Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] Blue Strawberry Turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tomaszu koła to oddzielna bajka, trafiła się okazja to kupiłem. Zawsze mogę sprzedać i na nich zarobić także no :naughty:

Kajtek no czekamy na pogodę i będziemy działać, mam nadzieję że się uda zejść na nich i będzie miód :wink:

Opublikowano

Mefju, wiesz że mocno trzymam kciuki żebyś zostawił te prosięta, bo da radę jeździć na takim setupie i przy odrobinie chęci da się go położyć. Nie tak jak na 18stkach ale co z tego :decayed: a co do pasażerów z tyłu to ja na 18stkach już miałem z tym problem :grin: przez miękki gwint

Opublikowano
Junior jak tam twoje 19" jakies postepy sa?

mam je już w chacie, powiercone są elegancko. Idą w proszek w przyszłym tygodniu no i po świętach chciałbym pasować na aucie :decayed:

Opublikowano
Junior jak tam twoje 19" jakies postepy sa?

mam je już w chacie, powiercone są elegancko. Idą w proszek w przyszłym tygodniu no i po świętach chciałbym pasować na aucie :decayed:

No to trzymam kciuki, i czekam na foty ze spasowania.

pzd

---------- Post dopisany at 15:55 ---------- Poprzedni post napisany at 15:15 ----------

WhyMe ja mam 61cm od ziemi do blotnika, więc niema tragedii, ale jak zrobi sie cieplej będę jeszcze próbował urwać z 10-20mm.

wiec trzymam kciuki za ciebie.

Opublikowano
WhyMe ja mam 61cm od ziemi do blotnika, więc niema tragedii, ale jak zrobi sie cieplej będę jeszcze próbował urwać z 10-20mm.

wiec trzymam kciuki za ciebie.

Dzięki jeszcze raz Patryk :hi:

Opublikowano

Nie ma to tamto, kibicuję prosiakom :D

Opublikowano

jak tak patrze na to jak wy pakujecie 19 to też bym sobie zapodał ale już moje mam na cacy i szkoda sprzedać jak tyle pracy już włożyłem :wink:

ale wam kibicuje bo będzie kosa :kox:

Opublikowano

Mati pochwal się felgami :naughty:

Opublikowano

kiedy spot na letnim felunku?

Opublikowano

Jak będzie cieplej. Ale Łaj mi niestety nie wpadnie:grin:

Opublikowano
Jak będzie cieplej. Ale Łaj mi niestety nie wpadnie:grin:

Nie wpadnę bo jeszcze zazdrość cię zeżre :polew:

Opublikowano

No rzeczywiście jest czego:facepalm:

Opublikowano

Nie ma się czym chwalić ORI Audi :wink:

Opublikowano

Nie ma się czym chwalić ORI Audi :wink:

Pw. :naughty:

Opublikowano

Siema mialem ci foty pokazac

Sorki ale tylko takie bo auto ujebane na maxa, pogoda sie zj***la u mnie :facepalm:

IMG_0073_1.jpg

IMG_0075_2.jpg

Tez mam 2 dystanse na jednym kole i nic sie nie dzieje :wink:

kiedy wkoncu spasujesz swoje?

Opublikowano

Ładnie leży. U mnie to będzie bardziej wystawać tak mi się wydaje. Na razie walczę z kupnem dystansów, ciężko kupić dystanse 5x130 10mm. Znalazłem firmę która prawdopodobnie wytoczy dla mnie takie dystanse :wink: Powiedź mi jeszcze ile masz te dystanse mm?

Ps. Wróciły czarne relingi :bag:

Opublikowano

U mnie tyle wystaje po rolowaniu blotnika bo tak to by jeszcze wiecej wystawalo :decayed:

Ale teraz jest git musze tylko w dol jeszcze zejsc :facepalm:

Z tylu mam 20mm przykrecana flansze i na to 15mm przelot...

A ja wogole nie mam relingow hehe ale wroca na nastepna zime :facepalm: niestety

Opublikowano

Też szukam maszynki żeby te nadkola zrobić i przy okazji Sysio chciał :decayed:

Opublikowano
Też szukam maszynki żeby te nadkola zrobić i przy okazji Sysio chciał :decayed:

No działaj działaj ja chcę się załapać przy okazji bo jeszcze nawet nie przymierzyłem felg z dystansem, ale czuję, że bez rolowania się nie obejdzie jak coś to melduj zaraz:wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...