Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Platforma cyfrowa NC+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HD.. SD 210 jak dobrze pamiętam

Opublikowano

no to pieknie pojechali.szkoda,że nie można sobie ustawić wlasnej listy kanałów :thumbdown:

Opublikowano

Właśnie przedłużyłem dziadkowi umowę, którą miał w Cyfrze+ i swoją, którą przedłużałem w N w styczniu :decayed:

Opublikowano
Właśnie przedłużyłem dziadkowi umowę, którą miał w Cyfrze+ i swoją, którą przedłużałem w N w styczniu :decayed:

Pochwal się co miałeś a co dostałeś

Opublikowano

Pochwal się co miałeś a co dostałeś

W Cyfrze był pakiet za 39zł i taki został.

W N miałem FULL, ale nie korzystałem z tego i w styczniu przesiadłem się na pakiet za 59zł+20zł MR. Teraz wziąłem ten sam pakiet przez 9 pierwszych miesięcy 49zł+20zł MR i kolejne 9 miesięcy 59zł+20zł MR

Opublikowano

Zeby nie bylo, ze tyle chwale to na firmowym mieszkaniu zniknely mi kanaly, mialem optimum a teraz brak mi bbc discovery i jeszcze kilku, moze cos sie musi aktywowac

Opublikowano
Zeby nie bylo, ze tyle chwale to na firmowym mieszkaniu zniknely mi kanaly, mialem optimum a teraz brak mi bbc discovery i jeszcze kilku, moze cos sie musi aktywowac

ta aktywacja dotyczy Discovery i BBC w HD.. też myślałem, że mi zniknęły. powyżej 200 kanału z tego co pamiętam są te kanały w SD - wczoraj oglądałem :wink:

Opublikowano

ta aktywacja dotyczy Discovery i BBC w HD.. też myślałem, że mi zniknęły. powyżej 200 kanału z tego co pamiętam są te kanały w SD - wczoraj oglądałem :wink:

Dzieki juz sie balem ze po "Gorączce Złota" w czwartek na discovery

Opublikowano

wczoraj dokładniej sprawdzałem. BBC Knowledge 268, Discovery 269

Opublikowano

Nie ma sie co napalac na nc+.Ceny maja z kosmosu. Poczekac aż spokornieją i pójda po rozum do głowy :wink:

Opublikowano

ja dzisiaj dostałem pisemko z cyfry że od 01.07.2013 mój obecny abonament będzie wynosił 119 zł (teraz mam 66 zeta) hahaha ale sobie żarty robią

mogę zerwać umowę ale muszę w ciągu 14 dni od otrzymania tego pisma ja wypowiedzieć

jutro wysyłam wypowiedzenie

Opublikowano

ja też właśnie dostałem pismo z nc+ że od 1.05.2013 mój abonament będzie wynosił 149 zł:facepalm:(obecnie 99) porażka i do 19 kwietnia mogę wypowiedzieć umowę.

Opublikowano

Ciekawe co zrobią jak im faktycznie większość ludzi wypowie te umowy. Znając życie dopiero po otrzymaniu pisma z wypowiedzeniem umowy oddzwonią z konkretną ofertą.

Opublikowano

ja już szukam wzoru wypowiedzenia umowy

Opublikowano

Wzoru chyba nie ma. Ja pisałem na zwykłej kartce.

Opublikowano

jest coś takiego Wypowiedzenie umowy o abonament Telewizja N - Pokazywarka.pl

czytam raz jeszcze regulamin tak bardziej dokładnie,bo może coś pominąłem

jednak się je**** patrzyłem na złą tabelkę :doh:(dla abonentów którzy mają na czas "nieoznaczony") dostałem ofertę PLATINUM o wartości 119 zł w cenie 99 zł czyli generalnie tak jak miałem plus doszło mi sporo CANAL+ :decayed:

Opublikowano

Idziesz ze starą umową z N i w punkcie z automatu robią wypowiedzenie i dostajesz potwierdzenie na kartce.

Opublikowano

Dostałem dzisiaj listownie ofertę nc+ i pobieżnie ją przejrzałem:facepalm:

Dotychczas w N miałem abonament 59pln+20pln multiroom, oferta NC+ na 18 miesięcy to 79pln podstawowo + opłaty za multiroom... zamiast Npremium na pół roku dali Canal+ na dwa miesiące:polew:

Chyba zdrowo ich pojebało, moicz dzięki za linka:decayed: