Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] Blue Strawberry Turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
śmieszny jesteś... za to co wpakowałeś miałbyś 6 lat młotrzego :facepalm:

Ale można robić z taczki :polew:

Gramy dzisiaj, czy jeszcze "konserwacje" robisz?

konserwacja trwa cały weekend kaju :decayed:

Opublikowano

BTW, zainstalujcie z Mefjem teamviewer i mu zrób zdalnie tego MOHa. Trzeba jeszcze ludzi powerbować, co wieczorami mają chwilę i by się pograło większą ekipą.

---------- Post dopisany at 13:04 ---------- Poprzedni post napisany at 13:03 ----------

Ale można robić z taczki :polew:

Gramy dzisiaj, czy jeszcze "konserwacje" robisz?

konserwacja trwa cały weekend kaju :decayed:

Dopsz :decayed: w tygodniu i tak Ty tam obrabiasz słyszałem, także dajmy chłopakowi spokój :polew: EOT.

Opublikowano

Właśnie miałem pisać czy moha ogarnął:decayed: Kaju, na więcej osób trzeba inną grę ogarnąć, bo na hamachi max 5 osób może być :kwasny: Chyba, że jakiś serwer by był, ale moha to ja nie ogarniam w takich sprawach :decayed: Chyba, że cs, wtedy serwer i lecimy :naughty: mogę grać, ale z netem w domu bywa różnie :grin: niby dobry, a lagi są często. Kaju, ogarnij csa i można grać. Długo nie grałem, a chętnie bym coś skleił :kox: Serwer też mogę kupić, jak dorzucicie jakiś grosik :naughty: No i osób na pewno by było więcej, bo już na forum i po 8 osób graliśmy. Ja serwer i tak muszę kupić, bo chociażby whyme płacił mi na serwer, ale nie kupiłem, bo tylko 3 wpłaty dostałem :facepalm:

Opublikowano

Fiem topsze o tym :facepalm:

No panowie ogarnijcie mi tego MOHa bo bym chętnie pograł. Dzisiaj na wieczór można się ustawić :wink:

Opublikowano
Zrobiles tak jak Ci stary radził ?? :naughty::naughty::naughty:

Genau :naughty:

---------- Post dopisany at 11:51 ---------- Poprzedni post napisany at 11:36 ----------

Po wielu próbach i kombinowaniu suka z tył siadła :kox: Tak jest bez żadnego obciążenia w aucie, więc teraz tylko gwintem do góry i mam tył gotowy :jerk:

http://imageshack.us/a/img855/9973/48540441.jpg

http://imageshack.us/a/img94/7179/25987868.jpg

http://imageshack.us/a/img854/5144/56494136.jpg

kurde :kox::naughty: szał h*ja ale gdzie Ty bedziesz tak jezdził...?:whistling:

ale ogólnie suty staja dęba:slina:

Opublikowano

Ja po drogach będę tym jeździł :grin:

Opublikowano

Założyć 215/35 i masz idealny spad do ajrajda:decayed: błotnik siada między rant a oponę :decayed:

Opublikowano
Założyć 215/35 i masz idealny spad do ajrajda:decayed: błotnik siada między rant a oponę :decayed:

True :decayed:

Edytko :naughty:

Opublikowano

No ba :good:

Opublikowano

ja erdole będzie grubo, już nie umiem się doczekać aż wszystko będzie pasowało :naughty:

Opublikowano

Tył posadziłem na odbojach, podkręciłem 1cm gwint. Gleba spoko, do tego przy skoku amortyzatora nie obciera o oponę, ale felga trze o sprężynę amortyzatora :facepalm: Idę dalej kombinować :wink:

Opublikowano
Tył posadziłem na odbojach, podkręciłem 1cm gwint. Gleba spoko, do tego przy skoku amortyzatora nie obciera o oponę, ale felga trze o sprężynę amortyzatora :facepalm: Idę dalej kombinować :wink:

walcz walcz :decayed:

Opublikowano

wyjdź z auta wrzuć jeden, biegnij obok i nasłuc**j czy trze :grin:

Opublikowano

nie nadąży :grin:

Opublikowano

Ja mu doradziłem, że skoczył do spożywczego, kupił trzy kilo smalcu i przesmarował po dachu. Może psy wpierdolą :grin:

Opublikowano

UMARŁEM :polew:

Opublikowano

UMARŁEM :polew:

Doyebał jak Hanka w kartony :nabijasie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...