#Przemo# Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 w Jaworzu to lubią płoty sąsiadą przestawiać jak się śnieg pojawia a tobie widzę kosiarka dalej bulgocze jak V8 :polew: To trzeba być z Jaworza, żeby widzieć dzwięk :polew::polew: trzeba być Hammerem (czytaj "młotkiem") żeby usłyszeć V8 w kosiarce, ale ty chińszczyznę wciskasz ludziom w ori pudełkach i lampy wypchane sreberkami po czekoladzie, także u ciebie mnie już nic nie dziwi :polew: Ty też masz chińskie heble z S4 że w płot od sąsiada wjechałeś jednak jakiś rowerzysta musiał Ci w dupsko wjechać, że tak Cię moje kółka w wózku irytują i reagujesz z euforią jak Ci coś odpiszę Od kiedy zjadłeś te kiełbaski co Ci mama powiesiła na szyi, żeby chociaż psy się chciały z Tobą bawić, to teraz siemian jest Twoim najlepszym kolegą i mentorem, ale co gadam z siemianem to ma pompe z Ciebie, bo taki gamoń jesteś Oj hammer akurat opinii na twój temat jest już pod dostatkiem na forum także nie będę ci już dokladal żałosny jesteś i to tyle na ten temat.
danielom Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Opublikowano 30 Marca 2013 :hi:Zdrowych i Wesołych :wink: A gdzie Twoj podpis zniknął
Kuna Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 :hi:Zdrowych i Wesołych :wink: A gdzie Twoj podpis zniknął nie wiem, komornik zajął
H4mm3R Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 w Jaworzu to lubią płoty sąsiadą przestawiać jak się śnieg pojawia a tobie widzę kosiarka dalej bulgocze jak V8 :polew: To trzeba być z Jaworza, żeby widzieć dzwięk :polew::polew: trzeba być Hammerem (czytaj "młotkiem") żeby usłyszeć V8 w kosiarce, ale ty chińszczyznę wciskasz ludziom w ori pudełkach i lampy wypchane sreberkami po czekoladzie, także u ciebie mnie już nic nie dziwi :polew: Ty też masz chińskie heble z S4 że w płot od sąsiada wjechałeś jednak jakiś rowerzysta musiał Ci w dupsko wjechać, że tak Cię moje kółka w wózku irytują i reagujesz z euforią jak Ci coś odpiszę Od kiedy zjadłeś te kiełbaski co Ci mama powiesiła na szyi, żeby chociaż psy się chciały z Tobą bawić, to teraz siemian jest Twoim najlepszym kolegą i mentorem, ale co gadam z siemianem to ma pompe z Ciebie, bo taki gamoń jesteś Oj hammer akurat opinii na twój temat jest już pod dostatkiem na forum także nie będę ci już dokladal żałosny jesteś i to tyle na ten temat. Poka gdzie, bo jak na razie jesteś gołosłowny. Żałosny to jesteś Ty i Twoje teksty, które już nie raz moderator kasował...
#Przemo# Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 w Jaworzu to lubią płoty sąsiadą przestawiać jak się śnieg pojawia a tobie widzę kosiarka dalej bulgocze jak V8 :polew: To trzeba być z Jaworza, żeby widzieć dzwięk :polew::polew: trzeba być Hammerem (czytaj "młotkiem") żeby usłyszeć V8 w kosiarce, ale ty chińszczyznę wciskasz ludziom w ori pudełkach i lampy wypchane sreberkami po czekoladzie, także u ciebie mnie już nic nie dziwi :polew: Ty też masz chińskie heble z S4 że w płot od sąsiada wjechałeś jednak jakiś rowerzysta musiał Ci w dupsko wjechać, że tak Cię moje kółka w wózku irytują i reagujesz z euforią jak Ci coś odpiszę Od kiedy zjadłeś te kiełbaski co Ci mama powiesiła na szyi, żeby chociaż psy się chciały z Tobą bawić, to teraz siemian jest Twoim najlepszym kolegą i mentorem, ale co gadam z siemianem to ma pompe z Ciebie, bo taki gamoń jesteś Oj hammer akurat opinii na twój temat jest już pod dostatkiem na forum także nie będę ci już dokladal żałosny jesteś i to tyle na ten temat. Poka gdzie, bo jak na razie jesteś gołosłowny. Żałosny to jesteś Ty i Twoje teksty, które już nie raz moderator kasował... człowiek porażka
m3rvin Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 stary nudne to jest te wasze chinsko-jaworzańskie przepychanki , tego czytać nie idzie już załóżcie se osobny temat i tam se piszcie o waszych problemach
Majkel Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 stary nudne to jest te wasze chinsko-jaworzańskie przepychanki , tego czytać nie idzie już załóżcie se osobny temat i tam se piszcie o waszych problemach
danielom Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Opublikowano 30 Marca 2013 :hi:Zdrowych i Wesołych :wink: A gdzie Twoj podpis zniknął nie wiem, komornik zajął To Toba powinien sie ktos zajac jak takie numery robisz
A4 Mario Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 stary nudne to jest te wasze chinsko-jaworzańskie przepychanki , tego czytać nie idzie już załóżcie se osobny temat i tam se piszcie o waszych problemach Dokładnie tak ... może by się pojawił tu jakis Moderator i troche pozamiatał bo wstyd troche ... a takie niby pożądne Żorskie ... i święta ...:whistling:
Arturoo Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 stary nudne to jest te wasze chinsko-jaworzańskie przepychanki , tego czytać nie idzie już załóżcie se osobny temat i tam se piszcie o waszych problemach Dokładnie tak ... może by się pojawił tu jakis Moderator i troche pozamiatał bo wstyd troche ... a takie niby pożądne Żorskie ... i święta ...:whistling: oto jestem :polew::polew::polew::polew::polew: na szybciora znalazłem :grin:
m3rvin Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTxGOBcEzQt32K1qnqImbPHELbK4BgmXwczIOWNstq5X2pWeItlIw stary nudne to jest te wasze chinsko-jaworzańskie przepychanki , tego czytać nie idzie już załóżcie se osobny temat i tam se piszcie o waszych problemach Dokładnie tak ... może by się pojawił tu jakis Moderator i troche pozamiatał bo wstyd troche ... a takie niby pożądne Żorskie ... i święta ...:whistling: oto jestem http://pisarz1958.files.wordpress.com/2012/08/idiota.jpg?w=600 :polew::polew::polew::polew::polew: na szybciora znalazłem :grin: te ... pani moderator pisza dzwonia, bylem w SJZ w śr. kajś był ?
Arturoo Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Robie cały czas ,dziś miałem przerwę 7h i dupam dalej w robo do jutra rana jesteś jeszcze wokół komina ??
m3rvin Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Robie cały czas ,dziś miałem przerwę 7h i dupam dalej w robo do jutra rana jesteś jeszcze wokół komina ?? ta do 24 pod tel ale w Radlinie
Rekomendowane odpowiedzi