Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG++] madafaka OEM

topor

Rekomendowane odpowiedzi

otoz to....:/ kompet uzywe na allegro 400zl:/ wiec chyba gra nie warta swieczki:/

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

dokladnie tak jak mowisz... przy 1/2 zapala sie kontrolka :( przy nastepnym tankowaniu zaleje do pelna i zobaczymy, moze sie poprawi :disgust:[br]Dopisany: 25 Marzec 2008, 22:39 _________________________________________________chlopaki... HELP!!;p mam okazje zaminic moje kola na kola z oponami w super stanie od AUDi TT.. tyle ze w TT rozstaw to 5x100..? czy po zamontowaniu dystanow rozwiaze to ten problem?? i czy jest sens w ogole??

nie wchodź w dystanse topor ... nie warto ! szukaj nie od TT i A3 ... a od A4/A6/S4/S6 ... :) 5x112 i nic innego ... inaczej będziesz se pluł w brodę ... znam ten temat niestety :thumbdown:

:hi: kr@mi

oki:) dzieki :) zabieram sie za szukanie. tylko tez nie wszyscy chca 18" ..:/

hm ... mogę to przemyśleć w sumie ... jakiej firmy masz te 18" ? bo gume widze ... F1 :th: tak jak moje ...

słuchaj ... co to za felgi są bo może ... może ... :kox:

dizisiaj wymienilem olej i wszystkie filtry, pozostaje jescze rozrzad i bedzie git;))

zagary zegarami... ale chyba mam spier**** plywak w baku..:/

U mnie jest to samo. Próbowałem już różnych sztuczek ale nic nie pomogło - poziom paliwa wskazuje jak chce i rezerwa oczywiście przy 1/2 baku... Jedynym rozwiązaniem jest chyba kupno nowego pływaka u sąsiadów za Nysą - koszt 80 Euro.

P.S. Co do auta - bardzo ciekawy kolorek...

dzieki kolego:)

a co do plywaka to jesli "domowe" sposoaby nie pomoga to musze sie zaprzayjaznic z nim w takim stanie jakim jest:)

autko :th: kolorek wypas jak dla mnie. mam taki sam na swoim avanciku. polecam delikatną ścieme na szyby

Autko po małym "modzie" nowe radio concert i ori alu 17" dzieki koledze 'Darkoz' :kox: teraz tylko czkam na sprezyny -30mm i dekielki do alu;)

1010954mn4.th.jpg 7bbcb2af1205c28cm.jpg

Alumki super radio też :th: Właśnie o takich alu myślę :rolleyes: bardzo fajne autko i wszystko cacy :wink4: Ale popraw linki bo trzeba sobie inaczej radzić żeby fotki oglądać :tongue4:

kilka nowych fotek na polskajazda:) :wallbash:

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Audi/A4/27332[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2008, 23:07 _________________________________________________9c12bc83b53a1c25.jpg

b. dobrze auto trzyma sie drogi:) sucha nawirdzchnia 100% przyczepnosci. Wyglad pierwsza klasa... jeden maly minus... w prowownaniu do innych opon szybko sie scieraja.

ja jestem tego samego zdania... teraz tamte 18" ma kolega Darkoz.. i w jego srebrnym B7 ładnie to sie komponuje:)

Pieknie wygladaja na nowych felgach :kox:

Biore takie felgi pod uwage jak bede zmienial, ale mam watpliwosci czy bedą pasowalo do sedana B5 :mysli: Na Twoim rewelacja :th:

kurcze ale mi się podoba ta twoja :audi: , dla mnie na poprzednich felach lepiej sie prezentowała , ale na tych też jest OK :th: , jakie zmiany jeszcze planujesz? jak mozesz to napisz mi za ile kupiłes te auto i czy z pol czy z zachodu .pozdro.

Dzieki kolego:)))

co do zmian to planuje zmienic audio... bedzie neipozornie ale z zacieciem:D autko sciagnalem z niemiec:) co do ceny.... to wg mnie jak na ten stan auta to super byla.. jednak w polsc mozna kupic taka duuuzo taniej:) Przebieg potwierdzony ksiazka:) 180tys -troche duzo ale wszytsko jest ok ....

ja ogolnie jestem zadowolony:)

[br]Dopisany: 30 Maj 2008, 00:09 _________________________________________________a jeslichodzi o kola... to bardziej jestrem za ORI kolami:) [br]Dopisany: 30 Maj 2008, 00:10 _________________________________________________dziiaj klepalem max mula:D to z nudow spolerowalem sobie na polysk koncowki wydechu:) :D psu sie tak jaja nie swieca:D

widze ze sprzecik blizniaczo podobny do mojego tylko ze moj chyba bardziej "zielony" jest albo twoje fotki wyszly tak blado :) i tez tyle samo przebiegu :) 180 tys to wcale nie jest duzo, powiedzial bym nawet ze to zadkosc ze by tyle bylo oczywiscie autentycznie, normalnie to od 250 w gore :) Ale autko mi sie bardzo podoba :) Czekam na efektty zmiany zawiasu bo tez o tym mysle ocenie jak to wyjdzie u Ciebie , bo tez zalozylem 17" i troszke sterczy :D Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...