Skocz do zawartości
IGNOROWANY

I urodziny Audi A4 Klub Polska - Wisła - 2-3-4 marca 2007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dla mnie to ta sama trasa jak nie blizej przez Raciborz jednaj, musze na mape porzadnie popatrzec!

tak panowie jestem wyjatkiem od reguly, umiem czytac mapy :P

Opublikowano
Wszystko się ustali, ale myślę, że szybciej się myknie A4 aż do Gliwic, potem cyk na Żory i Wisłę ;)

Dobrze Sprinter mowi :one: Trasa najlepsza ...

Temat ladnie sie rozwinal, sam bym chetnie tam wyskoczyl z Wami, ale teraz to raczej nie wyjdzie, dopiero jak skoncze szkole w maju a wiec pozostaje Zlot letni :diabel2: :564:

Opublikowano

wojtas-audi, ale modowie maja obecnosc obowiazkowa :P

nie szukaj tej A4 tylko zabieraj kase po B5 na zlota i bedziemy tanczyc ze 2 tyg :diabel: :053:

Opublikowano

nie szukaj tej A4 tylko zabieraj kase po B5 na zlota i bedziemy tanczyc ze 2 tyg :diabel: :053:

co racja to racja :a4fan:

Opublikowano

Hehe, no niestety, ale ktos musi pilnowac porzadku jak Wy bedziecie balowac :one:

bedzie B6, cierpliwosci :diabel2:

Opublikowano
Hehe, no niestety, ale ktos musi pilnowac porzadku jak Wy bedziecie balowac

Hugo wywiesi kartke chwilowo nieczynne prosze wrocic w poniedzialek :053:

ewentualnie zrobimy on-line z wisly :D

Wojtas zastanow sie jeszcze chlopie bo bedziesz zalowal :diabel:

Opublikowano
zone oddasz w nasze dobre rece

tylko uwazajcie bo zona zna kendo i zapewne kij od miotly tez sie gdzies znajdzie :diabel:

Opublikowano
Hugo wywiesi kartke chwilowo nieczynne prosze wrocic w poniedzialek :053:

ewentualnie zrobimy on-line z wisly :D

Wojtas zastanow sie jeszcze chlopie bo bedziesz zalowal :diabel:

No teraz nawet o tym nie mysle, ale znac moglbym dac najwczesniej tak w pierwszym tygodniu lutego - a to juz za pozno ?? :/

Opublikowano
zapewne kij od miotly tez sie gdzies znajdzie

miotly pochowamy bo ostatnio jak taka miotka wpadla w szau to kamere trafilo :053:

a to juz za pozno

pomyslimy zobaczymy takze szykuj sie :564:

Opublikowano
pomyslimy zobaczymy takze szykuj sie :564:

Ja tez pomysle, naszykuje sie, w Zorach, Pawlowicach mam rodzine, takze bliziutko jak cos, tylko poki co trzeba auto kupic, zarejstrowac i dziewczyne namowic :diabel2:

Moze dam rade :one: :564:

Opublikowano

oj pany temat się rozgrzał ale bedzie dym, jak wszyscy z takim entuzjazmem do krówek sie dobiorą :D , chyba moją panią zostawię w domku co by mi nikt ASR, ESP itp. nie załączał tylko jak to teraz dyplomatycznie załatwić :053: pomyślimy :027:

wojtas mody obecność obowiazkowa także kupuj jakiegoś kaszla za 200 PLN i przyjeżdżaj :one:

Opublikowano
wojtas mody obecność obowiazkowa także kupuj jakiegoś kaszla za 200 PLN i przyjeżdżaj :one:

Ty juz nie pij wiecej, bo sie powtarzasz i musze poprawiac po modzie - wstyd :diabel: :one:

Easy , autko bedzie napewno do tego czasu, nie wyobrazam sobie, juz sie moja cierpliwosc konczy, jeszcze z tydzien, dwa max :a4fan: :diabelek: :P

Opublikowano
wstepna decyja zapadla

bede ja i moja pani

no spanky dobra decyzja jednak sie udalo oj bedzie sie dzialo za 2 miesiace :diabel:

bedzie bedzie .... :diabelek:

Pojawiła się kobitka, a temat rozrósł się dwukrotnie w jeden wieczór ;) A zdeniu to już w ogóle rozwód bierze :D

I nawet spanky jedzie... :P

taka jest siła kobiet .... :diabelek:

p.s to jest temat w którym odpowiedzi padaja co minute :diabel2:

Opublikowano

Obiecuję jeździć na zloty ale na urodzinach nie miałem szans być...

....ale takie coś jak tu ROBICIE mi się podoba :one:

Opublikowano
rozumiem że to taki manewr że niby na miejscu się okaże że niema miejsc i choć bardzo bedziecie temu przeciwni ;) bedziecie zmuszeni spać z niewiastami :D

:576: :diabel2: :619:

Opublikowano

no coz jak juz wiecie nie naleze do "napakowanych" ludzi aczkolwiek ostatnio poszło mi tu i uwdzie :053: takze mysle ze bede sie kladl niby na podlodze a pozniej jakos sie razem zmiescimy :diabel: ale to juz nasz prywatny plan jest jeszcze kilka innych :564: ale o tym to juz na miejscu :a4fan:

kurcze pasowalo by zrobic takie flagi do samochodow :a4fan: bysmy szaleli po Wisle i byli widoczni :one:

Opublikowano

i bez flag będziemy :) ..............choć może masz racje lucas23 - zakryłoby się nimi rejestracje :D

[ Dodano: 07-01-2007, 17:20 ]

no coz jak juz wiecie nie naleze do "napakowanych" ludzi aczkolwiek ostatnio poszło mi tu i uwdzie

jeżeli to co Ci poszło to mięśnie - to jak będzie konkurs w przeciąganiu liny to poproszę to przygarnięcie do drużyny (przygarnij kropka :) )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...