Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN++] Vulkanschwarz AVANT by Radim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

temat spokojnie do ogarnięcia, dasz rade :wink:

Opublikowano
chodzi za mną ten mod, ale jako totalny lajk do elektryki nie wiem czy się zabierać za to :| w każdym bądź razie mod na plus ! :D

Zagadaj z GRN-em, na pewno Ci pomoże i jest na miejscu.

Opublikowano

No wreszcie dystanse będą:grin:

Opublikowano
  • Autor

będą bo po obniżeniu zaczeło lekko przycierać :decayed: a dwa że dupiasto wyglądają te schowane koła :grin:

Opublikowano

gdzie kupiles fmic i jaka cena?

Opublikowano
  • Autor
gdzie kupiles fmic i jaka cena?

cooler kupowałem już jakiś czas temu. Płaciłem za niego 299zł, kupowałem go na allegro z jakiegoś sklepu, ale nazwy teraz sobie nie przypomne, a z archiwum już mi usunęli akucje. Ale te z fmic.pl, re5pect itp. to są te same coolery z "za wielkiej wody" :grin:

Opublikowano

Mi też na 1BE nic nie tarło przy et 38 feldze 17/7,5" i oponie 225/50 z tyłu, ale jak wrzuciłem -35mm to czuć było gumę :grin: opona miała taki ładny frez

Opublikowano

niezle pomodzony AFN ,zmiany na duzy plus :git:

Opublikowano
  • Autor
niezle pomodzony AFN ,zmiany na duzy plus :git:

dzięki wielkie :hi:, jeszcze dużo pracy przede mną,ale powoli do przodu :wink:

---------- Post dopisany 27-08-2012 at 13:56 ---------- Poprzedni post napisany 24-08-2012 at 10:10 ----------

z nudów małe VT:

za jakiś czas halogeny z polifta będą wrzucone tak jak na zdjęciu, gładki zderzak raczej napewno nie, chociaż nigdy nic nie wiadomo :decayed:

halozderz.jpg

czy może lepiej normalne jasne halogeny?

halobial.jpg

Opublikowano

Mi osobiście żółte sie lepiej widzą :wink:

Opublikowano
  • Autor
ja bym dał lampy w black i halo w żółty :kox:

mi też żołte bardziej się podobają, a co do tych czarnych poliftów to faaaajne są, ale boje się że będzie za czarno z przodu, bo teraz lampy robią jako taki kontrast i przełamują ciemny kolor auta. U Ciebie spoko to wygląda bo masz całe auto stylizowane w black i robią taką jak trzeba robote :thumbup1:

Opublikowano

mi też żołte bardziej się podobają, a co do tych czarnych poliftów to faaaajne są, ale boje się że będzie za czarno z przodu, bo teraz lampy robią jako taki kontrast i przełamują ciemny kolor auta. U Ciebie spoko to wygląda bo masz całe auto stylizowane w black i robią taką jak trzeba robote :thumbup1:

no mi od zawsze podobał się black-look a u Ciebie rzeczywiście tylko te lampki kontrastują, może chociaż minimalnie folią te światełka przyciemnić jak Gracjan w swojej eSie ? :wink:

Opublikowano

no mi od zawsze podobał się black-look a u Ciebie rzeczywiście tylko te lampki kontrastują, może chociaż minimalnie folią te światełka przyciemnić jak Gracjan w swojej eSie ? :wink:

Mam zamiar u siebie na czarnym tak zrobić jak Gracjan, zobaczymy jak to będzie wyglądać :D

Opublikowano

Rób na czarno - im mniej blizniakow z fmic-iem, zoltymi halo i zwyklymi depo z przodu tym lepiej:decayed:

Opublikowano
Rób na czarno - im mniej blizniakow z fmic-iem, zoltymi halo i zwyklymi depo z przodu tym lepiej:decayed:

:polew: albo ramka grila niech w chrom wróci:decayed:

Opublikowano
  • Autor

albo zrobie żółte halo, lampy jasne + BREWKI :banan: bede jedyny z tym zestawem :grin:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

to jest dopiero pomysł :jerk::polew:

---------- Post dopisany 08-09-2012 at 17:27 ---------- Poprzedni post napisany 28-08-2012 at 12:36 ----------

Bo w życiu trzeba mieć dystans ... :decayed:

dystansey.jpg

dysprzod2.th.jpgdystyl2.th.jpgbezkola.th.jpg

dystansprzod.jpg

dysttyl1.jpg

no i w końcu jest tak jak powinno :decayed:

Opublikowano

Z dystansem lepiej, pomyśl jeszcze nad polerką felg, lub efektem szczotkowanego aluminium:wink: