Bart-S Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 wszyscy juz wplacili? Nie. Od 3 osób nie dostałem jeszcze wpłaty - ale OK, resztę wykładam ze swoich
seves Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 wszyscy juz wplacili? Nie. Od 3 osób nie dostałem jeszcze wpłaty - ale OK, resztę wykładam ze swoich Bartek podaj mi prosze te dane do przelewu na pw najwyzej wskocze na liste za kogos jesli nie moge doplacic dodatkowo..
TaSiOrXx2 Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Kolego Bart-s tez mi prześlij numer konta to wpłacę za kogoś z listy co sie nie dorzucił. Moj kolega ostatnio miał tez wypadek b6 i kiera od a6 ale dostał w bok auta przy kole i wystrzeliła kurtyna i poducha we fotelu, widocznie tylko czujnik na słupku C dostał. Na kiedy będzie robiony ten test jak można wiedzieć?
Bart-S Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Kolego Bart-s tez mi prześlij numer konta to wpłacę za kogoś z listy co sie nie dorzucił. Moj kolega ostatnio miał tez wypadek b6 i kiera od a6 ale dostał w bok auta przy kole i wystrzeliła kurtyna i poducha we fotelu, widocznie tylko czujnik na słupku C dostał. Na kiedy będzie robiony ten test jak można wiedzieć? W związku z natłokiem aut z Multi - nie zabiorę się za to wcześniej niż w połowie kwietnia (obłożenie jest takie, że pracując na 4 zmiany i zajmując sie skrzyniami po prostu nie mam szans aby porządnie podejść do tematu airbagu ). Kasa już zebrana - ale dzięki za propozycję...
Nosb Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Potrzebujesz jeszcze poduche po strzale z b6 ? Mam jakas starego typu 4 ramiona z poprzedniego wcielenia mojej pasci to moge wyslac Tylko nie wiem co Ci dokladnie potrzeba ale jesli jasiek to ktos go chyba wykastrowal nozykiem do tapet
seves Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Potrzebujesz jeszcze poduche po strzale z b6 ? Mam jakas starego typu 4 ramiona z poprzedniego wcielenia mojej pasci to moge wyslac Tylko nie wiem co Ci dokladnie potrzeba ale jesli jasiek to ktos go chyba wykastrowal nozykiem do tapet Nosb a z s4 co idzie na części nie masz jakiejś czasem bo autko wygląda jakby poducha wystrzeliła
Nosb Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Bart podaj mi na PW adres postaram sie wyslac ją w wolnej chwili. Z s4 wypalila ale komus po drodze sie widac przydala bo w aucie nie bylo .
Bart-S Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Bart podaj mi na PW adres postaram sie wyslac ją w wolnej chwili. Poszło na PW. Dzięki
Flyer Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Bartek, wiesz juz mniej wiecej kiedy bedziesz bawil sie w robienie testu?
Bart-S Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Na chwilę obecną - nie zanosi się wcale. Sprzęt leży i kurzy się Mam za dużo pracy z CVT.
Flyer Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 No to moze odpuscmy temat... bo pewnie nic z tego nie wyjdzie.
AndyN Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Coś się dzieje w temacie czy mam się spodziewać zwrotu składki?
Bart-S Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Andy - mogę Ci wysłać cały zestaw i przetestujesz go na sobie...
AndyN Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Ale o so chozi? Podjąłeś zobowiązanie więc?
bouzuki Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Szkoda,ze sprawa umarła śmiercią naturalną,bo mam cały zestawik z B7 i chciałem włożyć.Chyba bedzie musiał pójśc do żyda.
seves Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Panowie cierpliwości.. Bart się podjął to ogarnie temat ja tam jeżdzę z kierą b7 i nie narzekam sterowanie działa lampki świecą a każdy kto kupił używaną furkę dopóki fizycznie nie sprawdzi nie może mieć pewności że poducha zadziała ba w nowym salonowym też tej pewności nie ma ale wtedy jest inaczej bo można sądzić
Bart-S Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Nic nie umarło - po prostu nie mam czasu się tym zająć (to nie jest chop siup kilka minut). Po prostu testy odbędą się w innym terminie... Jeśli znajdzie się ktoś chętny na przejęcie sprawy - bez problemu udostępnię sprzęt. Andy - rozumiem Twoje rozczarowanie dlatego odsyłam Ci Twój "wkład"...
AndyN Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Nie chcę zwrotu, chcę poznać orientacyjny termin prób i później dowiedzieć się co z nich wynikło. Odeślę ten przelew, zaznaczam.
Bart-S Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Nie chcę zwrotu, chcę poznać orientacyjny termin prób i później dowiedzieć się co z nich wynikło.Odeślę ten przelew, zaznaczam. VS. Coś się dzieje w temacie czy mam się spodziewać zwrotu składki? Twój wcześniejszy wpis sugeruje co innego. Nie mogę podać terminu ale z pewnością mogę też powiedzieć, że nie porzucam projektu - muszę go jedynie przesunąć w czasie. Jeśli ktoś jednak czuje się takim obrotem sprawy zawiedziony - bez problemu oddaję włożony wkład.
Rekomendowane odpowiedzi