sasza Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Witam. Jak oceniacie przygotowania Polski do Euro 2012 zarówno pod względem infrastruktury jak i pod względem piłkatrskim?Czy wg Ciebie Smuda do właściwy człowiek na właściwym miejscu? Co będzie największa wtopą w przygotowaniach? Czekam na wasze opinie Pod względem infrastruktury - Pod względem piłkarskim - :facepalm:
talib1990 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 jestem kierowcą wywrotki, byłem wczoraj na stadionie śląskim i mnie śmiech ogarnia..... kiedyś coś wspominali, że niektóre mecze mają się na nim odbywać.. teraz co najwyżej można rozegrać siatkówke plażową :decayed:
valent Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 no i co z tego? dzisiaj dojade do wawy,pozn,wrocka dużo szybciej i w dużo bardziej komfortowych warunkach niż jeszcze 3 lata temu:cool1:,gdyby nie euro,za 15 lat nie mielibyśmy tego,co mamy teraz. Hitler w 3 lata zbudował 1000km autostrad... a my?
Tzieland Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 no i co z tego? dzisiaj dojade do wawy,pozn,wrocka dużo szybciej i w dużo bardziej komfortowych warunkach niż jeszcze 3 lata temu:cool1:,gdyby nie euro,za 15 lat nie mielibyśmy tego,co mamy teraz. Hitler w 3 lata zbudował 1000km autostrad... a my? ale on miał w tym większy cel
valent Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Co fakt to fakt ... w sumie to chyba on zbudował pierwsze kilometry polskich (obecnie) autostrad
Cristoforo Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Gdańsk przy stadionie itd. ro***erducha na maxa...bałagan ..znajomy który jest odpowiedzialny za zachcianki UEFA dawno takiego bałaganu nie widział hehheha drogi dojazdowe jeszcze większe bum...
Ciepły Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 W ostatnim czasie zwiedziłem Poznań w którym mieszkałem tydzień, Gdańsk w którym byłem dobę oraz Warszawe i stwierdzam że jest TRAGEDIA ! Podróż między tymi miastami przyprawiają o gęsią skórkę. Został miesiąc a ja uważam że żadne z miast nie jest przygotowane chociażby w 60 %. Ps. Podróż z Warszawy do Krakowa = TRAGEDIA Podróż z Torunia do Gdańśka = Drogo Drogo Drogo
Skyliner89 Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Oficjalna piosenka na Euro : Szkoda, że nie to:
Tzieland Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Tragedia ten hymn Ja *ierdolę Ten kraj jest naprawdę chory!!! Teraz to już szopka jest po całości. Żeby to euro odbiło się dużą czkawką, bo normalnie to co się dzieje to tragedia
Rekomendowane odpowiedzi