Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Odwrócona czwórka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziwna sprawa z tymi znaczkami, ps ale chyba ich nie da sie obrocic?

Opublikowano

kolega musial przeoczyc. :polew:

Opublikowano

najlepiej całkowicie zlikwidować

:naughty:

Opublikowano

A ja gdzieś wyczytałem, że ta lewa czwórka oznacza, że to auto lewego kolesia czytaj geja :decayed:

Zapewne był to żart ale jak cos takiego widzę to zawsze mi sie to przypomina, spotkałem sie z tym może z 3 razy, ty jesteś 4 przypadkiem ale nie wnikam juz w twoja orientacje seksualną :polew:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: dajesz jaja :polew: :polew: :polew:a jak to mówia w kazdej bajce jest troche prawdy :kox:
Opublikowano

:polew:

tez sporo widuje a'4ek z przestawiona czworka, hehe ci polscy specjalisci... :polew:

Opublikowano

A ja gdzieś wyczytałem, że ta lewa czwórka oznacza, że to auto lewego kolesia czytaj geja :decayed:

Zapewne był to żart ale jak cos takiego widzę to zawsze mi sie to przypomina, spotkałem sie z tym może z 3 razy, ty jesteś 4 przypadkiem ale nie wnikam juz w twoja orientacje seksualną :polew:

to nie mało by ich w takim razie A4 jezdziło :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Dokładacie teorie :polew: Ale przecież znaczek jest jednostronny i nie da się go przykleić odwrotnie. To odwrócone 4 jest raczej fabryczne, pytanie tylko po co? Może po prostu pierwszy właściciel był gejem i taki sobie zamówił? Może audi oferowało jakiś np gay pakiet, zobaczcie w takim razie co macie jeszcze na wyposażeniu, może schowek na wazelinę? :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

A czy to nie są 2 różne znaczki? :naughty:

Opublikowano

anglik :polew:

Opublikowano

:facepalm:

Narysuj sobie na kartce tę 4 z lewej, a następnie obróć kartkę o 90° w prawo...

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano

:facepalm:

Narysuj sobie na kartce tę 4 z lewej, a następnie obróć kartkę o 90° w prawo...

--

Pozdrawiam.

Sławek

Wiem jak wygląda 4 w odbiciu lustrzanym :> Ale to zdjęcie nie dowodzi że ten sam emblemat można przykleić odwrotnie, jedną stronę ma przecież płaską do przyklejenia a drugą ozdobną. A więc jeśli przyklei się go odwrotnie to będzie mało estetycznie wyglądać nawet dla kogoś niepiśmiennego

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...