michałswd Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Czesc czeka mnie swap hamulcow z 320 na 345 Jakie problemy moge napotkac poza standardowymi czynnosciami podczas wymiany hamulców mam na ,myśli : -problem z odpowietrzeniem - trudnosc w odkręceniu jarzma - czym wciskaliscie tloczek (mysllem nad kluczem francuskim obustronnym) -inne rzeczy na które musze zwrócicic uwage - moze znacie typy i rozmiary śrób które bedą demontowane Dzieki za podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Wszystko pojdzie jak po maśle, pilnuj tylko zbiorniczka aby był caly czas pełny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Wszystko pojdzie jak po maśle, pilnuj tylko zbiorniczka aby był caly czas pełny. Zapomniałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Nigdy nie zapominam, mam specjalny dodatkowy zbiorniczek ktory nakręca się na wlasciwy. Dzieki temu nie ma fa pa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Nigdy nie zapominam, mam specjalny dodatkowy zbiorniczek ktory nakręca się na wlasciwy. Dzieki temu nie ma fa pa. :polew: padłem O protokół mi chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 dzisiaj podesle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałswd Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Macie na mysli pilnowanie poziomu plynu zeby nie dopuscic do zapowietrzenia układu tak jak cos zle mysle to mi to troche mozecie przyblizyc Graty na miejscu pytanko mam odnosnie rozmiaru klucza torx trzymajacego zacisk w jarzmie jaki to rozmiar ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Nie TX tylko imbus 7-ka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałswd Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 4 sruby są na torx 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Tego nie rozkrecaj. Jedz do mechaniora ci to ogarnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 w oryginale zawsze był imbus nr 7 jeżeli jest torx to ten trzpien jest w podróbie juz sie z tym spotkałem kilka razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Ale 4x to pewnie t55... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałswd Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Musze jeszcze do tego dzisiaj zerknac przed praca , dam znac jak postęp prac bo narazie zaporowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Panowie podejdą te fele pod 320/288 do b6?? 1) http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s-anzeige/4x-audi-a6-16-zoll-sommerraeder-mit-alufelgen-7,5j-x-16-et-45/225801740-223-3393 Dzieki i pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 W c6 bankowo. W b5 6 7 być może tez. Et trochę duże ale są za to szerokie jak na 16cali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniek Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Panowie, orientuje się ktoś jaka jest różnica wagowa (orientacyjnie) między zaciskiem pod tarcze 320mm z B8, a zaciskiem pod 320mm z B7/C6? Te z By8 wizualnie wydają się byc sporo lżejsze, tyle, że jest z nimi więcej roboty. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 B8 sa minimalnie lzejsze, ale klocek jest wiekszy. Jakie masz tam wiecej roboty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniek Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Więcej w tym sensie, że trzeba chyba dorobic jakieś mocowanie przewodu hamulcowego, który jest w ..uj długi, tak się mi wydaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 witam wszystkich mam pytanie po zmianie hamulców na 288 na tyle bo przód 321 juz siedział, pomalowałem proszkowo zaciski i jarzma. i od tego momentu mam taki nie pokojący odgłos podczas hamowania. otóż przy zachamowaniu słychać takie "tyknięcię" ( tylko raz) gdy zachamujemy za 30 s znowu juz tego nie ma ale po 3-5 minutach ponownie to występuje prosze mi powiedzieć spotkał się już ktoś z czymś takim? ostatnio rozbierałem zaciski i nic to nie dało pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi