przemko8 Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Opublikowano 23 Lutego 2012 O żesz w mordę ale to chodzi teraz żebyś wiedział ale mam zamiar nowy wydech z kwasu ogarnąć na wiosnę więc może będzie jeszcze lepiej
pablo_9 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 hmm... ładna sztuka, z wyglądu podobna do mojej jeśli chodzi o zmiany to ja bym proponował kiere trójramienną do tego FIS następne podświetlane kratki poliftowe a dalej to jakieś kubełki do środka i już będziesz lepiej się czuł
przemko8 Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Opublikowano 23 Lutego 2012 hmm... ładna sztuka, z wyglądu podobna do mojej jeśli chodzi o zmiany to ja bym proponował kiere trójramienną do tego FIS następne podświetlane kratki poliftowe a dalej to jakieś kubełki do środka i już będziesz lepiej się czuł W planach wszystko co ująłeś mam zamiar wprowadzić w życie także luz kwestia czasu i kapusty pozdrawiam
RAWULI Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Niech żyje v-ka :oklaski: , na pewno na żywo jest lepiej a jeszcze pod obciążeniem to jest dopiero muzyka...
paput Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Niech żyje v-ka :oklaski: , na pewno na żywo jest lepiej a jeszcze pod obciążeniem to jest dopiero muzyka...
przemko8 Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Opublikowano 23 Lutego 2012 Niech żyje v-ka :oklaski: , na pewno na żywo jest lepiej a jeszcze pod obciążeniem to jest dopiero muzyka... Dokładnie, podczas jazdy jak się wyżej podciągnie obroty to jest dopiero miodzio Pozdrawiam Panowie
Martinor Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Gratki furki... Faktycznie szkoda że nie quattro bo przy tym silniku to bajeczka by była... Dźwięk po wycięciu katów piękny.... Będę u siebie też wycinał bo też mam dwa....
przemko8 Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Opublikowano 1 Marca 2012 Gratki furki... Faktycznie szkoda że nie quattro bo przy tym silniku to bajeczka by była... Dźwięk po wycięciu katów piękny.... Będę u siebie też wycinał bo też mam dwa.... Wycinaj wycinaj u mnie po wycięciu prócz dźwięku to i lepiej się zbiera Pozdrawiam
Martinor Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 No właśnie o to chodzi, bo przecież po 17 latach to te katy na pewno nie pracują tak jak powinny....
przemko8 Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Opublikowano 3 Marca 2012 No właśnie o to chodzi, bo przecież po 17 latach to te katy na pewno nie pracują tak jak powinny.... Dokładnie ja może bym nie wycinał jeszcze ale auto tak straciło na mocy przez zapchane katy że masakra... 1.6 by mnie objechał i to bez bólu i problemu...
Dev Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 dawaj foty NEW wydechu..... :naughty::naughty:
przemko8 Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Opublikowano 16 Lipca 2012 dawaj foty NEW wydechu..... :naughty::naughty: Mówisz, masz...
sokal Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 Świetna robota! Robi wrażenie Wnuki następnego właściciela będą zadowolone
przemko8 Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Opublikowano 17 Lipca 2012 Świetna robota! Robi wrażenie Wnuki następnego właściciela będą zadowolone dzięki i wnuki tych wnuków też :naughty:
Dev Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 zapodaj film jak dzwiękuje wydech.... :naughty::naughty:
przemko8 Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Opublikowano 17 Lipca 2012 zapodaj film jak dzwiękuje wydech.... :naughty::naughty: Jest już i filmik. Można oglądnąć endżoj
Dev Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 chodzi zajebi.... ście !!!!!!!!!! ehhhhh, teraz mnie czeka spawanie tego szajsu :facepalm:
przemko8 Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Opublikowano 18 Lipca 2012 chodzi zajebi.... ście !!!!!!!!!!ehhhhh, teraz mnie czeka spawanie tego szajsu :facepalm: No jest przy tym gimnastyki trochę ale za to spokój z wydechem do końca świata i dźwięk niepowtarzalny... Może złapię się i też może komuś zrobię taki wydech... pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi