topor Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Opublikowano 21 Listopada 2009 dobra.. zaraz bede miał;p daj mi dluzsza chwile
Skyliner89 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 To ja proponuje CKM'a na dachu zamontować, albo lufe od czołga i będzie komplet .
mrogal Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 u mnie jak dupeczka spojrzy na wóz to od razu wie że ma wsiadać do tyłu a z tylu masz szyby na korble? ?
Smieszny Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Przynajmniej każda będzie umiała ja opuścić. Bo z elektroniką u kobiet to różnie
topor Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Opublikowano 24 Listopada 2009 chopy.... mam maly dylemat. Mysle nad zmiana auta na poliftowe A6... tylko mam male ale...wiem ze nie znajde tak zdabanej sztuki jak moje A4. a jak sie jakas trafi to za kosmiczny pieniadz. A kupno auto i wyniana wsyztskich czesi od nowa mi sie nie usmiecha... ktos doradzi? :embarrassed:
Cristoforo Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 zmień dilera albo dawki nie kombinuj masz zadbaną sztukę a kupując a6 zadbana i wymiana wszystkiego to masę kasy kolejne koszta itd. no chyba, że powieksza Ci sie rodzinka i potrzebujesz większego autka
SoMeS Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Ty sobie jaj nie rób Topor Stracę motywacje do rezania i też na c5 się przesiądę :gwizdanie:
Nowek Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 No co Ty Karol weź nie strasz . Masz zajebcze auto i napewno jak kupisz a6 nie bedzie ładniejsze wiec po co Ci to hmmm? :> aaaa no chyba że S6 hehe
Kierownik Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Masz super maszyne . Nie warto ;(
SoMeS Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 ja doszedłem do wniosku że mojej już nigdy nie sprzedam zostanie choćby nawet miała w garażu stać przy następnej
Wojtek_A4 Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Prosta sprawa. Zakladasz stare graty( o ile masz ) z powrotem. Rarytasy wystawiasz na allegro i sprzedajesz w dwa tygodnie Dokladasz 5-7 tys( mozna wiecej ) i odnawiasz sie o kilka lat i dalej mozesz modzic przy kolejnej furce Robie tak juz od kilku aut i polecam w/w metode
Cristoforo Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 a ja nie wiem co czynic. topor jak chcesz aby auto zostało w rodzinie to musisz założyc rodzine jak masz srodki na inne auto to nie widze przeciwskazań ja bym kupił seata copre, s4 , s3 , a4b6,
topor Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Opublikowano 25 Listopada 2009 rodzina poki co na pewno mi sie nie powiekszy:D .... starych gratow nie mam wiec lipa:/ albo zostaje, albo dalej jakies małe rezanie;)
Wojtek_A4 Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 rodzina poki co na pewno mi sie nie powiekszy:D .... starych gratow nie mam wiec lipa:/ albo zostaje, albo dalej jakies małe rezanie;) No szkoda. Ja jak modze, zostawiam kazda najmnijesza czesc, ktora wymienilem. Robie to wlasnie z mysla o pozniejszej sprzedazy auta z racji tego, ze w Polsce nikt nie dolozy do naszych modow a zostawanie z autem na dluzej niz 2-3lata niestety wiaze sie z tym, ze pozniej wezmiemy za nie niestety duzo mniejsze pieniadze. A pozniej odbic sie na nowsze auto niestety kosztuje sporo wiecej...
Michał Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 starych gratow nie mam wiec lipa:/ już spieszę z pomocą zamienimy się na zderzaki, listwy, liczniki itp, ja pokrywam koszty lakierowania, a Ty masz wtedy serię deal?
topor Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Opublikowano 25 Listopada 2009 starych gratow nie mam wiec lipa:/ już spieszę z pomocą zamienimy się na zderzaki, listwy, liczniki itp, ja pokrywam koszty lakierowania, a Ty masz wtedy serię deal? jakis kiepski ten deal:D
Wojtek_A4 Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 starych gratow nie mam wiec lipa:/ już spieszę z pomocą zamienimy się na zderzaki, listwy, liczniki itp, ja pokrywam koszty lakierowania, a Ty masz wtedy serię deal? Pytanie pewnie ile doplacisz...
Michał Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 głupie pomysły Ci ostatnio przychodzą do głowy wiec myślałem że się skusisz a tak poważnie to na Twoim miejscu bym modził dalej jak już wymieniać to na jakie b7... ale to za kilka lat
Rekomendowane odpowiedzi