elmer80 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Pytanie do Deva: za ile miałbys komplet wszystkiego co jest potrzebne do przejscia z serii na cos co wejdzie pod biedrony, razem z malowaniem proszkowym? Chodzi mi o sam przód w najlepszej Twoim zdaniem konfiguracji . Pozdrawiam 1230 z wysylka DEV też nie dawno pytałem ile komplet pod biedronke czy możesz wymienić wszystkie elementy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Nic sie nie zmienilo, info ponizej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmer80 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Nic sie nie zmienilo, info ponizej Czyli gdzie? Z tapatalka pisze i nic poniżej nie ma :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenzi Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 A jak mam naciapane z tyłu 974 tzn. że tarcze 321 tak mam to rozumieć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Przednie 320 mają właśnie 973 i 974 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenzi Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 No to wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Nic sie nie zmienilo, info ponizej Czyli gdzie? Z tapatalka pisze i nic poniżej nie ma :-) zadzwoń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disem Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Panowie jaki zestaw naprawczy do afn 99 kombi bez q kupic ? Moze ktos ma ? Wysłane z mojego GT-I9100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Przod czy tył ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disem Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Dave tył i jaki smar do tego ? Wysłane z mojego GT-I9100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Kupisz AutoFrena, smar Ate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Nie u mnie 345 sie przegrzewaly To chyba nogi z hamulca nie zdejmujesz U mnie jest 320 i jedyne co może to zagrzać to EDS w zimie Wcześniej nawet 288 na torze dawało radę tylko trzeba krótko a porządnie klepnąć w hamulec no nie wątpię ale chyba na takim http://www.prawodrogowe.pl/email/foto2009/300-13.jpg Na takim to hamulca nie trzeba używać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapi Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Niebawem zmienięheble na 320 i zaleję świeży płyn , zaproponowano mi Ate blue racing, czy to dobry płyn ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 bardzo dobry, wlej Ate Typ200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Siema orientuje się ktoś po czym poznać czy zacisk od a6c6 3.0 jest pod tarcze 321 czy 347 , kupiłem zaciski i nie mam bladego pojęcia jakie tarcze do tego kupić . Na zacisku powinno byc 981/982 dla 345mm 971/972 dla 320mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapi Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 bardzo dobry, wlej Ate Typ200 W czym tkwi różnica ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Blu musisz bezwzglednie wymieniac max co 2 lata Typ200 co 3 lata punkt wrzenia na sucho i na mokro jest taki sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Dev, paczuszka już spakowana - tak jak gadaliśmy, w poniedziałek wyśle takie cóś dostaniesz, oczywiście poza osłonami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 co mam z tym zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 co mam z tym zrobić ? zestawy naprawcze wrzucić Nigdy tego nie robiłem, więc tak jak Ci gadałem, wole żebyś Ty to ogarnął i przynajmniej będe pewny że będzie dobrze wszystko pozakładane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi