Lukas Opublikowano 28 Października 2006 Opublikowano 28 Października 2006 a wypozyczenie samych san bo my to mamy quattro i konie nam nie potrzebne
Gość zdeniu Opublikowano 28 Października 2006 Opublikowano 28 Października 2006 zdeniu musisz przyjechac, b o widze ze ostatnio spiety chodzisz, a tak to sie z dzikami wyluzujesz :mrgreen: co by sie tylko za bardzo nie wyluzowac fakt - sporo stresow - ale to przejsciowe Dziś dzwoniłem do Wisły pytać ile kulig kosztuje i dowiedziałem się , że za kulig saniami do których wchodzi 15 ludzików , buli się 120zł.Czyli 8zł na głowe :twisted: no to moze byc super zabawa tylko ktoś z okolic niech zorientuje sie o jakis nocleg bo moze na kilka dni moglbym sie wyrwac ale jeszcze nic pewnego najpierw konkretna data wtedy bede mogl planowac
Lukas Opublikowano 28 Października 2006 Opublikowano 28 Października 2006 najpierw konkretna data wtedy bede mogl planowac No data juz jest 17,18 luty nie bylo sprzeciwu :mrgreen:
Gość zdeniu Opublikowano 28 Października 2006 Opublikowano 28 Października 2006 no to moglbym juz byc 16 w piątek po poludniu i inni tez by mogli :mrgreen: zawsze to dwa wieczory zabawy :mrgreen: a w niedzielke powrot
Hugo Opublikowano 28 Października 2006 Opublikowano 28 Października 2006 No to musimy robić rozpoznanie po noclegowniach
Lukas Opublikowano 28 Października 2006 Opublikowano 28 Października 2006 mysle ze nawet mozna by sie pokosic o 3 dni balowania i byc tam juz w czwartek bo moze czasu zbraknac na wytrzezwienie
poziek Opublikowano 29 Października 2006 Opublikowano 29 Października 2006 Coś czuje, że mało będzie jeżdzenia na nartach...
piurko Opublikowano 29 Października 2006 Opublikowano 29 Października 2006 Coś czuje, że mało będzie jeżdzenia na nartach... Można pojeździć na jabłuszkach :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Lukas Opublikowano 29 Października 2006 Opublikowano 29 Października 2006 Coś czuje, że mało będzie jeżdzenia na nartach... ej no jakos tego kaca trzeba zneutralizowac swiezym powietrzem ciagle nie bedzie sie pilo a moze bedzie :mrgreen: ostatnio tez tak mowilismy i 3 dni wyjete z zycia
bratpit Opublikowano 30 Października 2006 Opublikowano 30 Października 2006 Bogdan Izba - Jaworzynka koło Wisły i koleś robi sam kulig a jak daje zjeść i bierze 50 zł za dobe z pełnym wyżywieniem
Hugo Opublikowano 30 Października 2006 Opublikowano 30 Października 2006 Bogdan Izba - Jaworzynka koło Wisły i koleś robi sam kulig a jak daje zjeść i bierze 50 zł za dobe z pełnym wyżywieniem A tak wygląda w lecie Pomieści się 55 ludzików.Nocleg wraz z pełnym wyżywieniem wynosi 45 zł za osobę.Pokoje z łazienkami.Parking
Gość Murzyn Opublikowano 30 Października 2006 Opublikowano 30 Października 2006 jak dla mnie super....mozna rezerwowac i wplacamy kase ....cene pewnie mozna by jeszcze urwac dla wiekszej grupy
Flaha Opublikowano 30 Października 2006 Opublikowano 30 Października 2006 Ja odpadam. Mam nadzieję, że nie zostanę przez to znielubiany ;-), ale wtedy właśnie będę, jak dobrze pójdzie, albo w Kosovie po minach łaził albo talibów ganiał (zarabiając w ten sposób na B6) :mrgreen: Za to Mazury latem są jak najbardziej realne :-)
Lukas Opublikowano 30 Października 2006 Opublikowano 30 Października 2006 jak dla mnie bomba tylko troche mnie przeraza ten podjazd A4ki to moze i dadza rade gorzej z nami bo jak ostatnio sie wybralismy o 3 rano poplywac to pewnie teraz poturlac sie z gorki tylko jak my pozniej na nia wleziemy
Hugo Opublikowano 30 Października 2006 Opublikowano 30 Października 2006 jak dla mnie bomba tylko troche mnie przeraza ten podjazd A4ki to moze i dadza rade gorzej z nami bo jak ostatnio sie wybralismy o 3 rano poplywac to pewnie teraz poturlac sie z gorki tylko jak my pozniej na nia wleziemy Mam nadzieje , że kilka A4 quattro będzie to nas wciągnie
bratpit Opublikowano 30 Października 2006 Opublikowano 30 Października 2006 jak dla mnie super....mozna rezerwowac i wplacamy kase ....cene pewnie mozna by jeszcze urwac dla wiekszej grupy Tam jest poprostu cudnie wyjeżdzasz taki najedzony że szok Bogdan izba zrobi takie ognicho i kulig z pochodniami. piknie ja sie pisze
Gość Murzyn Opublikowano 30 Października 2006 Opublikowano 30 Października 2006 jak dla mnie bomba tylko troche mnie przeraza ten podjazd A4ki to moze i dadza rade gorzej z nami bo jak ostatnio sie wybralismy o 3 rano poplywac to pewnie teraz poturlac sie z gorki tylko jak my pozniej na nia wleziemy luzik damy rade, krowke na gorze sie postawi i zrobimy konkurs....kto 1 ten doji ....3s i wszyscy na gorze mam jeszcze pytanko, jak tam sytuacja wyglada ze stokami, sa gdzies bliziutko?? raczej nie bede mial ochoty jezdzic autem....chyba ze lukas23, chcesz kontynuowac role klubowego drivera :?:
bratpit Opublikowano 30 Października 2006 Opublikowano 30 Października 2006 Troche więcej fotek z tej okolicy
Gość Murzyn Opublikowano 30 Października 2006 Opublikowano 30 Października 2006 slicznie....tylko co z tymi wyciagami :twisted:
Rekomendowane odpowiedzi