mrogal Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Lexusy poszły z pocałowaniem ręki. Nawet 2 godziny na aukcji nie minęły Chodzi mi o kabel który podłączę do wtyczki a z drugiej strony wyjdą 3 kabelki na 3 żarówki generalnie z wiazki auta ida kable do czarnej plaskiej wtyczki a ta wtyczke wpina sie we wklad ktory wtyka sie w lampe tak jest w ori
PABLO Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Kupuj naklejkę A4-Klub bo to jest najlepszy pomysł, jak nie chcesz naklejać to możesz zrobić sobie ją na magnesie tak jak u mnie jest. W fotosiku w podpisie u mnie znajdziesz fotkę.
WhyMe? Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2012 mrogal o to mi dokładnie chodzi. Tylko gdzie to dostanę?
kkrawat Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 sprzedales lexusy?:shock3: myslalem ze takie rzeczy to ciezko za darmo oddac pewnie poszły na A4club:wink:
Kowi87 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 sprzedales lexusy?:shock3: myslalem ze takie rzeczy to ciezko za darmo oddac pewnie poszły na A4club:wink: tam lubią Tjuningi:decayed:
WhyMe? Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Koleś co kupił je, dzwoni do mnie i mówi "Cena mnie nie interesuje, biorę je od razu" Dzwonił do mnie w poniedziałek że wyglądają pięknie na jego audi i chciał mi zdjęcie wysłać
Piotrek98igo Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Koleś co kupił je, dzwoni do mnie i mówi "Cena mnie nie interesuje, biorę je od razu" Dzwonił do mnie w poniedziałek że wyglądają pięknie na jego audi i chciał mi zdjęcie wysłać :polew:
WhyMe? Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zasugerowałem 150 zł + koszty wysyłki i tak lampy sprzedane. Oby więcej takich allegrowiczów
Loczek12 Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Audi śliczne. Kolor robi już duże wrażenie
WhyMe? Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Opublikowano 6 Maja 2012 Zakupiłem przez weekend parę gratów do audi w tygodniu powinno wszystko przyjść a tymczasem się pochwalę - Wycieraczki płaskie VALEO - Emblemat S4 zastąpi czysty emblemat s-line na klapę i na grill - Lampy NOWE polifcie DEPO H7 - Xenon K8000 HID H7 - Ramki na tablice forumowe Do tego audi stoi u mechanika. Zrobione przednie zawieszenie, wymiana olejów i filtrów. W czwartek odbieram blachy PL i prawdopodobnie audi od mechanika i montuje graty Na nysę musi jakoś wyglądać!
P-U-M-A Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Zakupiłem przez weekend parę gratów do audi w tygodniu powinno wszystko przyjść a tymczasem się pochwalę - Wycieraczki płaskie VALEO - Emblemat S4 zastąpi czysty emblemat s-line na klapę i na grill - Lampy NOWE polifcie DEPO H7 - Xenon K8000 HID H7 - Tablice aluminiowe z napisem "WHY ME" idealne na zlot - Smycz "WHEEL-WHORES" - Ramki na tablice forumowe - Naklejka na tylną szybę "Leżę na glebie bitch`s" Do tego audi stoi u mechanika. Zrobione przednie zawieszenie, wymiana olejów i filtrów. W czwartek odbieram blachy PL i prawdopodobnie audi od mechanika i montuje graty Na nysę musi jakoś wyglądać! :facepalm:
slepy Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Zakupiłem przez weekend parę gratów do audi w tygodniu powinno wszystko przyjść a tymczasem się pochwalę - Wycieraczki płaskie VALEO - Emblemat S4 zastąpi czysty emblemat s-line na klapę i na grill - Lampy NOWE polifcie DEPO H7 - Xenon K8000 HID H7 - Tablice aluminiowe z napisem "WHY ME" idealne na zlot - Smycz "WHEEL-WHORES" - Ramki na tablice forumowe - Naklejka na tylną szybę "Leżę na glebie bitch`s" Do tego audi stoi u mechanika. Zrobione przednie zawieszenie, wymiana olejów i filtrów. W czwartek odbieram blachy PL i prawdopodobnie audi od mechanika i montuje graty Na nysę musi jakoś wyglądać! :facepalm: no właśnie, pojechałeś trochę poza miasto:facepalm:
Michał Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 pojechałeś trochę poza miasto:facepalm: jebłem:polew::polew: subtelnie as f*ck:kox:
M.Audi Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Zakupiłem przez weekend parę gratów do audi w tygodniu powinno wszystko przyjść a tymczasem się pochwalę - Wycieraczki płaskie VALEO - Emblemat S4 zastąpi czysty emblemat s-line na klapę i na grill - Lampy NOWE polifcie DEPO H7 - Xenon K8000 HID H7 - Tablice aluminiowe z napisem "WHY ME" idealne na zlot - Smycz "WHEEL-WHORES" - Ramki na tablice forumowe - Naklejka na tylną szybę "Leżę na glebie bitch`s" Do tego audi stoi u mechanika. Zrobione przednie zawieszenie, wymiana olejów i filtrów. W czwartek odbieram blachy PL i prawdopodobnie audi od mechanika i montuje graty Na nysę musi jakoś wyglądać! :facepalm:
WhyMe? Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Opublikowano 6 Maja 2012 Słucham kochanych krytyków co znowu wam nie pasuje
P-U-M-A Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Nie wiem po co ci te znaczki s-line w B5 nie było s-line więc mega wiocha jak dla mnie. A co do naklejki "coś tam z glebą bitch" to pierw zrób glebe a potem naklejki:facepalm:
WhyMe? Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Opublikowano 6 Maja 2012 Kurde faktycznie. Mogłem walnąć znaczek "PUMA jest za***isty" wtedy by pasowało? Mówiłem że mam tam porysowane i co miałem nakleić? Różowego słonia..
Dev Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 na pewno nie s-line naklejek jest w ch...j chocby a4-klub.pl
P-U-M-A Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Moim zdaniem to możesz sobie i przykleić s4 s-line RS4 RS5 RS6 RS1289437128. Ty chyba nie rozumiesz tego co my piszemy. Robimy to dlatego żebyś wiochy nie robił a ty widocznie wszystko odbierasz po swojemu. Przemyśl 3x zanim coś napiszesz.
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Równie dobrze mogłeś nakleić tam "M-power" Trzeba było ogarnąć te rysy a nie naklejać byle co żeby widać nie było...jak nie porównując u druciarza...
Rekomendowane odpowiedzi