mrog Opublikowano 10 Listopada 2006 Opublikowano 10 Listopada 2006 Jeśli można to podpisuje się pod postem powyżej. Nie działa tak jak trzeba ale DZIAŁA. Pozdro dla pracujących by było ok.
dirty8 Opublikowano 10 Listopada 2006 Opublikowano 10 Listopada 2006 Jeśli można to podpisuje się pod postem powyżej.Nie działa tak jak trzeba ale DZIAŁA. Pozdro dla pracujących by było ok. Kurde , ja niestety tez sie podpisuje pod to.Powodzonka chlopaki :!:
Hugo Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Opublikowano 10 Listopada 2006 U wszystkich jest ten sam problem , więc mam nadzieje , że będzie tutaj ponad 1000 takich samych wpisów :mrgreen:
dark79 Opublikowano 10 Listopada 2006 Opublikowano 10 Listopada 2006 a ja robie tak ze jak mi nie wchodzi na nie przeczytany post to klikam na osobe która ostatnia napisała i następnie klikam na ostatni post tej osoby, jak narazie jakoś to działa
pet3r Opublikowano 10 Listopada 2006 Opublikowano 10 Listopada 2006 a ja robie tak ze jak mi nie wchodzi na nie przeczytany post to klikam na osobe która ostatnia napisała i następnie klikam na ostatni post tej osoby, jak narazie jakoś to działa mozna w prostszy sposob - obok nicka osoby, ktora napisala ostatni post, jest ikonka ze strzalka i kartka - wystarczy na nia kliknac
Lukas Opublikowano 10 Listopada 2006 Opublikowano 10 Listopada 2006 no raczej nie kazdy zobacz ile postow jest dziennie a przed poniedzialkiem po 200 dziennie
Damianus Opublikowano 10 Listopada 2006 Opublikowano 10 Listopada 2006 Zamiast wspierac Hugo, to każdy tylko narzeka, ja tam sobie jakoś radze
Hugo Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Opublikowano 10 Listopada 2006 Cholera nie moge sobie z tym problemem poradzić.Dzwoniłem do Boska i prawdopodobnie dopiero w poniedziałek z samiutkiego rana zasiądzie przed kompem.Także może być tak , że będziemy musieli się przez weekend przemęczyć
Lukas Opublikowano 10 Listopada 2006 Opublikowano 10 Listopada 2006 że będziemy musieli się przez weekend przemęczyć jak dla mnie moze byc bo i tak jade na wioske a tam netu nie ma :mrgreen:
Piotr13 Opublikowano 10 Listopada 2006 Opublikowano 10 Listopada 2006 Jak jest problem z wejsciem np w nowy temat lub jest nowa strona w temacie, mozna wykasowac z adresu "newest" i wejsc ponownie. Moze tutaj jest jakis problem ze skladnia w php? pozdr P.
MARTiiii Opublikowano 11 Listopada 2006 Opublikowano 11 Listopada 2006 Ja do żadnego tematu nie mogę wejść klikając na nazwę tematu. Pojawia się: Not Found The requested URL /viewtopic.php was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/1.3.37 Server at www.a4-klub.pl Port 80 Ale da się wejść do tematów klikając na tą strzałke - ostatni post . Czy tylko ja tak mam ? :shock: Przeglądarka Firefox.
Hugo Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Opublikowano 11 Listopada 2006 Wszyscy mają tak samo.Nie moge sobie poradzić z tym problemem , ale już nadciąga kawaleria i najpóźniej w poniedziałek rano wszystko powinno śmigać bez problemów
wit.s Opublikowano 11 Listopada 2006 Opublikowano 11 Listopada 2006 Noooooo, luzik everybody! Hugo! No dajmy se wszyscy na luz. Rzeczywiście kwiczymy, ale damy radę. Trzymamy kciuki, lekko się denerwujemy, ale ... Hugo już niezad pokazałeś klasę i umiejętności, więc ... damy radę. Jeśli ktoś może Ci jakoś pomóc-dawaj znać. Jak nie, to trzym się. Ode mnie (do czasu ogłoszenia, że forum naprawione) nie będzie już marudzących postów, ze cos tam mi nie bangla, a później ... :twisted:
Hugo Opublikowano 13 Listopada 2006 Autor Opublikowano 13 Listopada 2006 Jak tam ?? Działa wszystko ?? Powiadomienia dochodzą na maila ?? Jakieś problemy sa jeszcze ??
Gość MorgothDBMA Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 Powiadomienia działają --> przed 20 min dostałem o polarkach Ogólnie bangla :]
dark79 Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 gratulacje, wszy śmiga, jakoś dziwnie bez utrudnień
Lukas Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 to jednak Hugo co 4 rece to nie dwie dobrze ze Bosek wrocil
Hugo Opublikowano 13 Listopada 2006 Autor Opublikowano 13 Listopada 2006 to jednak Hugo co 4 rece to nie dwie dobrze ze Bosek wrocil Zgadza się.Bosek to spec od takich rzeczy
Rekomendowane odpowiedzi