było a stracić 6s na trzech zakrętach w F1 ? Nie twierdzę, że to "zielony stolik" ale może Glock nie lubi zwyczajnie Massy ?
Yelo Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Opublikowano 3 Listopada 2008 Tam są bardzo szybkie zakręty. Na oponach na suchą nawierzchnię okazało się, że nie można jechać z pełnym gazem i czas bardzo szybko ucieka... A Vettel w takim razie chyba bardzo lubi Massę Nie ma się co stresować, stało się. W tym roku Hamilton nie miał już takiego wsparcia sędziów, jak w zeszłym sezonie. Szkoda, że Robert stracił 3. pozycję w generalce, ale widać było, że BMW pokpiło sprawę jak chodzi o rozwój bolidu w tym sezonie. Jedyne pocieszenie w tym, że może dzięki temu będą mocniejsi w przyszłym roku
Wąski Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 A ja dziękuje Robertowi za wspaniały sezon,za to że mogliśmy oglądać wspaniałą walkę z samochodem i rywalami Dziękuję że mogłem pooglądać go na żywo Taki jest sport za rok .....
wustyle Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 trudno wlasnie taki jest sport a jaki jest wniosek z GP Brazylii?? HONDY SA LATWOPALNE
poziek Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Czy wiecie, że w trakcie tych dodatkowych 10 minut wszyscy kierowcy zmienili opony na przejściowe (deszczowe) poza Robertem :polew: :polew: :polew: Dla mnie KOX :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 http://f1.wp.pl/kat,48594,wid,10533427,wiadomosc.html?ticaid=16e68
moskal Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Czy wiecie, że w trakcie tych dodatkowych 10 minut wszyscy kierowcy zmienili opony na przejściowe (deszczowe) poza Robertem :polew: :polew: :polew: Dla mnie KOX :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Przecież nie od dzis wiadomo ze Robert najlepiej jeździ w deszczu , i do tego na slickach... ro***erdala...o mnie to gadanie w tym sezonie ze nie ma na niego bata gdy popada , no i w którymś wyścigu , nie pamiętam , popadało i Robercik sie roztrzaskał. Od razu zamknęło to mordy tym wszystkim znawcom typu stary Zientarski itp.
kretcik Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 wszyscy popełniamy błędy co do tego wyścigu gdzie Robert się "rozbił" to może przytoczyć ile razy kręciła się reszta czołówka stawki - taki Masa co chwile walił bączki - Robert jest super i już.
poziek Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 - taki Masa co chwile walił bączki - taki Massa nie jechałby pół wyścigu za Sutilem :gwizdanie: :gwizdanie:
wustyle Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 moze sie Robus szelkami zaczepil do Sutila??
soolek Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 I ch...(heidfeld) podium strzelił Się chyba dopiero otrząsnąłem. ...H miał dużo szczęścia wczoraj, bo jechał jak p... i wcale na ten tytuł nie zasłużył. Dać się wyprzedzić Vettelowi na dwa okrążenia do końca? W walce o mistrzostwo świata? Jest nadal słabiak jak i w tamtym roku. Tylko tym razem miał więcej szczęścia. Glock - pojechał jak mógł. Co go obchodzi, kto wygra tytuł. Robert - sam ku...a nie wiem. Na końcu jechał identycznie jak Vettel i H..., więc mógł? Dlaczego ugrzązł za Sutilem ??? Pewnie nigdy się nie dowiemy. Ale BMW wczoraj to po prostu dało D... po całości. Zresztą jak ostatnio cały czas. Theissen'a uważałem za mądrego człowieka, ale po ostatnich wyczynach, to ... tutaj coś śmierdzi...
moskal Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 wszyscy popełniamy błędy co do tego wyścigu gdzie Robert się "rozbił" to może przytoczyć ile razy kręciła się reszta czołówka stawki - taki Masa co chwile walił bączki - Robert jest super i już. spoko , ja to rozumiem tylko nasi wielcy komentatorzy i pół Polski pod niebiosa wyrzucaja Roberta , ja tez go bardzo cenie bo ma chłopak talent tylko nienawidze ja ktos sie czegoś uczepi , i tak oni uczepili sie tego ze Robert jest mistrzem w jezdzeniu po mokrym , i to mokre wsadziło go w bande , od tamtego momentu troszke ucichło na ten temat chociaz w Brazylii znowu Zientarski i spółka modlili sie o deszcz. nie lubie kibiców jednego sezonu i kibiców sukcesu , a niestety Polska jest takim krajem , krajem kibiców sukcesu , wymieniac mozna w nieskończoność kogo najpierw uwielbiają (jak idzie) a później mieszaja z błotem (jak juz ne idzie) a trzeba wziąść pod uwage ze zawodnicy to tylko ludzie : Małysz , Kubica , reprezntacje siatkarzy , siatkarek , szczypiorniści ... szkoda gadać. ile gazet dzis zmieszało Kubice z błotem ???? A jak stawał na podium bodajże w Kanadzie ( nie jestem pewien) to by mu laske zrobili z radości....
poziek Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 ... tutaj coś śmierdzi... Robert jest chłopcem do bicia i do czasu gdy nie da sobie w kaszę dmuchać (patrz Alonso w Maclaranie) będzie dalej kitowany :gwizdanie:
fahrenheit Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 I ja Robertowi dziekuje za sezon w f1, a wszystkim Filipkom tym duzym i tym malym wszystkiego najlepciejszego :good:
Wąski Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 - taki Masa co chwile walił bączki - taki Massa nie jechałby pół wyścigu za Sutilem :gwizdanie: :gwizdanie: http://www.f1.v10.pl/Kubica,Nie,mam,zalu,do,zespolu,22350.html poczytaj dlaczego
Rekomendowane odpowiedzi