black dragon 5 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Nawet fajna konfiguracja Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
turdzi Opublikowano 13 Czerwca 2016 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zastanawiam sie po jaki Ch....... Lansują model którego nie da sie zamówić przez następny rok.Mysle tu o S4.A4/S4 zaprezentowali we wrześniu 2015 jest połowa lipca 2016 i nadel nie da sie zamówić.Ponoc maja ruszyć od sierpnia czyli pierwsze auta trafia do klientów koniec 2016 półtora roku po premierze.To jest po prostu niepoważne.Ja porsche lasuje nowy model to tydzień pózniej idziesz do slalonu i go zamawiasz.Tak to powinno wygladac.
MarcinOslo Opublikowano 13 Czerwca 2016 Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) Moze sie troche pospieszyli z premiera i pokazali auto na tyle niedopracowane ze bali sie to puscic w swiat .. Zamawiasz Eske ? Edytowane 13 Czerwca 2016 przez MarcinOslo
edraven Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Nie zamawia, ale powkur$%$^ć się można
turdzi Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Moze sie troche pospieszyli z premiera i pokazali auto na tyle niedopracowane ze bali sie to puscic w swiat .. Zamawiasz Eske ? Na razie nie mam czego zamówić
st4yKool Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Mozna w ogole dorwac S4 na jakas jazde probna?
Tomeks Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 mozna,ktos na fejsie wklejal foty z przejazdzki
turdzi Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 W oficjalnej sieci nie mozna sa na razie tylko auta dla prasy.
Wosho Opublikowano 21 Czerwca 2017 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Witam wszystkich Ponieważ poszukuje nowego samochodu i jedną z opcji jest a4 pytanie czy jest na forum polecany handlowiec najchetniej z Wawy i okolic? Aktualnie mam oferte od brokera na 25% rabat i pytanie czy da radę się zbliżyć do tego czy nie ma opcji?
mystic.pl Opublikowano 21 Czerwca 2017 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Raczej nie ma opcji. Max to 20% jeśli bierzesz demówkę dostępną akurat u dealera, lub max 25 jeśli demo stoi od zeszłego roku modelowego.
Wosho Opublikowano 22 Czerwca 2017 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Rozumiem, demówki bym się bał przy tak zaawansowanym samochodzie, bo wiadomo jak ludzie traktują nieswoje ;/
Kamyk Opublikowano 23 Czerwca 2017 Opublikowano 23 Czerwca 2017 jak się na tyle ustawiłeś z brokerem to więcej nie szukaj - bierz
INFOLUDEK Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Dnia 21.06.2017 o 14:06, Wosho napisał: Witam wszystkich Ponieważ poszukuje nowego samochodu i jedną z opcji jest a4 pytanie czy jest na forum polecany handlowiec najchetniej z Wawy i okolic? Aktualnie mam oferte od brokera na 25% rabat i pytanie czy da radę się zbliżyć do tego czy nie ma opcji? Jeśli masz 25% od brokera to bierz i nie szukaj nic nie znajdziesz taniej. I tak bardzo duży. Ja miałem większy niewiele ale trzeba się wykazać flotą minimum 15 aut z gruby VAG lub 10 audi w firmie by odgórnie był większy rabat. Tylko, że on nie jest też klasycznie liczony ten rabat wiec każde auto z konfiguratora może inaczej wyjsc procentowo: - jest rabat kwotowy od kwoty bazowej - rabat na wyposażenie - niektóre wyposażenia nie są rabatowane W moim przypadku full opcji wyszło ciut więcej niż ty masz od brokera
griga-st Opublikowano 30 Lipca 2017 Opublikowano 30 Lipca 2017 Było już o tym? http://www.auto-motor-und-sport.de/news/audi-s4-s5-2-0-tfsi-190-ps-bestellstopp-12199735.html Narozrabiali i smrod się ciągnie...
Kosmita Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) Pisałem tutaj chociaż jeszcze wtedy nie do końca rozumiałem o co chodzi.. Póki co eSy i ultra zniknęły z konfiguratorów w całej UE. Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez Kosmita
olivierofm Opublikowano 28 Maja 2020 Opublikowano 28 Maja 2020 Witam, jeśli ponawiam pytanie to sorki, ale nie mogłem znaleźć wątku, otóż mam pytanie odnośnie b9 i silnika 2.0tdi 190km. Obecnie podsiadam b8 po lifcie w 2.0tfsi w quattro i noszę się z zakupem b9 z wyżej wspomnianym silnikiem ON. Dlaczego? Nie ukrywam, że bardzo dużo jeżdżę w trasie i PB najnormalniej w świecie sporo mnie zżera pod względem paliwa (a nie chcę gazować, bo mam jakoś obawy), a dużo czytałem o tym silniku diesla w b9, że są ekonomiczne i na czym mi też zależy - dynamiczne, bo jeśli mam się wkurzać, że auto jest mulaste to wolę zarabiać tylko na PB Jeśli jest ktoś życzliwy kto może był w podobnej sytuacji co ja - korzystał z 2.0tfsi a wskoczył na 2.0tdi i ma coś do powiedzenia to chętnie posłucham "mądrych sugestii"
Rekomendowane odpowiedzi