Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG++] madafaka OEM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra.. zaraz bede miał;p :tongue4: daj mi dluzsza chwile

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To ja proponuje CKM'a na dachu zamontować, albo lufe od czołga :evil::polew: i będzie komplet :D.

Opublikowano

u mnie jak dupeczka spojrzy na wóz to od razu wie że ma wsiadać do tyłu :naughty:

:polew:

a z tylu masz szyby na korble? :naughty:?

Opublikowano

chopy.... mam maly dylemat. Mysle nad zmiana auta na poliftowe A6... tylko mam male ale...wiem ze nie znajde tak zdabanej sztuki jak moje A4. a jak sie jakas trafi to za kosmiczny pieniadz. A kupno auto i wyniana wsyztskich czesi od nowa mi sie nie usmiecha...

ktos doradzi? :thumbdown::embarrassed: :embarrassed: :embarrassed:

Opublikowano

zmień dilera albo dawki :decayed:

nie kombinuj masz zadbaną sztukę a kupując a6 zadbana i wymiana wszystkiego to masę kasy

kolejne koszta itd. no chyba, że powieksza Ci sie rodzinka i potrzebujesz większego autka :kox:

Opublikowano

Ty sobie jaj nie rób Topor :naughty:

Stracę motywacje do rezania i też na c5 się przesiądę :gwizdanie:

Opublikowano

No co Ty Karol weź nie strasz :shocked:. Masz zajebcze auto i napewno jak kupisz a6 nie bedzie ładniejsze wiec po co Ci to hmmm? :> aaaa no chyba że S6 hehe :kox:

Opublikowano

Masz super maszyne . Nie warto ;(

Opublikowano

ja doszedłem do wniosku że mojej już nigdy nie sprzedam :wink4:

zostanie choćby nawet miała w garażu stać przy następnej :good:

Opublikowano

a ja nie wiem co czynic. :(

Opublikowano

Prosta sprawa.

Zakladasz stare graty( o ile masz ) z powrotem.

Rarytasy wystawiasz na allegro i sprzedajesz w dwa tygodnie :)

Dokladasz 5-7 tys( mozna wiecej :tongue4:) i odnawiasz sie o kilka lat i dalej mozesz modzic przy kolejnej furce :)

Robie tak juz od kilku aut i polecam w/w metode :)

Opublikowano

a ja nie wiem co czynic. :(

topor jak chcesz aby auto zostało w rodzinie to musisz założyc rodzine :decayed:

jak masz srodki na inne auto to nie widze przeciwskazań

ja bym kupił seata copre, s4 , s3 , a4b6,

Opublikowano

rodzina poki co na pewno mi sie nie powiekszy:D .... starych gratow nie mam wiec lipa:/ albo zostaje, albo dalej jakies małe rezanie;)

Opublikowano

rodzina poki co na pewno mi sie nie powiekszy:D .... starych gratow nie mam wiec lipa:/ albo zostaje, albo dalej jakies małe rezanie;)

No szkoda.

Ja jak modze, zostawiam kazda najmnijesza czesc, ktora wymienilem.

Robie to wlasnie z mysla o pozniejszej sprzedazy auta z racji tego, ze w Polsce nikt nie dolozy do naszych modow a zostawanie z autem na dluzej niz 2-3lata niestety wiaze sie z tym, ze pozniej wezmiemy za nie niestety duzo mniejsze pieniadze. A pozniej odbic sie na nowsze auto niestety kosztuje sporo wiecej... :kwasny:

Opublikowano
starych gratow nie mam wiec lipa:/

już spieszę z pomocą :decayed: zamienimy się na zderzaki, listwy, liczniki itp, ja pokrywam koszty lakierowania, a Ty masz wtedy serię :naughty:

deal? :decayed:

Opublikowano

już spieszę z pomocą :decayed: zamienimy się na zderzaki, listwy, liczniki itp, ja pokrywam koszty lakierowania, a Ty masz wtedy serię :naughty:

jakis kiepski ten deal:D

Opublikowano

Pytanie pewnie ile doplacisz... :polew:

Opublikowano

głupie pomysły Ci ostatnio przychodzą do głowy wiec myślałem że się skusisz :wink4::polew:

a tak poważnie to na Twoim miejscu bym modził dalej :naughty: jak już wymieniać to na jakie b7... ale to za kilka lat :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...