Gibons Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Pany mam pytanie zmieniam heble z przodu na razie na te od S4 B8 345mm i teraz mam dylemat zamówiłem tarcze zimmerman sport, ale naczytałem się trochę złych opinii o nich w necie że pękają etc. Miał ktoś taki problem ? brać te sporty czy zwykłe ? duża jest różnica w hamowaniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Bzdury piszą Czereśniaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 dokładnei tak. śmiało zakadaj. Ja już się nauczyłem że rad "forumowych ekspertów" nie zawsze trzeba słuchać bo najczęściej są to bzdury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Jakie sa opcje upgrada hamulcy do A5 3.0tdi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 345/330mm z S4/5 B8 Jak chcesz to mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman_tyk Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 A panowie zaciski z audi a4 b8 3.0tdi podchodzą do b7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Podchodzą ale muszą być z przewodami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 A panowie zaciski z audi a4 b8 3.0tdi podchodzą do b7? tylko po co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Jak komuś wpadną w dobrej cenie to dlaczego nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 tyle że zaicski z b7 i b8 chodzą w podobnych pieniądzach to po co kombinować. Chyba że jest jakaś okazja to wtedy tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Mam pytanie - prawdopodobnie mam hamulce 288mm z przodu (jeszcze muszę dokładnie sprawdzić - to opinia poprzedniego właściciela). Chciałbym zapytać, czy mogę wsadzić tarcze 320, czy potrzebna będzie wymiana zacisków i jarzm? Wydaje mi się, że zaciski były zmieniane, bo są pomalowane na czerwono i większe niż oryginalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Przeleć kilka stron wstecz, masz zdjęcie zacisków S4, wizualnie takie jak w tarczach 320mm, będziesz wiedział czy masz te większe. Do zmiany na większe na pewno będą potrzebne zaciski z jarzmami, tarcze klocki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Mam pytanie - prawdopodobnie mam hamulce 288mm z przodu (jeszcze muszę dokładnie sprawdzić - to opinia poprzedniego właściciela). Chciałbym zapytać, czy mogę wsadzić tarcze 320, czy potrzebna będzie wymiana zacisków i jarzm? Wydaje mi się, że zaciski były zmieniane, bo są pomalowane na czerwono i większe niż oryginalne Kolego jesli masz zacisk pod 288 to jak chcesz dac pod niego tarcze 320mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Mam pytanie - prawdopodobnie mam hamulce 288mm z przodu (jeszcze muszę dokładnie sprawdzić - to opinia poprzedniego właściciela). Chciałbym zapytać, czy mogę wsadzić tarcze 320, czy potrzebna będzie wymiana zacisków i jarzm? Wydaje mi się, że zaciski były zmieniane, bo są pomalowane na czerwono i większe niż oryginalne tak troche na logike... a gdzie te przeszło 3 centy większej tarczy mają się zmieścić? Poza tym tarcza 320 jest grubsza... żeby wrzucić 320 na przód potrzebujesz cały komplet pod 320, a więc zaciski z jarzmami, tarcze i klocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Dzięki za info - oczywiście macie racje, tylko informacyjnie chciałem zapytać, bo muszę dokładnie sprawdzić i pomierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Wydaje mi się, że zaciski były zmieniane, bo są pomalowane na czerwono czerwone sportowe:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garry99 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Przednie zaciski 320 mm z a6 c6 podejdą do a4 b6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 tak, pasuja P&P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Dev... z jakiego regionu Ty jestes? Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 w jednym temacie wyjasnialismy gdzie lezy pazdzieczewo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi