Gość Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Ale skoro Wszyscy widzą że na tym zdjęciu nie ma żadnego wieszaka to po cholerę Ci ten wąż cabanmat ? Ja robię fotki najczęściej na placu przed domem - mam do każdej przesyłki dokładać metr kostki brukowej ponieważ jest na zdjęciu ? Poduszkę chciałeś kupić i poduszkę dostałeś - nie masz do niej zastrzeżeń więc ? I nie zarzucaj Sprzedawcy niewiedzy skoro sam nie masz pojęcia co konkretnie potrzebujesz zamawiając graty dla kogoś. Swoją drogą Ten Gościu to jakiś hardcor że Tobie zleca zakupy do swojej fury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 czyli sprawa wyjasniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabanmat Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Mi to nie robi różnicy... Bo znajomy zabrał poduchę, kasę oddał. A zlecił bo nikt nie robi zamienników, tylko ori. Ale mówię... była mowa że poduszka jest w komplecie z jakimś "pałąkiem". Osobiście to nie było do mojego auta więc nie miałem okazji zobaczyć... Wielkim problemem dla Sprzedającego było podanie numeru części z Poduszki... której się nie doprosiłem... W końcu po moich namowach że numer musi być, sprzedający podobno odnalazł numer ale i tak nie raczył mi go podać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Mi to nie robi różnicy... Bo znajomy zabrał poduchę, kasę oddał. A zlecił bo nikt nie robi zamienników, tylko ori. Ale mówię... była mowa że poduszka jest w komplecie z jakimś "pałąkiem". Osobiście to nie było do mojego auta więc nie miałem okazji zobaczyć... Wielkim problemem dla Sprzedającego było podanie numeru części z Poduszki... której się nie doprosiłem... W końcu po moich namowach że numer musi być, sprzedający podobno odnalazł numer ale i tak nie raczył mi go podać... dobra chłopcze, bo teraz szukasz dziury w całym, byle posta nabić i mieć +10 do trololololololo. sprawa zamknięta, cześć dobranoc. możesz posta zgłosić (standardowo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
15lolo Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 a propo co do mojej wiedzy , dam ci rade nie osadzaj ludzi nie znajac ich, po drugie wiem ze nie ma zamiennika po 3 chcesz numer odpal etke i znajdz, po 4 dałem ci do zrozumienia ostatnim pw " " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 fafnasty dzisiaj wbił ostatni gwózdz do trumny Założylem lampy pojechałem na stację ustawić je i co Pan powiedział ? lewa lampa z anglika pozostaje mi tylko powiedzieć JA PIER.....LE KU.....W MAC CO ZA GNO...K Czy coś się dzieje w tej sprawie?czy gościu chasa sobie po forum jakby nigdy nić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 fafnasty dzisiaj wbił ostatni gwózdz do trumny Założylem lampy pojechałem na stację ustawić je i co Pan powiedział ? lewa lampa z anglika pozostaje mi tylko powiedzieć JA PIER.....LE KU.....W MAC CO ZA GNO...K Czy coś się dzieje w tej sprawie?czy gościu chasa sobie po forum jakby nigdy nić? otwórz piwo i przestaw przesłone soczewki. wyjmij lampę i zobacz, czy ma taki treterte do przestawiania przesłony. jeśli nie ma, to odkręć 3 lub 4 śrubki na nasadke 6, zdejmij odbłyśnik i przestaw przesłone o 180 stopni, po czym złóż w odwrotnej kolejności - połapiesz się o co chodzi, otwory są symetryczne. w przypadku polifta to jeden czort eu czy uk, bo to jest do zrobienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 fafnasty dzisiaj wbił ostatni gwózdz do trumny Założylem lampy pojechałem na stację ustawić je i co Pan powiedział ? lewa lampa z anglika pozostaje mi tylko powiedzieć JA PIER.....LE KU.....W MAC CO ZA GNO...K Czy coś się dzieje w tej sprawie?czy gościu chasa sobie po forum jakby nigdy nić? otwórz piwo i przestaw przesłone soczewki. wyjmij lampę i zobacz, czy ma taki pierdolnik do przestawiania przesłony. jeśli nie ma, to odkręć 3 lub 4 śrubki na nasadke 6, zdejmij odbłyśnik i przestaw przesłone o 180 stopni, po czym złóż w odwrotnej kolejności - połapiesz się o co chodzi, otwory są symetryczne. w przypadku polifta to jeden czort eu czy uk, bo to jest do zrobienia. nawet jak jest to do ogarnięcia to i tak nie zmienia faktu że nie zostałem o tym poinformowany! i jest to kolejny wał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 tu masz rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 22 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 fafnasty dzisiaj wbił ostatni gwózdz do trumny Założylem lampy pojechałem na stację ustawić je i co Pan powiedział ? lewa lampa z anglika pozostaje mi tylko powiedzieć JA PIER.....LE KU.....W MAC CO ZA GNO...K Czy coś się dzieje w tej sprawie?czy gościu chasa sobie po forum jakby nigdy nić? Zablokowany ma cały dział ogłoszeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X18XET Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Witam. To może i ja opiszę swoją sprawę. Ok. miesiąca temu w moim temacie (http://a4-klub.pl/index.php?/topic/290618-kupie-caly-przod-a4-b6-w-kolorze-lz9w/) kolega rufek84 napisał, że posiada zderzak, który mógłby mnie zainteresować. Według tego wpisu zderzak miał być bez halogenów i sprysków, z belką i kratkami. Zarejestrowałem informację i dalej szukałem całego przodu. Dobiłem targu z innym kolegą, ale brakowało mi zderzaka. Toteż zapytałem rufka, czy nadal ma ten zderzak (17.10.14). Potwierdził i wstępnie dobiliśmy targu. Do transakcji doszło 26.10, aczkolwiek niestety nie mogłem uczynić tego osobiście, dlatego zderzak zakupił mój znajomy z rodzinnych stron kolegi rufka. Jako, że obecnie mam rozbity samochód i nie mam nic w zastępstwie, zderzak przeleżał chwilę w magazynie i ostatecznie dotarł do celu wczoraj. Okazało się, że jest bez bocznych kratek i ,przede wszystkim, bez belki. Kolega rufek84 tłumaczy się, że w momencie, gdy pisał odpowiedź w temacie, nie wiedział, że do swojego "nowego" zderzaka jednak będzie potrzebował kratek i belki. Ok, rozumiem. Tylko dlaczego mnie o tym nie poinformował, gdy już konkretnie dogrywaliśmy transakcję? Przecież mógł napisać nawet dzień wcześniej, że warunki uległy zmianie i sprzedaje tak, a nie inaczej. Bał się, że wtedy zrezygnuję, czy co? Nawet gdybym kupował zderzak osobiście, to zrobiłbym sobie niepotrzebną wycieczkę, bo samej skorupy na pewno bym nie wziął w takiej cenie. Próbowałem porozmawiać o tym ze sprzedającym, ale ostatecznie uznał temat za zamknięty. Oczywiście mogę udostępnić PW dla zainteresowanych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Czasami brak mi słów. Jestem na Forum piąty rok. Niejedno tutaj kupiłem i niejedno sprzedałem. Nigdy , Nikt nie miał pretensji co do stanu grata który Mu wysłałem. Pięć lat. Chłopy - wyprodukujcie sobie jajca i przestańcie cudzym kosztem próbować zarobić parę złotych. Dzisiaj gadałem z Jednym z Użytkowników na temat podłokietnika , skórki - piszę że wyślę Mu fotki a Facet odpowiada : "nie trzeba, wiem że Ty mi szajsu nie wyślesz". I takiej opinii życzę Każdemu w dziale "sprzedam". Złota zasada : nie chcesz być zrobionym w hujka - nie rób w hujka Innych. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Panowie- idźcie na pogaduchy gdzie indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Dominik, w takim razie sugeruję założyć na Forum temat o rzetelnych Sprzedających - dla równowagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Bez przesady,to jest norma i oczywistość,za jazdę zgodnie z przepisami tez nikt nikomu nie daje jakichs plusowych punktów,nie róbmy cyrku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) Ale nowi na forum mieliby wybór, pewny czy ryzykowny świadomie a nie tak jak teraz w ciemno i płacz. Trzeba tu sporo posiedzieć żeby się odnaleźć co kto i z kim, a byłoby łatwiej. Edytowane 6 Listopada 2014 przez POWER-KRIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 gdyby to była norma to nie byłoby tego tematu Kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Nie "norma",ze nikt nie oszukuje,a "norma",ze sie nie oszukuje,kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 No ok ale skoro wg Ciebie to norma to dlaczego ciągle w tym temacie ktoś się skarży ? jak widać "normy" nie wszystkich dotyczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Nie zrozumiałeś... Koniec OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi