slavko87 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 spawales czy szpachla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 spawales czy szpachla? zywica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 spawales czy szpachla? zywica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 po świętach idzie w podkład:jerk: a do tego błotnik i drzwi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 to zrób odrazu klamki i lustra w kolor chyba, że masz plany na czarne akcenty np dach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 A ja mam takie pytanie. Byłem u lakiernika i chciałem malować dokładki, a ten mi na to, że trzeba dać minimum 3 warstwy podkładu, że plastik nie jest przystosowany pod malowanie, że byle kamyk i mi płatami zacznie odchodzić lakier itd. Jak to z tym jest bo już sam nie wiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Czorny, wrzuć foto rozwalonej bryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Czorny, wrzuć foto rozwalonej bryki nieśmieszne:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 to zrób odrazu klamki i lustra w kolor chyba, że masz plany na czarne akcenty np dach dach będzie czarny, chyba obklejony, a nie malowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertjudi Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 to zrób odrazu klamki i lustra w kolor chyba, że masz plany na czarne akcenty np dach dach będzie czarny, chyba obklejony, a nie malowany Dobry pomysł ,zawsze można wrócić do ori koloru wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 A ja mam takie pytanie. Byłem u lakiernika i chciałem malować dokładki, a ten mi na to, że trzeba dać minimum 3 warstwy podkładu, że plastik nie jest przystosowany pod malowanie, że byle kamyk i mi płatami zacznie odchodzić lakier itd. Jak to z tym jest bo już sam nie wiem? dokładka jest chropowata, maluje ją podkładem uzupełniającym/wypełniającym czy jak to się tam nazywa na dwa razy, wychodzi gładki i ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 ogólnie przeraża mnie to, że ten rok był tragiczny pod względem stłuczek/wypadków wśród znajomych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Czorny, wrzuć foto rozwalonej bryki ale z Ciebie dowcipniś.. już rozebrana:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 to zrób odrazu klamki i lustra w kolor chyba, że masz plany na czarne akcenty np dach dach będzie czarny, chyba obklejony, a nie malowany no to w takim razie będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 to zrób odrazu klamki i lustra w kolor chyba, że masz plany na czarne akcenty np dach dach będzie czarny, chyba obklejony, a nie malowany Dobry pomysł ,zawsze można wrócić do ori koloru wtedy. otóż to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 to zrób odrazu klamki i lustra w kolor chyba, że masz plany na czarne akcenty np dach dach będzie czarny, chyba obklejony, a nie malowany plastidip czy folia? Ja mam juz poltora roku folie i sie trzyma b.dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 to zrób odrazu klamki i lustra w kolor chyba, że masz plany na czarne akcenty np dach dach będzie czarny, chyba obklejony, a nie malowany plastidip czy folia? Ja mam juz poltora roku folie i sie trzyma b.dobrze folia folia, jaki arkusz był potrzebny 126cm x 200cm starczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 to zrób odrazu klamki i lustra w kolor chyba, że masz plany na czarne akcenty np dach dach będzie czarny, chyba obklejony, a nie malowany plastidip czy folia? Ja mam juz poltora roku folie i sie trzyma b.dobrze folia folia, jaki arkusz był potrzebny 126cm x 200cm starczy? nie pamietam juz ale ja bralem wiekszy bo szly lustra tez folia, koszt foli 250zl plus 250zl robocizna, polecam wal odrazu folia slupki i te trojkaciki male Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 to zrób odrazu klamki i lustra w kolor chyba, że masz plany na czarne akcenty np dach dach będzie czarny, chyba obklejony, a nie malowany plastidip czy folia? Ja mam juz poltora roku folie i sie trzyma b.dobrze folia folia, jaki arkusz był potrzebny 126cm x 200cm starczy? nie pamietam juz ale ja bralem wiekszy bo szly lustra tez folia, koszt foli 250zl plus 250zl robocizna, polecam wal odrazu folia slupki i te trojkaciki male ja słupki lustra, trójkąciki mam w macie:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 a dach polysk czy mat? mysle ze mat bo inaczej to wiocha:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi