mrogal Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Lexusy poszły z pocałowaniem ręki. Nawet 2 godziny na aukcji nie minęły Chodzi mi o kabel który podłączę do wtyczki a z drugiej strony wyjdą 3 kabelki na 3 żarówki generalnie z wiazki auta ida kable do czarnej plaskiej wtyczki a ta wtyczke wpina sie we wklad ktory wtyka sie w lampe tak jest w ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Kupuj naklejkę A4-Klub bo to jest najlepszy pomysł, jak nie chcesz naklejać to możesz zrobić sobie ją na magnesie tak jak u mnie jest. W fotosiku w podpisie u mnie znajdziesz fotkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 mrogal o to mi dokładnie chodzi. Tylko gdzie to dostanę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 sprzedales lexusy?:shock3: myslalem ze takie rzeczy to ciezko za darmo oddac pewnie poszły na A4club:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 sprzedales lexusy?:shock3: myslalem ze takie rzeczy to ciezko za darmo oddac pewnie poszły na A4club:wink: tam lubią Tjuningi:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Koleś co kupił je, dzwoni do mnie i mówi "Cena mnie nie interesuje, biorę je od razu" Dzwonił do mnie w poniedziałek że wyglądają pięknie na jego audi i chciał mi zdjęcie wysłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Koleś co kupił je, dzwoni do mnie i mówi "Cena mnie nie interesuje, biorę je od razu" Dzwonił do mnie w poniedziałek że wyglądają pięknie na jego audi i chciał mi zdjęcie wysłać :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zasugerowałem 150 zł + koszty wysyłki i tak lampy sprzedane. Oby więcej takich allegrowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek12 Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Audi śliczne. Kolor robi już duże wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Zakupiłem przez weekend parę gratów do audi w tygodniu powinno wszystko przyjść a tymczasem się pochwalę - Wycieraczki płaskie VALEO - Emblemat S4 zastąpi czysty emblemat s-line na klapę i na grill - Lampy NOWE polifcie DEPO H7 - Xenon K8000 HID H7 - Ramki na tablice forumowe Do tego audi stoi u mechanika. Zrobione przednie zawieszenie, wymiana olejów i filtrów. W czwartek odbieram blachy PL i prawdopodobnie audi od mechanika i montuje graty Na nysę musi jakoś wyglądać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Zakupiłem przez weekend parę gratów do audi w tygodniu powinno wszystko przyjść a tymczasem się pochwalę - Wycieraczki płaskie VALEO - Emblemat S4 zastąpi czysty emblemat s-line na klapę i na grill - Lampy NOWE polifcie DEPO H7 - Xenon K8000 HID H7 - Tablice aluminiowe z napisem "WHY ME" idealne na zlot - Smycz "WHEEL-WHORES" - Ramki na tablice forumowe - Naklejka na tylną szybę "Leżę na glebie bitch`s" Do tego audi stoi u mechanika. Zrobione przednie zawieszenie, wymiana olejów i filtrów. W czwartek odbieram blachy PL i prawdopodobnie audi od mechanika i montuje graty Na nysę musi jakoś wyglądać! :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Zakupiłem przez weekend parę gratów do audi w tygodniu powinno wszystko przyjść a tymczasem się pochwalę - Wycieraczki płaskie VALEO - Emblemat S4 zastąpi czysty emblemat s-line na klapę i na grill - Lampy NOWE polifcie DEPO H7 - Xenon K8000 HID H7 - Tablice aluminiowe z napisem "WHY ME" idealne na zlot - Smycz "WHEEL-WHORES" - Ramki na tablice forumowe - Naklejka na tylną szybę "Leżę na glebie bitch`s" Do tego audi stoi u mechanika. Zrobione przednie zawieszenie, wymiana olejów i filtrów. W czwartek odbieram blachy PL i prawdopodobnie audi od mechanika i montuje graty Na nysę musi jakoś wyglądać! :facepalm: no właśnie, pojechałeś trochę poza miasto:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 pojechałeś trochę poza miasto:facepalm: jebłem:polew::polew: subtelnie as f*ck:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Zakupiłem przez weekend parę gratów do audi w tygodniu powinno wszystko przyjść a tymczasem się pochwalę - Wycieraczki płaskie VALEO - Emblemat S4 zastąpi czysty emblemat s-line na klapę i na grill - Lampy NOWE polifcie DEPO H7 - Xenon K8000 HID H7 - Tablice aluminiowe z napisem "WHY ME" idealne na zlot - Smycz "WHEEL-WHORES" - Ramki na tablice forumowe - Naklejka na tylną szybę "Leżę na glebie bitch`s" Do tego audi stoi u mechanika. Zrobione przednie zawieszenie, wymiana olejów i filtrów. W czwartek odbieram blachy PL i prawdopodobnie audi od mechanika i montuje graty Na nysę musi jakoś wyglądać! :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Słucham kochanych krytyków co znowu wam nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Nie wiem po co ci te znaczki s-line w B5 nie było s-line więc mega wiocha jak dla mnie. A co do naklejki "coś tam z glebą bitch" to pierw zrób glebe a potem naklejki:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Kurde faktycznie. Mogłem walnąć znaczek "PUMA jest za***isty" wtedy by pasowało? Mówiłem że mam tam porysowane i co miałem nakleić? Różowego słonia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 na pewno nie s-line naklejek jest w ch...j chocby a4-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Moim zdaniem to możesz sobie i przykleić s4 s-line RS4 RS5 RS6 RS1289437128. Ty chyba nie rozumiesz tego co my piszemy. Robimy to dlatego żebyś wiochy nie robił a ty widocznie wszystko odbierasz po swojemu. Przemyśl 3x zanim coś napiszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Równie dobrze mogłeś nakleić tam "M-power" Trzeba było ogarnąć te rysy a nie naklejać byle co żeby widać nie było...jak nie porównując u druciarza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi