Orzeszek Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 ...po nysie... ...oczywiście w nocy przyjechaliśmy:wink: ---------- Post dopisany at 08:41 ---------- Poprzedni post napisany at 08:37 ---------- Orzeszku... za drogę jeszcze raz:wink: :hi:Z mojej strony też , wielkie dzięki dla Was za to towarzystwo na imprezie i na trasie H4mm3R & Dydo85 dzięki
H4mm3R Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ja też dziękuję za wyborowego grilla i mega ekipę
Pretor Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Czy ktoś z Was zna się na pistoletach lakierniczych? Chcę kupić jakiś pistolet niskociśnieniowy do amatorskich prac lakierniczych. Da radę kupić coś sensownego do 300zł? Może ktoś coś polecić? Kompresor będzie ze zbiornikiem 50L o wydajności na wyjściu 230L/min (ssania 400L/min), wiem trochę słaby ale musi wystarczyć.
Polko_V Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ja też dziękuję za wyborowego grilla i mega ekipę właśnie wybacz Tomuś... Tobie jak i Krzyśkowi (dydo) i dydowej również mega wielkie za dotrzymanie towarzystwa przy grillu:notworthy:ps. Tomuś jutro bym może wpadł do Cia...coś "looknąć":wink:
H4mm3R Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Do czego to doszło że w Tesco można kupić koszulki z Arturem :decayed: ---------- Post dopisany at 16:29 ---------- Poprzedni post napisany at 16:28 ---------- Ja też dziękuję za wyborowego grilla i mega ekipę właśnie wybacz Tomuś... Tobie jak i Krzyśkowi (dydo) i dydowej również mega wielkie za dotrzymanie towarzystwa przy grillu:notworthy:ps. Tomuś jutro bym może wpadł do Cia...coś "looknąć":wink: Tylko ja Panie od jutra jestem bez auta na jakieś 1,5tyg...
tomaszstn Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Do czego to doszło że w Tesco można kupić koszulki z Arturem http://img.tapatalk.com/d/13/06/09/yjebu7a7.jpg :polew::polew::polew::polew::polew::polew: Dobry
Arturoo Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Powinni mi odpalać dolę od sztuki...albo przynajmniej od palety ---------- Post dopisany at 20:15 ---------- Poprzedni post napisany at 20:15 ----------
Polko_V Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Do czego to doszło że w Tesco można kupić koszulki z Arturem http://img.tapatalk.com/d/13/06/09/yjebu7a7.jpg :decayed: ---------- Post dopisany at 16:29 ---------- Poprzedni post napisany at 16:28 ---------- Ja też dziękuję za wyborowego grilla i mega ekipę właśnie wybacz Tomuś... Tobie jak i Krzyśkowi (dydo) i dydowej również mega wielkie za dotrzymanie towarzystwa przy grillu:notworthy:ps. Tomuś jutro bym może wpadł do Cia...coś "looknąć":wink: Tylko ja Panie od jutra jestem bez auta na jakieś 1,5tyg... ojojojjj:kwasny:...no to nic...co się odwlecze, to nie uciecze:wink:
H4mm3R Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Do czego to doszło że w Tesco można kupić koszulki z Arturem http://img.tapatalk.com/d/13/06/09/yjebu7a7.jpg :decayed: ---------- Post dopisany at 16:29 ---------- Poprzedni post napisany at 16:28 ---------- Ja też dziękuję za wyborowego grilla i mega ekipę właśnie wybacz Tomuś... Tobie jak i Krzyśkowi (dydo) i dydowej również mega wielkie za dotrzymanie towarzystwa przy grillu:notworthy:ps. Tomuś jutro bym może wpadł do Cia...coś "looknąć":wink: Tylko ja Panie od jutra jestem bez auta na jakieś 1,5tyg... ojojojjj:kwasny:...no to nic...co się odwlecze, to nie uciecze:wink: Jak mi maszynę zwrócą to możesz wpaść
Polko_V Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 okej... ...jak troszku czasu wyszkrobię w tym tygodniu, to wpadnę na kaffkę
Rekomendowane odpowiedzi