manix76 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2012 Koniecznie zapodaj fotki na aucie.Z podłączeniem nie jest tak jak z większością na allegro, że pod postojówki??? żeby to poprawnie działało trzeba wymodzic sterownik własnie go rysuję :gwizdanie: A czy ten sterownik nie jest już z tymi lampami?Spójrz na link z tymi lampami z pierwszego postu
pastaldo Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Koniecznie zapodaj fotki na aucie.Z podłączeniem nie jest tak jak z większością na allegro, że pod postojówki??? żeby to poprawnie działało trzeba wymodzic sterownik własnie go rysuję :gwizdanie: A czy ten sterownik nie jest już z tymi lampami?Spójrz na link z tymi lampami z pierwszego postu no faktycznie Ja robie sterownik dla siebie bo nie miałem takiego tylko ja mam inne ledy. Ty podłacz ten swój sterownik tak jak na tej etykietce i bedzie śmigało [br]Dopisany: 03 Styczeń 2012, 19:07_________________________________________________chociarz mam obawy że te wtyczki przy nich będa śniedziały po jakimś czasie. No chyba że się myle
manix76 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 Ty podłacz ten swój sterownik tak jak na tej etykietce i bedzie śmigało No dobra,ale pod co mam się podłączyć.Na etykietce jest napisane czarny kabel-minus,czerwony -plus,żółty- lampa.Czarny podłączam gdziekolwiek do masy a dwa pozostałe??
pastaldo Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 czerwony pod 12V np po przekręceniu kluczyka a żółty pod plus od postojówek.
manix76 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 Dzisiaj jeszcze spróbuje poszukać + po przekręceniu kluczyka gdzieś w komorze silnika
pastaldo Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Dzisiaj jeszcze spróbuje poszukać + po przekręceniu kluczyka gdzieś w komorze silnika jesli chcesz blisko świateł to przy alternatorze jest 2 przewody. Jeden gruby tam jest cały czas 12V ale jest tez mały na którym pojawia sie 12V po odpaleniu silnika i stamtąd możesz wziąć i podpiąc ten czerwony przewód. Jest to fajne bo nawet nie w momencie gdy przekrecisz kluczyk a dopiero jak odpalisz samochód załącza się te światła. Więc Jak na postoju włączysz zapłon to one się nie właczą Chociarz ja sie zastanawiam czy nie zaszkodzi obciążenie na tym przewodzie dlatego robiąc dla siebie sterownik biore 12V z tego grubego przewodu połaczonego bezpośrednio z + akulmulatora przez przekaźnik który bedzie sterowany z tego cienkiego. Wtedy będe miał pewność że na pewno nic sie nie przeciąży. Choć LEDy biora bardzo mały prąd to ja będe dmuchał na zimne
manix76 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2012 Dzięki wielkie,jutro postaram się podłączyć tak jak mówisz[br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 21:25_________________________________________________Lampy podłączone,wszystko działa jak powinno
pepik Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Dzięki wielkie,jutro postaram się podłączyć tak jak mówisz[br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 21:25_________________________________________________Lampy podłączone,wszystko działa jak powinno Foty na aucie prosimy
pastaldo Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Własnie. Dawaj foto na samochodzie albo filmik a co do podłączenia to wpiąleś si alternator tak jak mówiłem?
OLIVER Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Witam Dołączę się do tematu jeśli mozna ..... światła takie http://sklepowisko.com/drl.htm/DRL-MODEL-NSSC-523HP a tak to wygląda ...Dla nie ...
pastaldo Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 nawet nie głupio to wygląda w tej dokładce a lampy jak najbardziej ok
Avancik Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 no lampki ładne i szerokie...i to są chyba te same co z pierwszego posta... Kowi wypowiedz się ... dobre na szerokość ? ps.gorzej jak zgubi dokładkę zderzaka
Kowi87 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 no lampki ładne i szerokie...i to są chyba te same co z pierwszego posta... Kowi wypowiedz się ... dobre na szerokość ? ps.gorzej jak zgubi dokładkę zderzaka od phillipsów pastalda o 100% ładniejsze, pastaldo juz wiesz co musisz robić w tym roku
Avancik Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 oooo Kowi pochwalił dzienne to kiedy takie zakładasz
Kowi87 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 oooo Kowi pochwalił dzienne to kiedy takie zakładasz bo są w miare podobne do S6, ale ja nie zrezygnuje z swoich z wiadomych wzgledów które juz tu pisałem
pastaldo Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 no lampki ładne i szerokie...i to są chyba te same co z pierwszego posta... Kowi wypowiedz się ... dobre na szerokość ? ps.gorzej jak zgubi dokładkę zderzaka od phillipsów pastalda o 100% ładniejsze, pastaldo juz wiesz co musisz robić w tym roku Jakich moich philipsów? Moje koło philipsów nawet nie lezały :polew: U mnie jeździ jakies takie małe cos Ale mi wystarczy bo kupiłem za 30zł :polew:
Avancik Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 nom podobne do s6 ...chciałbym jeszcze zobaczyć jak to świeci w słoneczny dzień
Kowi87 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 no lampki ładne i szerokie...i to są chyba te same co z pierwszego posta... Kowi wypowiedz się ... dobre na szerokość ? ps.gorzej jak zgubi dokładkę zderzaka od phillipsów pastalda o 100% ładniejsze, pastaldo juz wiesz co musisz robić w tym roku Jakich moich philipsów? Moje koło philipsów nawet nie lezały :polew: U mnie jeździ jakies takie małe cos Ale mi wystarczy bo kupiłem za 30zł :polew: dla mnie to jeden uj, twoje krótkie jak lampki rowerowe i philipsy krótkie jak wspomniane lampki
Avancik Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 czyli mamy kompromis kowiemu podobają się lampki led w zderzaku...byle by miały minimum 30cm szerokości...powiem szczerze że mnie też to się lepiej podoba niż te co ja mam o dł. 20cm...ciekawe czy wtyczki są te same...tak to bym tylko podmienił same lampki
Rekomendowane odpowiedzi