Tomeks Opublikowano 20 Października 2008 Autor Opublikowano 20 Października 2008 teraz zauważyłem nie widziałem wcześniej zadzwonię do Ciebie jak będę u niego ok.,to czekam,sprawa pilna,pozdro.
Gość Trzeniu Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 teraz zauważyłem nie widziałem wcześniej zadzwonię do Ciebie jak będę u niego ok.,to czekam,sprawa pilna,pozdro. jasne... a gadałeś na ten temat z Rogal`em?w sumie miałbyś o wiele bliżej a kompetencje podobno takie same jak Piotrusia czyt. umiejętność usunięcia tej usterki
Tomeks Opublikowano 20 Października 2008 Autor Opublikowano 20 Października 2008 teraz zauważyłem nie widziałem wcześniej zadzwonię do Ciebie jak będę u niego ok.,to czekam,sprawa pilna,pozdro. jasne... a gadałeś na ten temat z Rogal`em?w sumie miałbyś o wiele bliżej a kompetencje podobno takie same jak Piotrusia czyt. umiejętność usunięcia tej usterki nie gadalem,z gory zakladalem,ze jak bede naprawial auto "z dala od domu",a raczj,jak bebe mial taka mozliwosc (czas),to bedzie to Piotruś
bar.mag Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 chlopaki a jakie moga byc konsekwence "olania" tej usterki(z holandi mam kawal do kolego ROGALA lub PIOTRUSIA)i na razie naprawa jest nie mozliwa.dodam ze do tej pory tankowale na SHELU i silnikiem strasznie telepalo teraz juz trzy baki zalalem na totalu i jakby telepie ale mniej :)pozd
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 zapytaj Andego , twierdzi że żadne
Brooklyn Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 czesc, dolacze sie do tematu A4 2.0 TDI 140KM; mam podobny problem - czasem jak mi silnik wpadnie w drgawki to cala buda sie kolysze jak na falach... ale tylko i wylacznie po osiagnieciu temperatury roboczej; dzis zauwazylem ze po chwili telepania motor jakby wszedl na inne oboroty (wskazowka jednak nie drgnela) - zmienil lekko barwe dzwieku i telepanie ustalo.... Vag nie pokazuje zadnych bledow. Dodam ze znajomy mial podobny problem w A6 z tym samym motorem, ale vag mu "powiedzial" ze ma jeden pompowtrysk do wymiany. Po wymianie "dyganie" troche sie uspokoilo ale nie zniknelo calkowicie. Moze ktos z Was zna juz przyczyne takiego zachowania? Slyszalem opinie ze to moze byc kwestia jakosci paliwa (jezdze na shellu) a takze DPF-a.... Czekam na opinie przed udaniem sie do "specjalistow" Pozdrawiam Witam Mój tata miał podobny problem w VW Touran z tym samym silnikiem i niby tez nie pokazywało błedów, ale okazało sie że to pompowtryskiwacz ale trzeba to sprawdzic podczas jazdy bo na wolnych obrotach nie pokazywało. Czasem te pompowtryskiwacze sie zawieszaja i nie dają odpowiedniego ciśnienia. Sprobuj sprawdzic podczas jazdy. Pozdrawiam
Muskel1 Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Wyczytalem dzis, na juz podawanym przezemnie forum, ze przyczyna sa pompowtryski (sprawdzone zostaly w ASO i postawiono taka wlasnie diagnoze) Wlasciciel oddal auto do warsztatu, jak odbierze to napisze czy telepanie ustalo.
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 czekam na info [br]Dopisany: 21 Październik 2008, 21:33_________________________________________________Tomeks32 właśnie usłyszałem od Piotrusia że masz już namiary
Flyer Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Wyczytalem dzis, na juz podawanym przezemnie forum, ze przyczyna sa pompowtryski (sprawdzone zostaly w ASO i postawiono taka wlasnie diagnoze) Wlasciciel oddal auto do warsztatu, jak odbierze to napisze czy telepanie ustalo. Od kiedy w 2.5 sa pompowtryski?
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Wyczytalem dzis, na juz podawanym przezemnie forum, ze przyczyna sa pompowtryski (sprawdzone zostaly w ASO i postawiono taka wlasnie diagnoze) Wlasciciel oddal auto do warsztatu, jak odbierze to napisze czy telepanie ustalo. Od kiedy w 2.5 sa pompowtryski? przejęzyczył się nadgorliwcu
martin a4 Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 mam ten sam problem jak temp ma 90 stopni to telepanie jest jak np wlacze ogrzewanie tyl szyby troszke mniej telepoce ,problem w tym ze mam plecionke peknieta i zyga mi z egr
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 mam ten sam problem jak temp ma 90 stopni to telepanie jest jak np wlacze ogrzewanie tyl szyby troszke mniej telepoce ,problem w tym ze mam plecionke peknieta i zyga mi z egr Sorry za OT Kolego widzę że spodobała Ci się moja fura skoro widzę ją w Twoim avatarze... :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 21 Października 2008 Autor Opublikowano 21 Października 2008 Tomeks32 właśnie usłyszałem od Piotrusia że masz już namiary tak jest ,szykuj dla mnie jakies spanie :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 no i byłem dziś u Piotrusia , spotkałem nawet tam auto na klubowych ramkach Tomeks , dobry wybór jeśli chodzi o wybór "doktora"
turdzi Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 tomeks32 mam podobny problem tyle ze w BLB - jest juz jakis final twojej sprawy ?
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 auto w tym momencie jest w trakcie naprawy
Tomeks Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Opublikowano 4 Listopada 2008 auto w tym momencie jest w trakcie naprawy Trzeniu,jak będziesz gdzieś w pobliżu mojej niuni,to podjedz i kopnij ją w oponkę, niech wie,że nie jest sama
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 auto w tym momencie jest w trakcie naprawy Trzeniu,jak będziesz gdzieś w pobliżu mojej niuni,to podjedz i kopnij ją w oponkę, niech wie,że nie jest sama pewnie się pojawię w podbliżu , w sumie często tamtędy przejeżdzam ale kopnąć to jej nie kopne bo by mi Piotruś oddał
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 bo by mi Piotruś oddał a w sumie to go opierd...ić trzeba że się mało tu udziela a tak na poważnie to ostatnio dostałem od niego zjebkę bo powiedziałem mu że audi to szajs
Rekomendowane odpowiedzi