turzol Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Opublikowano 13 Marca 2012 Piekna B6.Wyrwales ja na allegro? Lotke czy auto?
Wojtek_A4 Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Piekna B6.Wyrwales ja na allegro? Lotke czy auto? Auto
turzol Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Opublikowano 13 Marca 2012 Piekna B6.Wyrwales ja na allegro? Lotke czy auto? Auto Historia dość przypadkowa. Szukałem A4 B6 dość długo na allegro, mobile.de . Zjeździłem sie masę kilometrów. Na tę sztukę trafiłem będąc z żonką na wypadzie weekendowym w górach. Auto stało przed prywatną posesją, zagadałem do właściciela czy przypadkiem nie chce sprzedać. Po krótkiej rozmowie siedziałem już w aucie i dowiedziałem się, że właściciel jest pracownikiem ASO Audi i miłośnikiem marki a zarazem przymierza się do sprzedaży ze względu na to, że był świeżo po kupnie używanej B8. Pomęczyłem go trochę i po tygodniu auto stało już u mnie
turzol Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Chwilowo panuje mały zastój ze względu na to że niebawem sie przeprowadzam, ale to nie znaczy że nic się nie dzieje z autem Audi dostało nowy zestaw filtrów i zmieniłem oliwę na Valvoline 5W30 Dodatkowo odebrałem z aso i zamontowałem brakującą listwę 1NKz logiem Quattro bo nigdzie nie można było kupić używanej w sensownym stanie
ZuKeRs Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 bardzo ladna, gratuluje mody ida w slusznym kierunku, zycze wytrwalosci
turzol Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Opublikowano 11 Maja 2012 Przyszedł czas na swap oem xenonów na bixy. Podłączone niemal p&p dlatego że, podczas wkładania lamp okazało się, że od strony pasażera wtyczka nie sięga do lampy , a po stronie kierowcy "plecy" lampy zawadzają o uchwyt wtyczek wentylatora. Szybka rozkminka w ETCE i okazało się, że uchwyt wtyczek pod bixy występuje pod osobnym numerem , to też go zamówiłem w ASO . Póki co zostają na aucie, ale wkrótce chce zajrzeć do srodka, ocenić stan odbłyśników. Spolerowac klosze i ew. wymienić soczewki na te z B8 lub Passat 3c
jesper74 Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 mi sie te fotele podobaja....ladna sztuka
MarianekZg Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 kawał "statku" a Recarosy d*pę urywają
turzol Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Opublikowano 11 Maja 2012 a Recarosy d*pę urywają żebyś wiedział, urywają Teraz jak mam jechać innym autem to czuje jakbym siedział na taboretach. Mega wygodne są te fotele, nie wyobrażam sobie lepszej opcji w A4. Niby są jeszcze "kubły" z RS4 , ale to troche inna liga i wątpie że są wygodniejsze od tych. Jako, że miałem przez ostatni miesiąc masę wydatków to na ten sezon zaplanowałem skończyć rezać - środek S-line, zewn bodykit S4 i chcę w końcu zająć się detailingiem zarówno zewn, jak i wewn. Poza tym wszystkie zużyte plastiki w środku pójdą na wymiane na nowe OEM i tutaj nie ma dyskusji bo razi mnie np. wytarty tunel czy te cholerne miseczki przy z przyciskami szyb. Chciałbym też wrzucić nowe RNS-E 2010+ i zrobić PDC przód i tył tak jak to wygląda w B8.
Miszka82 Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 fajna muszę oblookać z bliższa więc następnym razem jak Cię zobaczę będę Cię gonił Mody dosłownie pode mnie, jak dorezasz to wszystko to ją od Ciebie odkupię za 25k
diego_85 Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Orientowałeś się ile tunel + uchwyty do drzwi w ASO??
turzol Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Opublikowano 20 Maja 2012 Orientowałeś się ile tunel + uchwyty do drzwi w ASO?? uchwyty 60 kilka zł/szt, tunel prawie 600zł, więc sporo i dlatego szukam używki w jak najlepszym stanie, najlepiej z B7
majkel20 Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 Dzisiaj zrobiłem podmianke starych sprysków na mgłowe grzane . Różnica w zmywaniu jest kolosalnaPoniżej krótki filmik http://vimeo.com/38239965 Jak to zrobiłeś że Ci spryski ksenonów nie włączają? Chyba że się włączają a tego nie widać tak na filmiku? Da się to jakoś VAGiem opóźnić czy coś? Wkurza mnie że po sekundzie pryskania na szyby od razu wali na reflektory
Młody_drog Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 Jak światła są wyłączone to nie pryskają
majkel20 Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 Jak światła są wyłączone to nie pryskają To w PL to się nie przyda za bardzo ;p
szczawik Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 Dzisiaj zrobiłem podmianke starych sprysków na mgłowe grzane . Różnica w zmywaniu jest kolosalnaPoniżej krótki filmik http://vimeo.com/38239965 Jak to zrobiłeś że Ci spryski ksenonów nie włączają? Chyba że się włączają a tego nie widać tak na filmiku? Da się to jakoś VAGiem opóźnić czy coś? Wkurza mnie że po sekundzie pryskania na szyby od razu wali na reflektory pryskaj "na raty" wciskając kilka razy bardzo szybko to się nie włączą
majkel20 Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 tak też robię, ale czasem za mało płynu na szybie i wycieraczki już wytrą wszystko i szyba dalej uwalona
H4mm3R Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 turzol wyczyść skrzynkę, bo PW nie da się wysłać do Ciebie
Rekomendowane odpowiedzi