POWER-KRIS Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Niestety nie. :-( Sony Xperia Tapatalk 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmer80 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Ostatnio trochę przyciskam swojego klekota i trochę mi się ciepło robi przed niektórymi zakretami stąd pomysł żeby coś pozmieniac... założyłem wątek ale narazie brak odpowiedzi wysłane z Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Przeczytałem cały temat od deski do deski. Zajęło mi to z dobre trzy dni. Prawdę powiedziawszy informacji jest multum tylko roz*****ych po tylu stronach, ze bez cierpliwości można mieć niezły ból głowy. Wniosek: przydałoby się zebrać te wszystkie informacje do kupy. Może było by mniej pytań typu czy tarcze przednie można założyć na tył?; nie wspomnę już o moim zachwycone nad zestawem 320/288 o którym poczytałem na początku i w tak owy zainwestowałem po rozpacz z tytułu tylu innych fajnych rozwiązań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 są zebrane tylko ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem i zadają non stop te same pytania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 adoptował ktoś heble z TT-RS / RS3 do A4 A5 B8 z Was ? pasują z mała kosmetyką (przymierzałem i będzie OK) pojawiło się tego sporo na allegro ostatnio i tanio (zaciski + klocki + tarcze w cenie 1000-2000 zł) zestaw 370x32mm, zacisk brembo 4-tłoki dla aut do 250ps powinien śmiało starczyć tarcze TT-RS a RS3 mają różnice w wysokości 10mm taka podpowiedz bo szkoda aby wykupili i nikt z tego nie skorzystał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Dawno znany temat, problem z felgami. Mało która 18" to ogarnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 tam 19" ma 255/35 ....więc luzik na zimę może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Setup bardzo fajny, lekki zacisk i tarcza Booster na tym jezdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thing3 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Przymierzam się do kompletnej modyfikacji hamulców. Czy jesteście w stanie wyjaśnić laikowi, co poza tarczami, klockami i przewodami, należy kupić, aby w pełni zmodyfikować obecny ori komplet? Będę wdzięczny za wylistowanie poszczególnych elementów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 I moze Ci to jeszcze zalozyc ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thing3 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 I moze Ci to jeszcze zalozyc ??? Heh, spokojnie Nie ma takiej potrzeby. Po prostu pytam, aby wiedzieć, co jest niezbędne. Tylko tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schmolke Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Do setupu 320x288 to oprócz tego co już wymieniłeś potrzeba Ci jeszcze zacisków z jarzmami. Chyba, że masz obecnie 288x245 - system ATE, wówczas możesz wrzucić odpowiednie jarzma i nowe tarcze i mieć zestaw 312x255 (zostają stare zaciski, klocki i przewody jeśli nie są sparciałe, wówczas nawet nie musisz odpowietrzać) prosty swap, ale ciężko znaleźć jarzma (nowe swoje kosztują). A tak w ogóle to podaj kod hamulców z wlepki, będzie łatwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Chłopaki jaki jest rozstaw śrub mocujących przedni zacisk? Z jakiego porsche by podeszły? Pod tarcze 350 mm 17" wchodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 144 mm porsche Cayenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk448 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 A ja mam krotkie pytanie czy zaciski z s4 b5 z tarcza 321mm podejda do zwyklego a4 b5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Po zmianie zwrotnicy ,półosi jeśli silnik to nie jakaś V-ka podejdą wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 144 mmporsche Cayenne Bo właśnie widziałem jedną aukcje i pisało 145 mm może się rypnął o mm czy jest też taki rozstaw? A jak z kołem? 17" minimum czy 18"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 ZL/ZR18 tylko 18" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Ok dzieki wielkie za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk448 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Arturoo dzieki za odpowiedz.Pytam bo zmieniam u siebie wiec za jakis czas bede mial hamulce na handel z mojego s4.Co do oznaczen-Te z oznaczeniem 17 ZR/ZL podejda pod 17 tylko uwazac zeby nie kupic dwoch z takim samym oznaczeniem ZR lub dwoch ZL . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi