Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Platforma cyfrowa NC+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mam umowe do konca czerwca to juz wysyłać wypowiedzenie ?

Opublikowano

śmiało :wink:

---------- Post dopisany at 08:00 ---------- Poprzedni post napisany at 07:57 ----------

wystarczy :

Data i miejscowość

Rezygnacja z umowy o świadczenie usług

Niniejszym oświadczam, iż nie zamierzam kontynuować umowy o świadczenie usług nr {numer umowy} i wnoszę o jej rozwiązanie wraz z upływem oznaczonego w umowie okresu jej trwania.

Podpis

imię i nazwisko

adres

nr abonenta

Wszelką korespondencję kierujemy na adres ITI Neovision S.A. skr. pocztowa nr 8 02-100 Warszawa.

Pismo musi trafić do NC+ najpóźniej na 30 dni przed końcem okresu minimalnego umowy.

Opublikowano

śmiało :wink:

---------- Post dopisany at 08:00 ---------- Poprzedni post napisany at 07:57 ----------

wystarczy :

Data i miejscowość

Rezygnacja z umowy o świadczenie usług

Niniejszym oświadczam, iż nie zamierzam kontynuować umowy o świadczenie usług nr {numer umowy} i wnoszę o jej rozwiązanie wraz z upływem oznaczonego w umowie okresu jej trwania.

Podpis

imię i nazwisko

adres

nr abonenta

Wszelką korespondencję kierujemy na adres ITI Neovision S.A. skr. pocztowa nr 8 02-100 Warszawa.

Pismo musi trafić do NC+ najpóźniej na 30 dni przed końcem okresu minimalnego umowy.

Dziekówa :wink:

Opublikowano

Powiem wam tak pracowałem w n (ncplus) ponad 1.5 roku i znam wszystkie ich zagrywki. ZAWSZE ale to ZAWSZE składajcie wypowiedzenie jak wam się umowa kończy( max 30dni przed końcem jej trwania ) albo w punkcie albo pocztą ( choć lepiej w punkcie bo macie pewność że dostaną a nie przepadnie ) i nigdy nie zgadzajcie się po 1 telefonie od konsultanta na przedłużenie umowy bo wtedy dzwonią Ci co mają h*j...we oferty lepiej poczekać do ostatnich dni końca umowy i samemu zadzwonić jeżeli by nie dzwonili ( choć napewno przed końcem będą tarabanić ) i wtedy wytrgować ofertę dla siebie . Dobrze też zapoznać się z ofertą dla nowego klienta bo w 95% przypadkach nowy klient ma lepsze warunki niż stary .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przedłużał ktoś ostatnio umowę w n-ce?Ja otrzymałem info od nc+ że kończy mi się oferta promocyjna z umową,więc oddzwoniłem.

Obecnie płacę 79zł za dawny pakiet silver na 15 mieś.Co mi zaproponowano?Pakiet film za 89,90/15mieś lub 79,90/24mieś:facepalm: Dla nowych klientów jest taniej,ale umowa dłuzsza.Kuzwa,to jakaś paranoja,brak szacunku dla stałych klientów.Trzeba chyba bedzie ich postraszyć zerwaniem umowy.

Opublikowano

Zasada taka - choćby nie wiem co to wysyłaj wypowiedzenie. Wtedy niemal za wszelką cenę będą chcieli Cie zatrzymać.

Opublikowano

Tak tez zrobię.Umowę mam do końca lipca więc w połowie czerwca już będę chciał wysłać,aby mieli czas na przygotowanie sensownej propozycji.

Opublikowano

ale tak jest wszédzie, u operatora komórkowego tez lepiej wypowiedzenie wyslac...

Opublikowano

Oczywiście historia lubi się powtarzać. Kończy mi się obecna umowa i dzwonią z propozycją o 50 zł większą za ten sam pakiet co mam teraz :facepalm: Wypowiedzenie już poszło

Opublikowano

Moja umowa się kończy w grudniu... Chętnie odstąpiłbym cesję na kogoś innego, bo masakra jakaś... Mam abonament 59 zł i nie narzekałbym, gdyby nie to, że mam satkę 60 cm i gubi mi kanały HD... Czasami kilka dni nie mam żadnego kanału. Wypowiedziałbym już teraz, ale za karę chcą 3 miesiące zapłacić 100% ceny i za każdy miesiąc zerwany 10 zł kary :facepalm:

Opublikowano

sobie zmien antene bo masz za mała lub źle ustawioną ...

Opublikowano

Nitroo do doopy masz antene. Ja już dawno założyłem antene 100cm i nawet przy wiekszuch opadach nie ma problemu

Opublikowano

Tak podejrzewam, ale nie opłaca mi się już w to inwestować. Nie chcę już żadnej satki. Mam neta z UPC i wolę od nich też kablówkę wziąć :wink:

Opublikowano
Oczywiście historia lubi się powtarzać. Kończy mi się obecna umowa i dzwonią z propozycją o 50 zł większą za ten sam pakiet co mam teraz :facepalm: Wypowiedzenie już poszło

Jak dostaniesz odpowiedź to napisz co Ci zaproponowali.Swoje warunki zaproponowałes czy tylko wypowiedzenie?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda ze nie zaglądałem do tego tematu bo właśnie wziąłem abo na 19,90zł tzw. START+.

Ale dobra wiadomość, dostałem karte kameleona. Teraz podnosze pakiecik.

Opublikowano

@julo23, no i możesz sobie darmowy multiroom w domu teraz zrobić ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Trochę zaspałem z wysłaniem wypowiedzenia,bo umowę mam do końca lipca.Zadzwoniłem dziś ponownie do NC+,wypytałem o propozycje:

79,90zł/24mieś pakiet film (C+,C+film i C+film2) a przy umowie na 15miesięcy cena 89,90zł.

Zapytałem o wypowiedzenie,to mówili że już za pózno i obowiązuje 3 miesięczne wypowiedzenie a przez ten czas abonament będzie wyższy:facepalm: Ile?Nawet 2 razy więcej:facepalm: Kurde,jakaś masakra.Kiedyś normalnie umowa była na 15 miechów i próbowali jakoś zachęcić klienta do pozostania a teraz-"przykro mi,to najniższa możliwa oferta do zaproponowania Panu"!

Czy ktoś z Was nie wypowiedział umowy i podnieśli mu rachunki za tv?

Opublikowano

ja..spóźniłem sie o 2 dni i musiałem zapłacić dodatkowo pierwszy miesiąc 400pln a drugi 270:thumbdown: miałem FULLa za 119 (z MR)

oddałem tuner i wziąłem nowy.

Opublikowano

Ja pier.ole,ale Cie podliczyli :wallbash:Faktycznie czekałeś 3 miechy na zatwierdzenie wypowiedzenia?Na dniach muszę podjąć decyzję,bo nie chcę takich kar gdybym miał teraz wypowiadać.Ciekawe czy coś bym wytargował,przedłużając umowę osobiście,np.w centrum handlowym,czasem stoją takie wolne stoiska:eusathink:?

Opublikowano

no niestety, jak się ma w promocji to trzeba dokładnie czytać umowę...szczególnie to, co czeka nas po zakończeniu okresu promocyjnego...:thumbdown:

---------- Post dopisany at 14:39 ---------- Poprzedni post napisany at 00:27 ----------

Tak, czekałem do końca. Bo i tak mialłem uszkodzony tuner. A wysyłki wyniosła by mnie podobnie co opłata. Do tego musiałbym być 2 tyg bez polskiej tv. A nowego media boxa biechcieli dać za darmo.

Mam więc teraz nowy tuner plus tańszy abonament.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk