Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[INNE] A6 C7 3.0TFSI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Albo po prostu przykręcany uchwyt do klapy...

Opublikowano

Oglądałem teraz w Moto On i Marcin Orzepiński testował Avanta z tym samym silnikiem co ty masz w bardzo doposażonej wersji.

Zachwycał się jak małe dziecko i mówił że wykonanie środka deklasuje BMW czy Mercedesa.

Cale auto jest z uluminium, tylko dach pozostaje do zainstalowania CB, sam o tym wspomniał:naughty:

Masz tą opcję co otwiera się bagażnik poprzez "machnięcie" nogą pod zderzakiem :decayed:

Opublikowano

Masz tą opcję co otwiera się bagażnik poprzez "machnięcie" nogą pod zderzakiem :decayed:

nie mam. jak bym się chciał tak bawić we wszystkie opcje to by jeszcze ze 100tys urosło a budżet miałem ograniczony. natomiast mam wszystko co było mi niezbędne: 4x4, automat, navi fabryczne i V6, reszta jest bez większego znaczenia.

Opublikowano

za***ista furka w super kolorku. Popieram też taką troskę o lakier. Na pewno dobra inwestycja :thumbup1:

Opublikowano

Co do ledów (mijania) czytałem własnie porównanie led-ksenon, wniosek jest taki że ksenon świeci troszke lepiej (wyżej) w porównaniu do ledów, i w związku z tym ledy nie wymagają samopoziomowania.

Test dotyczył międzyinnymi A6

Opublikowano
Co do ledów (mijania) czytałem własnie porównanie led-ksenon, wniosek jest taki że ksenon świeci troszke lepiej (wyżej) w porównaniu do ledów, i w związku z tym ledy nie wymagają samopoziomowania.

Test dotyczył międzyinnymi A6

Na pewno LED ma zupenie inne zuzycie energii oraz zywotnosc zarnikow.

Opublikowano

No to super że jesteś zadowolony. Oby służyła:) Strasznie jestem ciekaw jak świecą te LED-y:) Czekam na fotki:) Pozdrawiam:)

Opublikowano

Bartek, ile masz biegów u siebie? masz s-tronic?

BTW co do rabatów, mój były szef zamawiał A6 w sedanie 3.0 TDI 313 KM na pełnym fullu, dostał rabat 8000 €, jednak lepiej brać auto w DE

Opublikowano

no a ile to %? w PL też może by dostał tyle jakby za odpowiednią sumkę brał autko

Opublikowano
po rabacie wyszło coś ok 71000 €

no to 10-11% - osiągalne w Pl jak najbardziej

Opublikowano

ale auto będzie śmigać na niemieckich blachach więc akcyza i VAT odpada :)

Opublikowano

wiadomo w takim wypadku...

Opublikowano
Bartek, ile masz biegów u siebie? masz s-tronic?

BTW co do rabatów, mój były szef zamawiał A6 w sedanie 3.0 TDI 313 KM na pełnym fullu, dostał rabat 8000 €, jednak lepiej brać auto w DE

7 biegów jest - dziś zrobiłem 100km po mieście i troche pod miastem i dziś spalanie 11.2L/100km także tragedii nie będzie. i jest fajny tryb efficiency który odłącza dwa cylindy i wg serwisu jest dyspozycji ok.180KM, na miasto jest ok a jak patrzyłem na chwilowe spalanie to około 2L mniej pokazywało niż na trybie auto.

---------- Post added at 15:52 ---------- Previous post was at 15:51 ----------

a co do rabatów to mi finalnie wyszło 11%

Opublikowano

to 11% nawet OK, spalanie jak na nowe auto z tą mocą jest mega niskie :thumbup1:

Opublikowano

A od kiedy w Niemczech nie ma VATu?

Za 80k euro to do fulla jeszcze daleko ;-)

---------- Post added at 19:46 ---------- Previous post was at 19:39 ----------

to mnie zmartwiłeś trochę bo ja o A6 sedan właśnie myślałem jeśli chodzi o następne auto.. no i CB mam na klapie w A5 to w A6 dobrze by było tak samo :facepalm:

No to jest istotny argument na nie :-D

Opublikowano

VAT jest ale u nas akcyza i + VAT co znacznie podraża, ze specyfikacji widziałem, że mało co tam brakuje, może te 80k € to bliskie fulla a facet bierze tam od lat auta, grubo licząc, były 2 x A6 , 4 x Q7, Passat B6, B7, B8, A5 a za kilka miesięcy znowu będą 2 x Q7

we wrześniu mogę wrzucić co ta A6tka ma wyposażeniu i fotki :) sam nie mogę się doczekać jazdy tym potworkiem

Bart, sorry za OT

Opublikowano

No to jest istotny argument na nie :-D

no raczej :decayed: ale nie wybiegam aż tak w przyszłość.. A5 będzie u mnie jeszcze co najmniej 3 lata :thumbup1:

Opublikowano
to 11% nawet OK

Jak kupowałem b8 to dostałem 17% :naughty:

Opublikowano
VAT jest ale u nas akcyza i + VAT co znacznie podraża

W uproszczeniu masz 23% różnicy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...