Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] Blue Strawberry Turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wyjdź z auta wrzuć jeden, biegnij obok i nasłuc**j czy trze :grin:

nie nadąży :grin:

nadąży...auto na 1 biegu się kula 7-8km/h:grin:

Opublikowano

UMARŁEM :polew:

Doyebał jak Hanka w kartony :nabijasie:

5498_1_500_No-To-Tera-Zes-Dojebal.jpg

Opublikowano

nadąży...auto na 1 biegu się kula 7-8km/h:grin:

no właśnie :whistling::polew::polew:

Nie no Mefju, szacuneczek jak spasujesz to jak trzeba :naughty:

Opublikowano

Da radę, tylko zapewne dystansik malutki będzie musiał wpakować. Ja swoje flaty musiałem położyć na 7mm dystansie bo tarło o fedra:wink:

Opublikowano
Da radę, tylko zapewne dystansik malutki będzie musiał wpakować. Ja swoje flaty musiałem położyć na 7mm dystansie bo tarło o fedra:wink:

Ori flat?! U mnie tarł tylko przy agresywnej zmianie pasa i to tarła opona, a nie fela :whistling:

Opublikowano

Ori flat?! U mnie tarł tylko przy agresywnej zmianie pasa i to tarła opona, a nie fela :whistling:

tak ori...i teraz zapytanie do Ciebie...jaką glebę miałeś...??:whistling::wink:

---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 23:06 ----------

bo ja mam -90 lub -100 w zależności od humoru:decayed::grin:

Opublikowano

Tył już na dzisiaj zostawiam w spokoju :facepalm: Trzeba będzie kupić inne sprężyny bo na tych udało mi się je tak przekręcić aby nie tarło ale to i tak nie ma sensu, bo mocniejszy zakręt i przytrze. Zabieram się teraz za przód :naughty:

---------- Post dopisany at 23:09 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ----------

Dystansu mam 30mm także :decayed:

Opublikowano

Piertolisz, ja mam nakrętkę 1-2mm od opony i jest miodzio :decayed:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 23:06 ----------

61cm od gleby do rantu błotnika.

Opublikowano

61cm od gleby do rantu błotnika.

60 lub 59...:wink:
Opublikowano
Tył już na dzisiaj zostawiam w spokoju :facepalm: Trzeba będzie kupić inne sprężyny bo na tych udało mi się je tak przekręcić aby nie tarło ale to i tak nie ma sensu, bo mocniejszy zakręt i przytrze. Zabieram się teraz za przód :naughty:

---------- Post dopisany at 23:09 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ----------

Dystansu mam 30mm także :decayed:

I tak to auto to będzie wydmuszka więc nie wiem jak ty chcesz wejść na takiej oponie i feldze szybciej z zakręt to powodzenia:hi:

Opublikowano

Chciałbym tyle :decayed: Jest na styk teraz, przejeżdżając przez studzienkę która jest 3mm nad asfaltem przyciera :grin:

---------- Post dopisany at 18:33 ---------- Poprzedni post napisany at 00:15 ----------

Na razie wszystko staje. Gwint cały wyciągam i idzie do regeneracji. Odświeżę go troszkę oraz zmienię sprężyny z tyłu na węższe i będzie miód :wink:

Opublikowano

masz nieaktualne zdjęcia :polew:

Opublikowano

Fśiśko w śwoim ćiasie :decayed:

Opublikowano

Chciałbym tyle :decayed: Jest na styk teraz, przejeżdżając przez studzienkę która jest 3mm nad asfaltem przyciera :grin:

:

gdybys miał Q mógłbyś auto wykorzystywac jako fadroma:decayed::grin:

Opublikowano

Kupiłem dzisiaj inny gwint, FK G36 ze względu na brak skompletowania sprężyn do mojego. Teraz czekamy na zawieszenie i możemy składać a w międzyczasie wypolerowałem rury z icka aby się ładnie na sezon prezentowały :naughty: Po zimie zaśniedziały przez sól na drogach :whistling: Do tego malowanie zacisków pod kolor nadwozia. Po za tym prawdopodobnie po zamontowaniu nowego gwintu felgi wejdą bez jednego dystansu co spowoduje że schowają się i będą tylko lekko wystawać :kox:

36717689.jpg

Opublikowano

:hi:daj foty jak to ogarniesz :slina::slina:

:wink:

Opublikowano

Już prawie kończymy..

img0474oj.jpg

Opublikowano

kiedy znowu zdecydujesz się na sprzedaż? :decayed:

Opublikowano
kiedy znowu zdecydujesz się na sprzedaż? :decayed:

Jak oddasz mi swoją A5 :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...