Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A8 D3 na 20" :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
niestety nie da rady ... folia jest za gruba i za malo plastyczna zeby to ladnie wyszlo przy zegarach ... mozna pocwiczyc z opalarka i wtedy bedzie ladniej ale troche strach ze wzgledu na to ze mam deske w skorze ....

postaram sie trafic jakies uszkodzone dekory i zrobic albo u lakiernika albo chociaz trafic jeden dekor ( ten ktory jest przy zegarach ) i sprobowac go okleic jak jest zdjety. Bo to wlasnie ten dekor jest problemem ze wzgledu na zagiecia wokol 4 zegarow ... reszta dekorow jest prosta i plaska wiec nie bedzie problemem.

auto obnizone 25mm .... pf. i tak jest wysoko :(

obnizenie zrobione wg instrukcji rosstecha

Ross-Tech: VAG-COM: Suspension Level Control Calibration

no bo mus oklejac tylko na zdjętych dekorach inaczej nie daj rady

Opublikowano

przydaloby sie jakies blizsze zdjecie bo ciezko ocenic

Opublikowano

jak bedzie cieplej i bedzie umyta to zrobie .... ale uwierzcie mi ... jest za wysoko i tak :P mimo tych 25mm w dol

tak by bylo idealnie tylko troche malo praktycznie:

DSC05528.jpg

DSC05525.jpg

a tak idealnie i w miare praktycznie:

1ceda29adc49bab2.jpg

009e45c63ebbb204.jpg

f1b5f7abea0a8246.jpg

99246a05f30a95c5.jpg

---------- Post dopisany 14-04-2013 at 10:12 ---------- Poprzedni post napisany 06-04-2013 at 20:21 ----------

w ramach OT i ciekawostki....

niektorzy wiedza a niektorzy nie ze od jakiegos dluzszego czasu wzielo mnie na vipera srt10 ;)

a dlaczego na vipera? poniewaz jest to fajny samochod ktory naprawde skreca a na nurburgringu pokonal wiekszosc europejskich aut( List of Nürburgring Nordschleife lap times - Wikipedia, the free encyclopedia ), w dodatku pojemnosc 8.4 robi wrazenie, koszty eksploatacji sa do zaakceptowania a ceny w stosunku do tego co oferuje naprawde bardzo dobre. Po przeszukaniu calego youtuba i Viper Club of America oraz paru telefonach do roznych wlascieli stwierdzilem ze to udane auto a koszta utrzymania nie sa tragiczne ;). Szukalbym modelu cabrio przedliftem ( tj 506KM po lifcie ma lekko ponad 600KM ). Spalanie akceptowalne ... ale rozni wlasciciele roznie mowia. Ceny czesci akceptowalne a z dostepnoscia prawdopodobnie nie ma problemu. Silnik V10 8.4 506KM 712Nm 3.7s 0-100 i v-max 330km/h. To calkiem prosta konstrukcja... najwazniejsze zeby znalezc bezwypadka. Wczoraj bylem ogladac jedna sztuke w szczecinie ... przejechalem sie i chyba sie utwierdzilem ze pasuje mi takie auto. Robi niesamowite wrazenie na zywo, niskie szerokie, dluga maska i z tylu opony 345mm :D. Oczywiscie nie robilby takich przebiegów jak A8 ... :) Teraz musze podumać, przemyśleć, policzyć ... i wszystko zebrać do kupy i sie decydować lub nie ...

co do auta to chodzi dokladnie o tego vipera:

Oferta - Dodge Viper - Dodge Viper SRT-10 robi niesamowite wrażenie, serwisowany po dużym przeglądzie. Wysokiej klasy system muzyczny DVD, NAVIGACJA tel.

wrzucam fotki z aukcji ( poniewaz niedlugo zapewne wygasnie ) oraz te które zostały zrobione przy oglądaniu:

zdjciekopiowanie.th.jpg img0568kopiowanie.th.jpg img0565kopiowanie.th.jpg img0564kopiowanie.th.jpg image2kopiowanie.th.jpg

imagekopiowanie.th.jpg c271784595kopiowanie.th.jpg c271784594kopiowanie.th.jpg c271784593kopiowanie.th.jpg c271784592kopiowanie.th.jpg c271784591kopiowanie.th.jpg

czy kupie ? narazie nie wiem ... mam nadzieje ze tak. narazie rozsadek sie u mnie bije z fascynacja tym autem.

na koniec lekki spam filmami z yt ktore w najfaniejszy sposob pokazuje te auto:

m.in wyscig z murceilago, f430 i 911 turbo

Gran Turismo Polonia 2009 Viper Burnout - YouTube

Opublikowano

Kupilbys Paweł jakieś kombi albo rodzinnego wana :D

Opublikowano
Kupilbys Paweł jakieś kombi albo rodzinnego wana :D

albo jette ;)))) ?

Opublikowano

tak, tak:d poczekaj poczekaj, a jettka stanie w sobote na show & shine:d

Opublikowano

no teraz to cie troszeczkę poniosło z tym viperem:decayed:

dasz sie przejechać ? :decayed:

Opublikowano

jako ciekawostka

zdjecie z mojego auta ten maly okragly przycisk obok tych dwoch glownych z "chromami" to wlasnie masaz

a od lewej wyglada to tak:

1. przycisk ktory reguluje dlugosc siedziska

2. przycisk 4kierunkowy ktory reguluje wysokosc przodu siedziska oraz wysokosc tylu siedziska oraz przesuwa fotel przod i tyl

3. nastepnie wlasnie masaz

4. przycisk ktory reguluje pochylenie oparcia oraz jak sie go podniesie w gore lub opusci reguluje wysokosc zaglowka

5. przycisk ktory reguluje kąt łamania oparcia w połowie

6. regulacja podparcia ledzwiowego ( tj dolu plecow ) dzieki temu przyciskowi cofamy podnosimy lub opszuczamy i przyblizamy "poduszke" ktora podpiera nam dol plecow

7. regulacja wysokosci pasow bezpieczenstwa

* wentylacje i podgrzewanie uruchamia sie na panelu klimatronika

dsc02583wz.jpg

ad pkt 5. tu widac od tylu miejsce lamania fotela w polowie

dsc02572h.jpg

tutaj film prezentujacy m.in

domykanie drzwi

el. otwieranie i zamykanie klapy

el. skladanie i rozkladanie lusterek

el. otiweranie i zamykanie rolety tylnej

otwieranie i zamykanie monitora "MMI"

funkcje el regulacji fotela przedniego pasazera

opuszczenie pneumatyki z pozycji lift do pozycji dynamic

no i takie tam ... przejazdem przed kamera :)

Opublikowano

{Piękny wypas jest:slina:

Opublikowano

hmm fajnie paru latach dowiedzieć się jak się reguluje wysokość zagłówka :) dzieki :)

Opublikowano
hmm fajnie paru latach dowiedzieć się jak się reguluje wysokość zagłówka :) dzieki :)

haha a prosze bardzo ;)

rozumiem ze tez masz d3 ;> ? moze ja przedstawisz w tym dziale :) ?

i pare fotek z poniedzialku w tym dwie z topora a6 :) :

img1330kopiowanie.th.jpg img1328kopiowanie.th.jpg img1312kopiowanie.th.jpg img0602kopiowanie.th.jpg img0582kopiowanie.th.jpg img0579kopiowanie.th.jpg

Opublikowano
:kox: wez za rok tak miej ochote na sprzedaz :wink: bylbym zainteresowany :jerk:
Opublikowano

a gdzie filmik slowmotion i jazda na wstecznym?

Opublikowano

a z jazdy w kontrolowanym i niekontrolowanym poślizgu :decayed:

---------- Post dopisany at 14:44 ---------- Poprzedni post napisany at 14:44 ----------

ja już znam te numery, jak nowak wrzuca nowe fotki, filmy i opisy, znaczy że sie aukcja na allegro szykuje :wink:

Opublikowano

na tej focie jakaś ta a6 sie taka wielka wydaje w porównaniu do d3 a powinno być na odwrót chyba:decayed:

img0579kopiowanie.jpg

Opublikowano
na tej focie jakaś ta a6 sie taka wielka wydaje w porównaniu do d3 a powinno być na odwrót chyba:decayed:

http://img254.imageshack.us/img254/3476/img0579kopiowanie.jpg

tu masz na odwrot :P

img0582kopiowanie.jpg

a gdzie filmik slowmotion i jazda na wstecznym?

nie ma :(

a z jazdy w kontrolowanym i niekontrolowanym poślizgu :decayed:

ja już znam te numery, jak nowak wrzuca nowe fotki, filmy i opisy, znaczy że sie aukcja na allegro szykuje :wink:

hahahahah nie nie akurat to nie byl ten zamiar :P aczkolwiek pewnie niedlugo sie pojawi aukcja bo viper mnie mocno meczy caly czas :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...