Opublikowano 17 Sierpnia 20205 l 3 godziny temu, pila24 napisał: Chyba że jeszcze jakieś inne pasują? Nie
Opublikowano 17 Sierpnia 20205 l Odnośnie tyłu... 288 z B7 lub 300 od S4 jedynie pod 16" czy jest jeszcze inna opcja?
Opublikowano 17 Sierpnia 20205 l 18 minut temu, george napisał: Odnośnie tyłu... 288 z B7 lub 300 od S4 jedynie pod 16" czy jest jeszcze inna opcja? W serii nie
Opublikowano 19 Sierpnia 20205 l Jeszcze jedno pytanie... pod zacisk od caba pasuje tarcza i klocki od avanta/sedana czy trzeba szukać pod ten zacisk? Tarcze okazały się krzywe, więc 320 mm na horyzoncie.
Opublikowano 19 Sierpnia 20205 l 18 godzin temu, DivaynEays napisał: Cabrio chyba ? Dokładnie. Zaciski od caba już w drodze. Stare tarcze mają bicie na gorąco, na zimno nie... Edytowane 20 Sierpnia 20205 l przez george
Opublikowano 22 Sierpnia 20205 l Witam wypowie się jakis specjalista czy przewody sa dobrze poprowadzone(drugi tak samo)? Generalnie ciężko chyba inaczej założyć ale pisaliscie o uszkodzeniach po czasie z winy złego montażu.
Opublikowano 23 Sierpnia 20205 l Pytanie pośrednio związane z heblami B6. Do jakich innych modeli oprócz B7 będą pasować zaciski od B6 312? A3 8L FL i A6 C5 FL?
Opublikowano 24 Sierpnia 20205 l W dniu 22.08.2020 o 20:23, Langista napisał: Ja w ten sposób zakładałem i mechanik zastrzeżeń nie miał. Tyle ze mechanik mechanikowi nierowny ,więc wolę tu zapytać. Co drugi pewnie nie używa czujnika przy wymianie tarcz nie mówiąc o smarowaniu piasty miedzianym czy innym specyfikiem.
Opublikowano 24 Sierpnia 20205 l 11 godzin temu, Mr.Joker napisał: Tyle ze mechanik mechanikowi nierowny ,więc wolę tu zapytać. Co drugi pewnie nie używa czujnika przy wymianie tarcz nie mówiąc o smarowaniu piasty miedzianym czy innym specyfikiem. Co drugi to nie zagląda czy prowadnice są ok i czy gumki całe. Czujnik zegarowy to używa może co nasty warsztat. Z tym smarem miedzianym na piastę to Cię poniosło troszki....
Opublikowano 24 Sierpnia 20205 l 2 minuty temu, pila24 napisał: Co drugi to nie zagląda czy prowadnice są ok i czy gumki całe. Czujnik zegarowy to używa może co nasty warsztat. Z tym smarem miedzianym na piastę to Cię poniosło troszki.... Znaczy ze smarem to w sensie że nawali go tam gdzie nie powinien ?
Opublikowano 24 Sierpnia 20205 l 19 minut temu, Mr.Joker napisał: Znaczy ze smarem to w sensie że nawali go tam gdzie nie powinien ? Aha to spoko,juz myślałem że do zwolenników należysz tej metody Januszowej ??
Opublikowano 24 Sierpnia 20205 l 14 minut temu, pila24 napisał: Aha to spoko,juz myślałem że do zwolenników należysz tej metody Januszowej ?? Kto nie smaruje, ten nie jedzie.