wladi Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 :eusathink:u mnie mam 126:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 bo ty tam gorzej spamujesz niz tutaj na puckim:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Cos dzis ogarniamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 ja dzis nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Ja chyba też nie bardzo chyba że jakoś prędzej np. o 16-17... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Pogoda byle jaka to taka lipa.poczekamy na lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 moze w weekend pogoda dopisze to wieczorkiem ktoregos dnia moze sie cos ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzacha197444 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 No proszę to od razu gdzieś na imprezkę można wyskoczyć I głupa rżnąć o suchym pysku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 No proszę to od razu gdzieś na imprezkę można wyskoczyć I głupa rżnąć o suchym pysku... Se kuźwa kierowce załatw albo taxi wrócisz:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzacha197444 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 No proszę to od razu gdzieś na imprezkę można wyskoczyć I głupa rżnąć o suchym pysku... Se kuźwa kierowce załatw albo taxi wrócisz:decayed: Ty mnie odwieziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Cos ogarniamy w weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Tak myślałem że można by było coś nad zatoką zrobić może jakiegoś grilla:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 pogoda znow sie poprawila cos kombinujecie? wieczorkiem jutro to bym sie wyrwal bo w dzien juz sa plany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Ale to gdzie myślicie w Pucku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 macie jaka ciekawa miejscowke ? bo jak cos to w gdyni na skwerku mozna by Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Ja ewentualnie mogę ale max do 17 potem nie dam rady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 e to ja myslalem cos o 20:00 czy cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Pozdrowienia Pany z UK, idzie się przyzwyczaić do jazdy 'pod prąd' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 a ty co w UK robisz ? szukasz gratow do avanta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Chleb rozwozisz az tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi