pietro Opublikowano 5 Listopada 2006 Opublikowano 5 Listopada 2006 smigam nim dopiero od tygodnia!troche trwalo zalatwianie dokumentow(autko sprowadzone)z wloch do pl-u a teraz juz na polskich blachach jezdzi znow we wloszech!hi hi.przebieg to 187 tys.ale silnik dwa miesiace temu byl remontowany.
T-żółw Opublikowano 5 Listopada 2006 Opublikowano 5 Listopada 2006 fiu fiu fajna bryka avant + q + 1.8T 180 KM na pewno ładnie jeżdzi :!: he he miałbym niezły dylemat jakbym miał 2.8q i taki zestaw do wyboru :razz: :shock: o w mordę za***iste ramki masz :mrgreen:
pre_pl Opublikowano 5 Listopada 2006 Opublikowano 5 Listopada 2006 ładna fura, a konfiguracja jeszcze lepsza... Jest jednak pewne ale.... RAMKI !!! Chłopie, co to jest do diaska ? :shock: I się nawet nie zapisujesz ? http://frakir.man.lublin.pl/~hugo/forum/viewtopic.php?t=3401
pietro Opublikowano 5 Listopada 2006 Autor Opublikowano 5 Listopada 2006 zaraz wywolam burze tymi ramkami!hi hi.napewno znajdzie sie ktos kto bedzie pisal ze audi z takimi ramkami i takie inne bzury.
Szewczenko7 Opublikowano 5 Listopada 2006 Opublikowano 5 Listopada 2006 ładne audi a te biale a4 na drugim planie to znajomy??
pietro Opublikowano 5 Listopada 2006 Autor Opublikowano 5 Listopada 2006 biale A4 w planie to byla moja poprzednia furka! teraz jezdzi nia moj brat a ja przesiadlem sie do tego co widac na zalaczonych obrazkach.
wiki Opublikowano 5 Listopada 2006 Opublikowano 5 Listopada 2006 ładniutki avancik :razz: a co rozumiesz przez remont to aż tak było z nią żle :?:
Gość rob Opublikowano 5 Listopada 2006 Opublikowano 5 Listopada 2006 sedan na avanta, świetna zamiana
bushi Opublikowano 6 Listopada 2006 Opublikowano 6 Listopada 2006 Heh ładniutka i z przyjemnym silniczkiem heh az się chce wsiaść do środka.
AZIK Opublikowano 6 Listopada 2006 Opublikowano 6 Listopada 2006 Zajefajny samochodzik. Ładne fotele i kiera. A ramki są też fajne choć z innego klubu - mnie tam nie przeszkadzają.
adadur Opublikowano 6 Listopada 2006 Opublikowano 6 Listopada 2006 jesteś pewien żę te auto nie jest po przejściach?
Gość Tomboy Opublikowano 6 Listopada 2006 Opublikowano 6 Listopada 2006 polonez tuning klub rozbawilo mnie to
pietro Opublikowano 6 Listopada 2006 Autor Opublikowano 6 Listopada 2006 a o jakich przejsciach mowisz??znam poprzedniego wlasciciela,zatarl silnik jadac na wakacje,wszystko zostalo naprawione w autoryzowanym serwisie Audi,silnik ma 2 lata gwarancji,mam fakture za naprawe.kontaktowalem sie takze z tym warsztatem i nie ma zadnej sciemy.
adadur Opublikowano 6 Listopada 2006 Opublikowano 6 Listopada 2006 No i wiesz o tym że masz tylnie lampy z wersji po 2 lifcie
Dabro Opublikowano 6 Listopada 2006 Opublikowano 6 Listopada 2006 Piekne auto Niech długo służy. Widze ze masz LPG nafotce widac korek. Duzo Takie auto pali gazu w takiej konfiguracji Turbo + Quattro?
pietro Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Opublikowano 7 Listopada 2006 instalacja jest swiezutka ,na dzien dzisiejszy w miescie spala okolo 15l/100km.w trasie wyszlo okolo 11-12l/100km. wiec przy tutejszych cenach lpg-0.58 centow, PB 1.30 jest oplacalne.
Rekomendowane odpowiedzi