Bozet Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Witam czas najwyższy by wstawić tu moje auto. Chciałem poczekać aż będzie jakoś wyglądała po modach ale ciul z tym:) Wcześniej była Audi A4 B5 1.8T 150KM nr AEB Benzyna 1998r Sedan to była kosa:) ale niestety szybka jazda za kończyła się wypadkiem przy 150 w budynek obróciło mnie 180stopni i boom. Może ktoś z Zielonej Góry kojarzy miejsce koło szkoły CKU na przeciw jest kapliczka z zielonym płotem?? właśnie ten płot wyrwałem z betonem i poleciałem w budynek-skrzynie od energetyki-skrzynie o telekomunikacji. ;( No i po tuningu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Po B5 zakupiłem B6 i oto ona Audi A4 B6 2.0 Benzyna 131KM nr ALT 2001r Sedan WYPOSAŻENIE -Klima 2 strefowa -Parktronic (tył) -Zmieniarka na 6 CD -El. szyby przód -El. lusterka -System BOSS 10 głośników -Xeny -Alu 18' -Opony lato 225/40 z kwietnia 2011 -Alu 16' zima -Pakiet chromu -6 AIRBAG - kurtyny -Halogeny -ABS -ESP -Wspomaganie kiery -FIS -Centralny zamek na pilota + domykanie szyb PO MODACH -Ledy na postoje -Ledy oświetlenie wnętrza -Ledy oświetlenie bagażnika -Xeny -Alu 18' opony 225/40 po polerce -Navigacja satelitarna RNS-D -Pomalowane na czerwono zaciski na hamulce -Podświetlane (na czerwono) pokrętła od NAWIEWU PLANOWANE MODY -Tempomat -Gwint -Przyciemnienie szyb -Korekta lakieru -Kiera S-line -Listwy drzwiowe S4 -Przednia dokładka S-line -Fotele pół skóra -Spoiler na bagażnik -El. otwierany z pilota bagażnik -Nakładki RS4 na pedały -Wymiana ramion wycieraczek na wersję montowaną po 2004 r, tzw. Aero Wipers -Pomalowanie plastików w kolon nadwozia TO NARAZIE SA STARE FOTKI PUZNIEJ WSTAWIĘ JUŻ NA NOWYCH FELGACH Z NAVI GENERALNIE PO MODACH I W LEPSZYM MIEJSCU:p:p:p
Pawlo 2004 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ładnie skasowałeś swoją B5 ale to sa skutki szybkiej jazdy :gwizdanie: B6 jest dobrym egzemplarzem do grubszych modów ale z silnikiem nie poszalejesz
Gość Damian A4 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ładna seria b6, szkoda b5 [br]Dopisany: 27 Styczeń 2012, 11:34_________________________________________________Ładna seria b6, szkoda b5
RafuZG Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Bozet ja jestem z zg, wiem gdzie to jest, kiedy ty tak przy.je.bałeś tą b5?
Bozet Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2012 Bozet ja jestem z zg, wiem gdzie to jest, kiedy ty tak przy.je.bałeś tą b5? To było na początku kwietnia 2011. Od tej kapliczki jest zielony płot juz naprawiony a był skasowany.
Wandej Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ładnie skasowałeś swoją B5 ale to sa skutki szybkiej jazdy :gwizdanie: B6 jest dobrym egzemplarzem do grubszych modów ale z silnikiem nie poszalejesz ładuj silnik z b5 jak ją jeszcze masz Ale chyba to nie było 99 rok bo lampy stare i silnik też inny już był(APU) Co do B6: -gleba -19` -wydech na 2 rury -s-line przód+ tył - dokładki w kolor To tak na początek BTW: jaki masz kod koloru??
dziadek Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 słabo na zdjęciach widać ale tak to ładna - oby ci jak najmniej oleju wciągała - szerokości
Pawlo 2004 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ładnie skasowałeś swoją B5 ale to sa skutki szybkiej jazdy :gwizdanie: B6 jest dobrym egzemplarzem do grubszych modów ale z silnikiem nie poszalejesz ładuj silnik z b5 jak ją jeszcze masz Ale chyba to nie było 99 rok bo lampy stare i silnik też inny już był(APU) Co do B6: -gleba -19` -wydech na 2 rury -s-line przód+ tył - dokładki w kolor To tak na początek BTW: jaki masz kod koloru?? Też mi ta pochlastana B5 na 99 rok nie wygląda Co do modów to tak jak wyżej
Bozet Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2012 Faktycznie macie racje sprawdziłem w papierach ito jest 98 Sorka za błąd :gwizdanie: Mody bedą spokojnie:D:D:D zamiast 19 juz mam 18 sa w piwnicy czekaja na wiosenke:) wszystko powoli bo to kosztuje.
Wandej Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Faktycznie macie racje sprawdziłem w papierach ito jest 98 Sorka za błąd :gwizdanie: Mody bedą spokojnie:D:D:D zamiast 19 juz mam 18 sa w piwnicy czekaja na wiosenke:) wszystko powoli bo to kosztuje. 18` są dla mięczaków
andr3i Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 grubo musiales tam zaj.... dobrze ze wyszedles z tego calo, po tym moze troszke zwolnisz b6 golasek narazie ale moze cos pomodzisz i bedzie o niebo lepiej szerokosci i bezawaryjnej jazdy zycze
Bozet Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2012 Faktycznie macie racje sprawdziłem w papierach ito jest 98 Sorka za błąd :gwizdanie: Mody bedą spokojnie:D:D:D zamiast 19 juz mam 18 sa w piwnicy czekaja na wiosenke:) wszystko powoli bo to kosztuje. 18` są dla mięczaków Hehehehe tego nie słyszałem jeszcze ale 18' mi starcza na nasze fajne polskie drogi:P:P[br]Dopisany: 27 Styczeń 2012, 13:06_________________________________________________ grubo musiales tam zaj.... dobrze ze wyszedles z tego calo, po tym moze troszke zwolnisz b6 golasek narazie ale moze cos pomodzisz i bedzie o niebo lepiej szerokosci i bezawaryjnej jazdy zycze Dziekuje tak juz zwolniłem po ostatnim i dla tego jest 2.0 a nie turbo to mi wystarczy. Otarłem sie o smierc do tej pory sa jakies dziwne leki jka ktos za szybko jedzie a ja z boku walcze z tym ale kurde ciezko i to naprawde siedzi w w głowie.[br]Dopisany: 27 Styczeń 2012, 13:08_________________________________________________ Ładnie skasowałeś swoją B5 ale to sa skutki szybkiej jazdy :gwizdanie: B6 jest dobrym egzemplarzem do grubszych modów ale z silnikiem nie poszalejesz ładuj silnik z b5 jak ją jeszcze masz Ale chyba to nie było 99 rok bo lampy stare i silnik też inny już był(APU) Co do B6: -gleba -19` -wydech na 2 rury -s-line przód+ tył - dokładki w kolor To tak na początek BTW: jaki masz kod koloru?? A które to sa te cyfry na tej tabliczce od koloru??
hidden22 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 ladnie skasowales b5 mysallem ze to a3 bo taka krotka sie zrobila
Bozet Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2012 ladnie skasowales b5 mysallem ze to a3 bo taka krotka sie zrobila Na fotkach słabo widać ale jak zatargałem ja pod dom to kolesie z warsztatu obok stali i sie zastanawiali co to A4 czy A3 dopiero uwierzyli jak im powiedziałem ze to A4 nie mogli uwierzyc.
losix Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 no b5 niezly tuning przeszla ale b6 jest z takim silnikiem jak moj abys nie marudzil na niego i nie dal Ci w kosc z olejem ale ogolnie dobre plany aby sluzyla jak najdluzej
Bozet Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2012 no b5 niezly tuning przeszla ale b6 jest z takim silnikiem jak moj abys nie marudzil na niego i nie dal Ci w kosc z olejem ale ogolnie dobre plany aby sluzyla jak najdluzej A jak Ci sie sprawuje ten silnik?? I jak tam z gazem bo ja mam graz ale nie wiem czy zakładac do niej, ile spala na gazie?
losix Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 no ten silnik lubi olej wiec szykuj sie na dolewki większe lub mniejsze no na gazie po miescie ok 13litrow ogolnie mam dobra instalacje i nie czuje roznicy miedzy gazem a benzyna
Bozet Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2012 no ten silnik lubi olej wiec szykuj sie na dolewki większe lub mniejsze no na gazie po miescie ok 13litrow ogolnie mam dobra instalacje i nie czuje roznicy miedzy gazem a benzyna Aha a cos sie dzieje złego z silnikiem jak bierze olej czy to norma dolewac i sie nie przejmowac?
losix Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 dolewac i sie nie przejmowac ten typ tak ma i nic z tym nie zrobisz sprawdzaj olej tak jak sie powinno w tym silniku poczytaj watek o alt w zrob to sam ;]
dalton000 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Przylacze sie ,faktycznie lubi olej ale da sie wytrzymac ,spalanie na lpg w moim przypadku to 10/11 litrow ,mozliwe ze niedeptam go jak kolega
Rekomendowane odpowiedzi