michu93 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 za***iście wyreguluj klapę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 za***iście wyreguluj klapę zawias mam krzywy i wyzej nie chce iść, wybieram sie po ten zawias do jawora odkąd pomalowałem gablotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 prędzej coś innego zmienisz niż ten zawias... yf ju noł łot aj min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 prędzej coś innego zmienisz niż ten zawias... yf ju noł łot aj min Ni chu chu bo zawias będzie przy najbliższym homo-spocie i wspólnym rezanku W tym tygodniu już musi wypalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 prędzej coś innego zmienisz niż ten zawias... yf ju noł łot aj min Ni chu chu bo zawias będzie przy najbliższym homo-spocie i wspólnym rezanku W tym tygodniu już musi wypalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 prędzej coś innego zmienisz niż ten zawias... yf ju noł łot aj min Ni chu chu bo zawias będzie przy najbliższym homo-spocie i wspólnym rezanku W tym tygodniu już musi wypalić wspólnym rezanku sobotę mam wolną to możesz wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 prędzej coś innego zmienisz niż ten zawias... yf ju noł łot aj min Ni chu chu bo zawias będzie przy najbliższym homo-spocie i wspólnym rezanku W tym tygodniu już musi wypalić wspólnym rezanku sobotę mam wolną to możesz wpaść A coś w tygodniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 czorny, wysyłam ci foty, sprawdź za godzine, jest kilka ale ważą tonę chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Dobrze ryju to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 prędzej coś innego zmienisz niż ten zawias... yf ju noł łot aj min Ni chu chu bo zawias będzie przy najbliższym homo-spocie i wspólnym rezanku W tym tygodniu już musi wypalić wspólnym rezanku sobotę mam wolną to możesz wpaść A coś w tygodniu? raczej nie dam rady, w kontakcie ---------- Post dopisany at 21:35 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ---------- czorny, wysyłam ci foty, sprawdź za godzine, jest kilka ale ważą tonę chyba PW:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 wpadły lampy II lift, pierwszy sedan na bidziowych ledach, jest kocur!http://i1158.photobucket.com/albums/p606/sobencjusz/ledy_zpsbe87fb70.jpg Witam witam, staram się jak mogę aby każdy był zadowolony. Porównanie lamp z avanta do sedana nie ma sensu... W avancie jest większa powierzchnia. Powiem inaczej. Na wzór miałem lampę po pierwszym lifcie a jak przyszły od czornego II lift to też już inna budowa lampy w środku i musiałem na nowo kombinować. Ale się udało. ;-) Także jak ktoś coś. To zapraszam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba84 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 jest dobrze Michał ogarnia temat z ledami pierwsza klasa ... Kubuś na kiedy szykujesz się do mnie ? Może sobota ... być może kilka osób zjedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 23 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 jest dobrze Michał ogarnia temat z ledami pierwsza klasa ... Kubuś na kiedy szykujesz się do mnie ? Może sobota ... być może kilka osób zjedzie kuba mysle, ze maksymalnie do soboty dolęce, bo teraz nie mam kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 pamiętajcie o mnie Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 23 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 pamiętajcie o mnie Napaćkane z japca kaja damy radę, pojade z przyczepką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 http://img.tapatalk.com/d/13/10/22/7e8u4aga.jpg tyle zajebistości na jednym zdjęciu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 29 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Taka sytuacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 noi polift sie stworzył i nawet concert CD na pokładzie:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Taka sytuacja http://img.tapatalk.com/d/13/10/29/myny3aba.jpg phi! polift jeden din... bez szału... ryj andrzej z japka nabazgrolił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 teraz progi od eski panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi