Raf_kk Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 W avancie jednak warunki do rezania lepsze niz w ciasnym sedanie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Idę dalej rezać 2din Może wreszcie to skończę, bo ciągle brak czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinque Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Te czarne avanty Z poliftowym zderzaczkiem jak na VT i czarna ramka grila jest miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 mody w dobrym kierunku, widzimy Cię na następnym spocie u nas:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 mody w dobrym kierunku, widzimy Cię na następnym spocie u nas:wink: No może kiedyś wpadnę, ale kawałeczek mam W tej chwili właśnie wychodzę działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 mody w dobrym kierunku, widzimy Cię na następnym spocie u nas:wink: No może kiedyś wpadnę, ale kawałeczek mam W tej chwili właśnie wychodzę działać każdy kilometr jest wart by poznać SLU:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 mody w dobrym kierunku, widzimy Cię na następnym spocie u nas:wink: No może kiedyś wpadnę, ale kawałeczek mam W tej chwili właśnie wychodzę działać każdy kilometr jest wart by poznać SLU:kox: byłem, byłem parę razy A kiedy macie? Dobra, już wychodzę, bo mi się nie uda w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 dowiesz się wsio jak będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Kubły, BOSE zamontowane. Niestety nie podołałem do tej pory instalacji pod 2din. Gdzieś mam jakiś błąd i nie działa mi przeciwmgielne. Jutro przyjeżdża do mnie kolega soprano, mam nadzieję, że razem to ogarniemy... No i potem złożyć to do kupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 No właśnie DUDS słyszałem że daleko nie masz. Ja jako organizator, Bóg, Kierownik, Szef, Mentor, Król, Angela Merkel spotów lublinieckich Zapraszam:polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 No właśnie DUDS słyszałem że daleko nie masz. Ja jako organizator, Bóg, Kierownik, Szef, Mentor, Król, Angela Merkel spotów lublinieckich Zapraszam:polew::polew: :polew: Dzięki, na pewno skorzystam ---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ---------- takie tam :decayed: Jeszcze z wczoraj, dzisiaj już to wygląda nieco inaczej Mam nadzieję, że do weekendu skończę na czysto.. Potem trochę przerwy, bo mam serdecznie dosyć i biorę się za halogeny, podświetlane kratki, FIS i wymianę oleju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 niezle lecisz z koksem! rezaj rezaj i dawaj jakies foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 No właśnie DUDS słyszałem że daleko nie masz. Ja jako organizator, Bóg, Kierownik, Szef, Mentor, Król, Angela Merkel spotów lublinieckich Zapraszam:polew::polew: Gruba riposta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 No właśnie DUDS słyszałem że daleko nie masz. Ja jako organizator, Bóg, Kierownik, Szef, Mentor, Król, Angela Merkel spotów lublinieckich Zapraszam:polew::polew: Z Ciebie taki Król jak Król Julian:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 No właśnie DUDS słyszałem że daleko nie masz. Ja jako organizator, Bóg, Kierownik, Szef, Mentor, Król, Angela Merkel spotów lublinieckich Zapraszam:polew::polew: Z Ciebie taki Król jak Król Julian:polew: Dobrze księciu spotów lublinieckich:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Instalacja ogarnięta :banan: SOPRANO :notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 dawaj zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Na razie instalacja Teraz idę złożyć, raczej dziś skończę. Chyba, że będę musiał jechać autem taty do mechanika, bo coś tam miał mu grzebnąć, ale nie mogę się dodzwonić PS Ty tak bardzo lubisz fapować, że wszędzie używasz tej emotki? :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Lubię ją po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi