HARIBO Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Witam po przedliftowej niebieskiej http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?173447-B5-AFN-NIEBIESKI-AVANT-mod-str2 przyszedł czas na polifta. A więc jest to A4 Avant 1999rok silnik 1,9 TDI AVG 110KM. Najechane niby 246tyś ogólnie zdrowa nie wybita . Po zakupie wymienione normalne rzeczy tj rozrząd oleje filtry wszystkie tarcze i klocki z wyposażenia co ciekawsze to : 8x PODUCHA SKÓRZANA TAPICERKA (KOLOR MUSZELKOWY) BOSE + zmieniarka FOTELE PRZEDNIE GRZANE, POMPOWANY LĘDŹWIOWY KIEROWNICA, LEWAREK S4 ELEKTRYCZNY SZYBERDACH 2 płaszczyzny TEMPOMAT PARKTRONIK ZEGARY PODŚWIETLANE NA BIAŁO KOMPUTER DOŚWIETLANIE WNĘTRZA Mody: ogólnie ma być czysto z umiarem żeby nie przesadzić, jak najbliżej oryginału: ciemna szyba (najjaśniejsza jaką się dało)- jest gleba, troszke już poszła na ziemie ale nie wystarczająco hidy, były ale wyrzuciłem bo sie paliły i CB szumiało ale bedą 5300K felgi założyłem 19"ABT 235/40 ale... szkoda wytłuc mi bedzie auta i ogólnie mi sie nie podoba jak wygląda całe auto na nich więc raczej przeskocze na 18 model RS albo w najgorszym wypadku AVUS 17" co sie równa z większą glebą bo teraz jest na styk grill S4, może RS4 jak sie trafi to daszek RS4 polerka wtryski 216stki + program może ramka grila czarny mat zobaczymy jak wyjdzie PO KAŻDYCH MODACH BEDE SIE STARAŁ DODAWAĆ FOTKI JAK TO BEDZIE WYGLĄDAŁO Narazie prace muszę wstrzymać otworzyła mi się maska podczas jazdy (nie zamknęłem i zapomniałem) hehe do wymiany maska szyba podszybie i akumulator bo spadł mi podczas wyjmowania i kilka fotek z dzisiaj po malowaniu maski FOTA ŚRODKA WNĘTRZE DO OGARNIĘCIA
Kowi87 Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 przyszedł czas na polifta. A więc jest to A4 Avant 1999rok silnik 1,9 TDI AVG 110KM. Przecież to jest przedlift i tym bardziej nie AVG:doh:
mrogal Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 przyszedł czas na polifta. A więc jest to A4 Avant 1999rok silnik 1,9 TDI AVG 110KM. Przecież to jest przedlift i tym bardziej nie AVG:doh: cycu toz to czysty polift
Gracjan Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 przyszedł czas na polifta. A więc jest to A4 Avant 1999rok silnik 1,9 TDI AVG 110KM. Przecież to jest przedlift i tym bardziej nie AVG:doh: Kowi, nie pij tyle:naughty:
dandi88 Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Fela nawet fajna ;p ale za duuuża do b5 ;p
seba1-2 Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Fela nawet fajna ;p ale za duuuża do b5 ;p żadna za duża tylko gleby brakuje
HARIBO Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Opublikowano 4 Marca 2012 Fela nawet fajna ;p ale za duuuża do b5 ;p żadna za duża tylko gleby brakuje jest ori zawiecha 1b cośtam czy jakoś tak wczesniej był większy kangur ale fela i tak bedzie mniejsza za to gleba bedzie wieksza
Kowi87 Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 przyszedł czas na polifta. A więc jest to A4 Avant 1999rok silnik 1,9 TDI AVG 110KM. Przecież to jest przedlift i tym bardziej nie AVG:doh: cycu toz to czysty polift wczesniej był niebieski przedlift na 17ce S-line, teraz widze kolega poprawił fotki
Olaf Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 ladna sztuka szkoda ze taki wypadek sie zdarzyl ;/
HARIBO Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Opublikowano 4 Marca 2012 przyszedł czas na polifta. A więc jest to A4 Avant 1999rok silnik 1,9 TDI AVG 110KM. Przecież to jest przedlift i tym bardziej nie AVG:doh: cycu toz to czysty polift wczesniej był niebieski przedlift na 17ce S-line, teraz widze kolega poprawił fotki no kolega ma racje to była moje poprzednia świnka, uczyłem sie dodawać fotki ... na 18" S-line hehe
krzysaudi Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Jak kolego wklejasz fotki - bo mi nie wychodzi
junior_tdi Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Ładny czarnuch co do kół to bym zostawił, bo te 19stki wg mnie robią robotę
axis16 Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Wszystko malina tylko większa gleba i bedzie kosa:)
Rychu1111 Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Zaj.... te fele ;D aż ślinka cieknie ;D jak dla mnie troszeczkę za wysoko ale pozatym miodzio ;D Powodzenia w modzeniu...
michal-oracz Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Kolego ladna sztuka daj glebe i felgi zostaw
junior_tdi Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 koło w białą perełkę: http://i99.photobucket.com/albums/l292/G60Dan/S4/102_6956.jpg gleba na maxa i będzie kox
HARIBO Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Opublikowano 5 Marca 2012 100% kozak na biało te felgi przemyśle to jeszcze tylko nie wiem czy nie bedzie mi tarło jak jeszcze pójdzie w dół a już jest na styk i przyciera na nierównościach musiałbym wsadzić niższe opoony co się równa z masakrą i tak juz jest tragedia podczas jazdy , auto użytkowane na codzień więc chyba raczej te koła polecą choć nie powiem coraz bardziej mi sie podobają
Kowi87 Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 super fela, chętnie bym przygarnął odkładaj złocisze, daleko nie masz:hi:
paput Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 super fela, chętnie bym przygarnął odkładaj złocisze, daleko nie masz:hi: niestety musiałbym swoje sprzedać, co nie jest łatweżeby nie było OT, kolego jakie masz ET?
Rekomendowane odpowiedzi