Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AGB] My S4 Avant Quattro- nowe foto strona 12, nowa cena :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda, ze moment tak spada.

Opublikowano

No to na co czekasz? :decayed:

Opublikowano

No to na co czekasz? :decayed:

na manne z nieba hehehe, zostalo kupic sprzeglo i pompe paliwa, reszte juz mam :) no i poskaldac oczywiscie :) nie spiesze sie, chce zrobic na koniec sezonu :)
Opublikowano

fura super, wykres mocy niezly wprawdzie moment spada ale moc sie dalej trzyma - pieknie to musi latac i ten dół malina :kox:

no i zalozyc rns-e ;) lub navi+

co to rns-e i do czego sluzy?

pytanie serio: ja w aucie doceniam tylko to co przydatne w jezdzie (moc prowadzenie naped) i np navi nie uzywam wiec nie jestem w temacie

Opublikowano

:> Po ostatnim upalaniu mogę stwierdzić że jako tako się odpycha, a tak na poważnie to już jest dobrze, a te K04 nie powinny tak długo czekać :evil: wkładaj bo zardzewieją.

Pozdro

Opublikowano

jestes posiadaczem pieknego autka, super felga, i extra siedzonka, mam dokladnie taka sama bude z identycznym srodkiem tylko ze fotele z materialu tez Recaro, pozdrawiam :)

Opublikowano

Kurde za 35tyś , to bym się zastanowił nad tą lalką :naughty::decayed: , ni eszkoda Ci chłopoku , taki śliczny furacz , fajnie jakby poszedł w odpowiednie ręcę :cool1:

Opublikowano

a ja wiem czy mi szkoda, chyba nie, juz nie przywizauje sie do aut tak jak kiedys bo "Dzieki Bogu" kolejne sa coraz szybsze :)

Kurde za 35tyś , to bym się zastanowił nad tą lalką :n

popraw sie :naughty:
Opublikowano

popraw sie :naughty:

35,1 tyś :naughty: :naughty: :tongue4: :tongue4:
Opublikowano

Iverson uwierz ta Eska to w tej chwili najładniejsza i najbardziej zadbana na allegro.

Mówie to z autopsji widziałem auto na Żywo i pod maską i na zewnątrz i jest naprawde spoko Eska, jeździłem i robi naprawde porządek na skrzyżowaniach :naughty: kolega Kosiniak zna zasade używania aut z turbo i wszystko jest zadbane.

Naprawde to auto moge polecić :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...