wladi Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Wyobraz sobie ze ja tez to mam w aucie ale wiadamo jak to kobity pod nos nie dasz to nie wezmie Ja tam nie muszę mojej pod nos dawać sama bierze:naughty::polew:
Seikokilla Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Wyobraz sobie ze ja tez to mam w aucie ale wiadamo jak to kobity pod nos nie dasz to nie wezmie To i tak pikus, moja szwagierka raz chciala zabic pajaka siedzacego na drzwiach ich samochodu... Szpilka Wysłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2
novwy Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Opublikowano 25 Listopada 2013 To i tak pikus, moja szwagierka raz chciala zabic pajaka siedzacego na drzwiach ich samochodu... Szpilka Wysłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2 konkret babka
TyBucu Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Wyobraz sobie ze ja tez to mam w aucie ale wiadamo jak to kobity pod nos nie dasz to nie wezmie Ja tam nie muszę mojej pod nos dawać sama bierze:naughty::polew: Wyobraz sobie ze ja tez to mam w aucie ale wiadamo jak to kobity pod nos nie dasz to nie wezmie To i tak pikus, moja szwagierka raz chciala zabic pajaka siedzacego na drzwiach ich samochodu... Szpilka Wysłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2 :polew::polew: No to spadłem z krzesła Swoją drogą zostawiłem kupete w helu, sam wybyłem do Oslo, moje kochanie zmartwione że zostawiłem CB na dachu i że mi je ktoś ukradnie, postanowiła ściągnąć magnes. A że nie zabardzo wiedziała jak to się robi, ze środka dachu pociagneła je w bok po opiaszczonym lakierze.
grafi Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 ta na nie narzekacie a tu cala prawda o nich
Gość Edyta Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 tak to jest dać babie samochód wiem śmiesznie wygląda jak tak mówię ale sama się tyle naoglądałam , że szok najlepsze to są nauczycielki (oczywiście bez obrazy jeżeli któryś ma w rodzinie:decayed: - ja mam ciotkę)
TyBucu Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Grafi, są zawsze plusy i minusy. A w takich negatywnych sytuacjach ratują je zawsze te duże plusy :decayed:
Seikokilla Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 ta na nie narzekacie a tu cala prawda o nich grrr chętnie pomógłbym tej spracowanej pani w praniu
grafi Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 dobrze was rozumiem czasami do pracy dojeżdżam z taką panią a jazda z nią to prawdziwy hardkor potrafiła wyprzedzając traktor wjechać mu pod koła
Seikokilla Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 ja niestety nie zmotoryzowany dziś odebrałem zaślepki walka z serwisu i odstawiłem na wymianę, jeszcze termostat i jutro wiozę zegary na wymianę FIS-a. przy okazji , kto ma pożyczyć na parę dni przednie lampy poliftowe
TyBucu Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Mam do przedlifta, prawego kierunku brak, jak chcesz to wpadaj po nie, flaszke zrobimy ewentualnie taki patent mozesz zastosować: :grin:
jozek726 Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Wlodi masz jeszcze naklejeczki na szybke? Zona dzis rano szyby skrobala i wesz jak to sie skonczylo Hurtowo brał to na pewno coś tam ma
wladi Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 No ja dla kolegów mam zawsze więc czuj się wyróżniony:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-)
TyBucu Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 hej pany UNIKAT AUDI A4 QUATTRO 6BIEGÓW 180KM SKÓRA ALU 4x4 (3745694507) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Mi osobiście coś śmierdzi, a wam?
wladi Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Przecież widać od razu że jest zajechany w uj....
TyBucu Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Mój był zajechany. Ten wygląda jakby potrzebował miłości. Oprócz tego że kręcony o połowe, nie moge się niczego doszukać.
novwy Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Opublikowano 28 Listopada 2013 Ogólnie te silniki 2,5TDI nie są za udane i ten też się do nich zalicza. Jest temat o tych silnikach u nas na forum. Trochę go czytałem bo sam się zastanawiałem nad takim Dopiero późniejsze wersje po kodach silnika są lepsze. A Ty Andrzej zmieniasz na TDI ? :eek:
TyBucu Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Raczej nieeeeeee... Chociaż przelewka ropy z dużego korci darmowymi kilometrami... Tak sobie szperam i szukam bo chyba będe zmuszony zmienić fure w przyszłym roku.
grucha1 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Zmuszony?czyli powrot do pl na stale?
Rekomendowane odpowiedzi