wrc Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Tomku ja również bardzo dziękuję za ostatnią tranzakcję. I pragnę polecić wszystkim pełen profesjonalizm, super kontakt i ekspresową wysyłkę!!!
akjam Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Ja znowu tutaj jestem. Proszę sprzęgło alternatora 022 903 119 C. Prośba wysłana też na PW. Dzięki!
Nosfer Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Jestem bardzo zadowolony z zakupów u Tomka Tomek zawsze świetnie wszystko przygotowuje i ma najlepsze części Jest świetnym kolegą, najlepiej pomaga ze wszystkim oraz jest bezinteresowny To najlepszy człowiek na forum :good: Jak kupię coś u niego za najniższą cenę to nigdy mi się nie psuje i działa lepiej niż przewidzieli to w fabryce.. Od kąd kupuję u Tomka mam więcej przyjaciół !! Dzięki Tomek _________________________________________________ - tak to miałem napisać Tomku ?
TOM77 Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Opublikowano 26 Listopada 2009 Jestem bardzo zadowolony z zakupów u Tomka Tomek zawsze świetnie wszystko przygotowuje i ma najlepsze części Jest świetnym kolegą, najlepiej pomaga ze wszystkim oraz jest bezinteresowny To najlepszy człowiek na forum :good: Jak kupię coś u niego za najniższą cenę to nigdy mi się nie psuje i działa lepiej niż przewidzieli to w fabryce.. Od kąd kupuję u Tomka mam więcej przyjaciół !! Dzięki Tomek _________________________________________________ - tak to miałem napisać Tomku ? Przemo miało być inaczej, ale to też mi się bardzo podoba :polew:
kokos Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Jestem bardzo zadowolony z zakupów u Tomka Tomek zawsze świetnie wszystko przygotowuje i ma najlepsze części Jest świetnym kolegą, najlepiej pomaga ze wszystkim oraz jest bezinteresowny To najlepszy człowiek na forum :good: Jak kupię coś u niego za najniższą cenę to nigdy mi się nie psuje i działa lepiej niż przewidzieli to w fabryce.. Od kąd kupuję u Tomka mam więcej przyjaciół !! Dzięki Tomek _________________________________________________ - tak to miałem napisać Tomku ? ty chyba te czesci za darmo dostajesz???
TOM77 Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Opublikowano 27 Listopada 2009 Jestem bardzo zadowolony z zakupów u Tomka Tomek zawsze świetnie wszystko przygotowuje i ma najlepsze części Jest świetnym kolegą, najlepiej pomaga ze wszystkim oraz jest bezinteresowny To najlepszy człowiek na forum :good: Jak kupię coś u niego za najniższą cenę to nigdy mi się nie psuje i działa lepiej niż przewidzieli to w fabryce.. Od kąd kupuję u Tomka mam więcej przyjaciół !! Dzięki Tomek _________________________________________________ - tak to miałem napisać Tomku ? ty chyba te czesci za darmo dostajesz??? I jeszcze kawę muszę mu robić :gwizdanie: obsługa kompleksowa
Nosfer Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 A ta kawa to najlepsza kawa jaką w życiu piłem !!
sołtys85 Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 A ta kawa to najlepsza kawa jaką w życiu piłem !! Z mleczkiem? :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 A ta kawa to najlepsza kawa jaką w życiu piłem !! Z mleczkiem? :gwizdanie: Zawsze czarna..
TOM77 Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Opublikowano 27 Listopada 2009 A ta kawa to najlepsza kawa jaką w życiu piłem !! Z mleczkiem? :gwizdanie: Zawsze czarna.. Wiem, że lubisz czarne :naughty:
grzesu3 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Jestem właśnie po wymianie - pasek rozrządu Gates - rolka napinająca INA - rolka prowadząca INA - tłumik drgań INA - pompa wody SKF oraz AMORTYZATORY + ODBOIE + OSŁONY DO SAMOCHODU AUDI A4 NA OŚ TYLNA firma SACHS. 100% zadowolenia. Szybka przesyłka, towar dobrany elegancko. :good: OBOIŚCIE POLECAM użytkownika TOM77. i
K4rol81 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Tomku możesz podać mi ceny cześci i mat.eksploat. do AFN : -MObil 1 10w40 4L albo 5L w bańce -motul synergie 6100 + 10w40 4L albo 5L w bańce -filtr oleju(mann,filtron) -rozrząd do afn-a (pasek-gates albo conti,rolka-ina,napinacz-ina) -koło zębate na wał + śruba i jakie koszty wysyłki. Pozdrawiam Karol
TOM77 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Tomku możesz podać mi ceny cześci i mat.eksploat. do AFN : -MObil 1 10w40 4L albo 5L w bańce -motul synergie 6100 + 10w40 4L albo 5L w bańce -filtr oleju(mann,filtron) -rozrząd do afn-a (pasek-gates albo conti,rolka-ina,napinacz-ina) -koło zębate na wał + śruba i jakie koszty wysyłki Pozdrawiam Karol Wiadomość wysłana na pw. Przy okazji chciałem napisać o promocji na zestawy wahaczy Lemfordera do modelu B5 (cena za kpl. 1500 zł-obowiązuje do końca grudnia Inne części też w nowych niższych cenach.... Pozdrawiam
jerry45 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Witam Po raz kolejny chciałbym podziękować koledze TOM77 za udane zakupy, ekspresowa wysyłkę. Siłowniki zamontowane, wszystko hula jak należy. Pozdrawiam
akjam Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Sprzęgiełko alternatora po extra szybkiej wysyłce wymienione i już brak jęczenia... Uff... Do nastepnego razu! Dzięx!
ogar Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Dzięki Tomek paczka doszła dziś popołudniu.Wszystko O.K-towar i oczywiście ceny :naughty:Do następnego razu
Toretto_1 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Obecnie poszedł kompletny rozrząd + hamulce przód i tył oraz wszystkie filtry. Dla zainteresowanych w porównaniu do cen ASO bez zniżek (a wg znajomego mogłem liczyć na 15% bez jego zarobku) u Tomka wyszło prawie połowę taniej Tak więc nie oglądać się bracia tylko kupować, ale tylko u naszego kolegi Tomka Teraz jeszcze tylko w stycznie EGR do wymiany i OCT do założenia Jeszcze raz dzięki Tomek!
PIXI Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Jak zwykle profesjonalna obsługa i pomoc ... może nie wiele zamówiłem ale za to jaka satysfakcja . Gorąco polecam transakcje z Klubowiczem .....TOM 77 na Vip-a
Nosfer Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Jak zwykle profesjonalna obsługa i pomoc ... może nie wiele zamówiłem ale za to jaka satysfakcja . Gorąco polecam transakcje z Klubowiczem .....TOM 77 na Vip-a Nie podlizuj się. I tak Tomek robi Cię w wała i w pudełka od oryginałów wkłada Ci podróby z filipin..
Buba Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Jak zwykle profesjonalna obsługa i pomoc ... może nie wiele zamówiłem ale za to jaka satysfakcja . Gorąco polecam transakcje z Klubowiczem .....TOM 77 na Vip-a Nie podlizuj się. I tak Tomek robi Cię w wała i w pudełka od oryginałów wkłada Ci podróby z filipin.. wazelina zeby jeszcze jakies rabaciki dostac Robiac zakupy u TOMa dostajesz dziewczyny z filipin. kilka chwil sam na sam. Taki bonus ostatnio do zakupow :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi