Opublikowano 16 Stycznia 201115 l czytalem kolego ale watek ma juz ponad 100 stron przeczytanie 10 stron zajelo mi 20 minut ....
Opublikowano 16 Stycznia 201115 l bo zaczałes od pierwszej strony :polew: a powinieneś od ostatniej :decayed: :decayed: ale jak juz Ci sie nie chce czytac to napisz zapytanie do mnie na priv to Ci odpowiem na wszystkie :wink4: :wink4: pytania nie bedziemy na nowo zasmiecac wątku
Opublikowano 19 Stycznia 201115 l a co to w ogóle za wynalazek? Jaki producent? Nie wydaje mi się żeby to mogło dobrze hamować...[br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 13:16_________________________________________________z doświadczenia wiem że częsci na których pisze Evolution, Tuning albo coś w tym rodzaju są w znacznej większości do d*py..
Opublikowano 19 Stycznia 201115 l hehe Dev nie tak ostro, kolega się chyba wystraszył i usunął post :decayed:
Opublikowano 19 Stycznia 201115 l kurde chodziło mi o te stare zardzewiałe :polew: :polew: a nie te z EBAY-a :no: :no:
Opublikowano 21 Stycznia 201115 l W przypadku ceramicznych ATE jedna rzecz mnie śmieszy.. hasło: "Komfort i niskie koszty eksploatacji". Wg producenta klocki prawie nie ulegają zużyciu.. coś się jednak musi zużywać.. będą to tarcze. Z uwagi na to że jest to nowy produkt ciekaw jestem jak długo wytrzymają na nich tarcze..
Opublikowano 21 Stycznia 201115 l pierdo....lą głupoty jak to zwykle bywa w Ate na te chwile montowałem ceramike tylko do S4 B6 na tył zrobiły juz 5-6 tkm, tarcza OZ, na razie bez zadnych niespodzianek ale czas pokaze co sa warte rozmawialem kilka dni temu z przedstawicielem Ate na Polskę, boi sie o stanowisko ;( ;( ;( jest załamany sprzedazą :polew: :polew: :polew: wszedzie mase reklamacji, zwroty w ilosciach paletowych dostają strasznie w du...pe od Bosch-a, wszedzie go gonią jak psa, Fota chyba podziekuje za współprace, nie wiadomo co bedzie z ICars-em :mysli: z tego wszystkiego nie porozmawiałem z nim na temat ceramicznych klocków ale obiecal mi materiały na ich temat
Opublikowano 21 Stycznia 201115 l Jakas inna firma to robi? Dla brembo jakis podwykonawca robi klocki?
Opublikowano 21 Stycznia 201115 l wez klocek brembo do reki i zobaczysz kto robi dla nich klocki jest wyrazna nazwa :polew: :polew:
Opublikowano 22 Stycznia 201115 l Jakbym miał sklep z klockami to pewnie bym tak zrobił. Nie wiem po co odpisywać nie odpowiadając na pytanie. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano 28 Stycznia 201115 l Czy takie felgi 16'' Wejdą bezproblemowo na te zaciski? (A6, A4 B7 3.0tdi) Uploaded with ImageShack.us
Opublikowano 29 Stycznia 201115 l ta fela pasuje na ten zacisk[br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 16:09_________________________________________________ Czy takie felgi 16'' Wejdą bezproblemowo na te zaciski? (A6, A4 B7 3.0tdi) Uploaded with ImageShack.us AndyN, bierzesz ten zestaw ???? na prawym zacisku brak jednego elementu jak widze :cool1: zaciski i jarzma tez wyglądają jakoś nędznie, pędzlem malowane ??? :mysli: :mysli: