Kasjan Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Tak czytam czytam Twoj watek i mysle ze ja jednak nie skusilbym sie na felgi o takich parametrach. Dzisiaj odebralem swoje 18 flaty z oponkami 215/35 to jak dla mnie w sam raz. No ale do odwaznych swiat nalezy. Powodzenia w modach!
WhyMe? Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 a wiesz że pod dip'a lakier musi być w bardzo dobrym stanie? Nierówne miejsca się wyrówna czy wypoleruje i wsio Tak czytam czytam Twoj watek i mysle ze ja jednak nie skusilbym sie na felgi o takich parametrach. Dzisiaj odebralem swoje 18 flaty z oponkami 215/35 to jak dla mnie w sam raz. No ale do odwaznych swiat nalezy. Powodzenia w modach! Dzięki
Chuck Norris Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Nie dipuj nic . Roluj nadkola, jak coś będzie nie tak to do lakiernika i tyle, a jak będziesz niezadowolony z lakieru to zapraszam do mnie to Ci walniemy korekte, miejsce do spania się jakieś znajdzie , przy okazji coś łykniemy, chuuuj z maturą i egzaminami :kox:.
WhyMe? Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Na razie czekam na rolowanie nadkoli. Jak nie popęka to maluję progi, drzwi i dokładki zderzaków i jedziemy z koksem. Jak popęka to wtedy będę myślał A ty Marcinku korekty robisz?
Tomasz Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Na razie czekam na rolowanie nadkoli. Jak nie popęka to maluję progi, drzwi i dokładki zderzaków i jedziemy z koksem. Jak popęka to wtedy będę myślał A ty Marcinku korekty robisz? jakie progi chcesz malować? chyba nie te co masz na aucie:wink:
WhyMe? Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Na razie czekam na rolowanie nadkoli. Jak nie popęka to maluję progi, drzwi i dokładki zderzaków i jedziemy z koksem. Jak popęka to wtedy będę myślał A ty Marcinku korekty robisz? jakie progi chcesz malować? chyba nie te co masz na aucie:wink: Już do mnie idą progi z omegi. Takie co cymek czy mrogal miał Do tego dzisiaj listwy z drzwi poleciały
WhyMe? Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 szkoda że nie z S4, Tomek myślałem już długo nad tym. Ale dorwij listwy na drzwi S4 to jak w Totka wygrać
Chuck Norris Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Na razie czekam na rolowanie nadkoli. Jak nie popęka to maluję progi, drzwi i dokładki zderzaków i jedziemy z koksem. Jak popęka to wtedy będę myślał A ty Marcinku korekty robisz? Dla siebie, dla rodziny i kumpli coś tam modze, ale do np. Vario mi daleko hehe , dokupuje kosmetyki w miarę potrzeb, ale wszystko rozbija się o kase, za dużo wydatków, za mało pieniążków jak zwykle . Ale jakbys wpadł to bym ugościł, nie ma to tamto .
WhyMe? Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Na razie czekam na rolowanie nadkoli. Jak nie popęka to maluję progi, drzwi i dokładki zderzaków i jedziemy z koksem. Jak popęka to wtedy będę myślał A ty Marcinku korekty robisz? Dla siebie, dla rodziny i kumpli coś tam modze, ale do np. Vario mi daleko hehe , dokupuje kosmetyki w miarę potrzeb, ale wszystko rozbija się o kase, za dużo wydatków, za mało pieniążków jak zwykle . Ale jakbys wpadł to bym ugościł, nie ma to tamto . A to jest opcja do przemyślenia, tak przed nysą :kox::naughty: ---------- Post dopisany 20-04-2013 at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany 05-04-2013 at 21:54 ---------- No więc. Fura zostaje A tak na poważnie jestem w toku pasowania prosiaków A ty Kaju żryj snikersa bo 10J siadło
jihaad Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 No więc. Fura zostaje [...] A ty Kaju żryj snikersa bo 10J siadło Wszystkie amory skręciłeś?
kaju Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 No więc. Fura zostaje [...] A ty Kaju żryj snikersa bo 10J siadło przelew zrób a mi tu nie pier**l o snickersach!
WhyMe? Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2013 No więc. Fura zostaje [...] A ty Kaju żryj snikersa bo 10J siadło Wszystkie amory skręciłeś? Zaraz lecę przód kręcić :hi:Karol zapomniałem Zaraz ogarnę
kaju Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Dopsz ---------- Post dopisany at 18:55 ---------- Poprzedni post napisany at 18:53 ---------- Tak się zastanawiam czemu do zdjęcia usiadłeś z tyłu... czyżbyś wyjął przedni fotel...?
moskal Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zrobiles tak jak Ci stary radził ?? :naughty:
kaju Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zrobiles tak jak Ci stary radził ?? :naughty: Pamiętaj Mefju, suchej sie tego, co mo obrośniętego!
moskal Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Pamiętaj Mefju, suchej sie tego, co mo obrośniętego! No to bys sie k**wa zdziwił :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi